We Love Born2be

Сукні максі – модні, чарівні стилізації не тільки в квітковому виданні

Як виглядало б літо без довгої сукні в підлогу? Такий фасон обожнюють модниці за його зручність, оригінальний зовнішній вигляд і універсальність! Теплі, сонячні дні – це чудовий час, щоб заповнити свій гардероб стильними сукнями максі. Яку модель вибрати? Ми підкажемо тобі готові набори, які підійдуть для багатьох випадків, не тільки повсякденних. Перевір, наскільки модно можна носити плаття в підлогу!

Якою має бути довжина сукні-максі?

Тобі цікаво, яка довжина сукні-максі є правильною? Така модель відрізняється дуже легким, часто хвилястим матеріалом. Зазвичай довжина сукні досягає щиколоток, хоча зустрічаються моделі і довші. І хоча вони асоціюються з літом, квітковими візерунками і делікатними тканинами, довгі сукні бувають і в інших версіях. Прекрасним прикладом є вечірня модель, тобто шикарне плаття в підлогу для виняткових випадків. Воно виглядає стильно і дуже ефектно, особливо, якщо обіграти його в гламурному стилі. Більшість жіночих вечірніх суконь мають глибоке декольте у формі конверта або трикутника. Великою популярністю користуються і відкриті плечі – мова йде про сукні в іспанському стилі – в цьому випадку варто прикрасити ключицю і плечі мерехтливим бальзамом. Максі-сукні – це також чудовий вибір для весілля. Його сміливо може надіти свідок, подружка нареченої або гостя. Найбільшою популярністю користуються, звичайно ж, пудрово-рожеві моделі, але сміливі модниці роблять ставку на більш виразні відтінки – наприклад, кобальтовий, фуксиновий або лаймовий.

Модні сукні максі – ці дизайни не можеш пропустити

Довга сукня в квіти – це класика в жіночому гардеробі. Позачасовий, жіночний принт відмінно поєднується з босоніжками на підборах, мереживними еспадрильями і широкими капелюхами. Принт в темні квіти найкраще освітлити ременем світлого відтінку – наприклад, бежевого або кремового. Завдяки цьому ти ефектно підкреслиш лінію талії, а твоя фігура буде виглядати дуже привабливо. Які візерунки стануть найкращим вибором? Обов’язково варто звернути увагу на барвисті маленькі квітки – поєднання плаття максі з деталями у версії міні відразу ж приверне до себе увагу! Залишаючись в кліматі природи, величезною популярністю також користуються довгі сукні, прикрашені тропічними принтами. Масивні листя, плетені і квіткові композиції будуть нагадувати про чарівність природи, яка тільки повертається до життя. Або, може бути, ти хочеш стилізувати сукню-максі в кліматі джунглів міста? Важливо відзначити, що анімалістичні мотиви досі не виходять з моди. У тебе тут багато варіантів – плаття в підлогу, прикрашене плямами пантери, і бежевий светр відмінно доповнять один одного. До такого комплекту можна сміливо додати коричневі еспадрильї на делікатній платформі. Довга сукня в смужку зебри, шкіряна косуха і чорні снікерси – це, в свою чергу, прекрасна пропозиція для прихильниць більш зухвалого стилю – такий сет не залишиться непоміченим!

Літні сукні-максі – просто і з класом!

Довгі сукні з повітряних матеріалів – це ідеальне рішення в повсякденних наборах. Вони надзвичайно ефектні самі по собі, тому тобі не потрібно багато зусиль, щоб отримати феноменальний образ. Яку модель вибрати? Якщо ти любиш ретро акценти, зроби ставку на сукню-максі в горошок! Кілька десятків років тому цей тренд вкрав жіночі серця по всьому світу, і сьогодні він повертається на модні подіуми. Що додати до сукні в такій оригінальній версії? Жіночний принт легко можна розбавити шкіряною курткою в мотоциклетному стилі – еклектизм, ймовірно, ніколи не вийде з моди. Біла сукня в підлогу в чорний горошок стане також чудовою основою для образів, натхненним стилем дівчат pin-up. В цьому випадку одягни червоні туфлі з бантиками, а в волосся вплети темно-синю хустку. Нафарбуй губи червоною помадою і готово! Якщо ти любиш експериментувати з кольорами, вибери модель класичного синього кольору або кобальтового. Головну роль в твоєму наборі буде грати довга сукня. Як щодо верху? Такий інтенсивний відтінок варто трохи заспокоїти джинсовою курткою – модель, прикрашена оборками або з порваними краями додасть трохи стилю 70-х років.

Як носити сукні-максі в елегантному варіанті? Обирай тільки мінімалістичні моделі простого фасону. Біле довге плаття з м’якого льону можеш доповнити класичним жакетом в клітинку – високі підбори і клатч додадуть образу шику і класу. Чорна сукня максі на довгий рукав чудово виглядає з широким ременем відтінку кемел і замшевими босоніжками на підборах-стовпчику. Тобі більше до душі кольори землі, які в даний час є однією з провідних тенденцій? Постав на злегка розкльошену, бежеву сукню в версії максі, бордові шпильки і бургундовий жакет. Прихильницям романтичних стилізацій рекомендуємо плаття пудрово-рожевого кольору. Це універсальна пропозиція, яку одягнеш як на роботу (наприклад, в компанії фуксинового піджака), так і на побачення або в кіно.

Сукня-максі в іспанському стилі – додай образу іберійського темпераменту

Сукні та блузки з іспанським декольте – це тенденція, з якою ми не можемо розлучитися. Відкриті плечі, декольте і шия добре вписуються в літню атмосферу, особливо якщо вони є атрибутом суконь-максі. Хочеш здивувати всіх своєю стилізацією? Поєднай легке плаття в іспанському стилі з оверсайзовим піджаком в злегка чоловічому стилі. Така сувора модель в компанії з жіночним платтям відразу ж приверне увагу – обов’язково доповни набір листоношкою і лоферами або лордсами. Шукаєш ідеальний наряд на весілля? Вибери однотонну бежеву сукню в підлогу, пудрово-рожевий жакет і білі еспадрильї на танкетці. Ідеальним завершенням комплекту стануть сережки з білого золота і перловий браслет. Ти готова на вихід! М’ятну довгу сукня, в свою чергу, можна прикрасити більш темним жакетом, наприклад, темно-зеленого відтінку.

Нові дописи