We Love Born2be

У головних ролях: спортивні костюми тай-дай. Ти закохаєшся в цю модель!

Готово! Наші улюблені – особливо за останні десять місяців – спортивні комплекти набули абсолютно нову форму. І хоча спортивні костюми з принтом тай-дай – данина естетиці 60-х і 70-х років і особливо субкультурі хіпі, сьогодні ми носимо їх трохи по-іншому. Ви шукаєте натхнення? Ви потрапили в потрібне місце! У нас є для вас безліч унікальних стилів зі спортивними костюмами тай-дай, від яких неможливо відірвати очей. Подивіться, що нас зачарувало в цих спортивних комплектах, і знову полюбите тай-дай!

Малюнок тай-дай – що це? Ось як виглядає модний тренд цієї весни!

Простіше кажучи, тай-дай – це техніка ручного фарбування, яка була дуже популярна серед хіпі. Представники Flower Children легко перетворили старий одяг на справжні витвори мистецтва – все за допомогою ниток або рецептів і барвників для тканин. Досить було щільно зав’язати і стиснути одяг (за власним задумом), а потім занурити її в фарбу або відбілювач. Ефект був приголомшливий! Фарба, проникаючи глибоко в тканину, створювала оригінальні візерунки, що нагадують спіраль, мозаїку, розмитий градієнт, веселку або барвисті кисті в псіхостіле. Кожен предмет одягу тай-дай виділяв індивідуальність і був виразом індивідуального натхнення автора – тому метод ручного фарбування тканин завоював симпатію багатьох людей.Сьогодні ця тенденція повернулася до нас бумерангом з розмахом!

Як носити спортивний костюм тай-дай?

Вам набридли монохромні спортивні штани, які вже рік рекламують в Instagram? Обов’язково вибирайте моделі, прикрашені характерним візерунком тай-дай! Настільки значна база не розчарує ні одну модницю, люблячу виділятися з натовпу. Яскраві спортивні костюми з принтом тай-дай найкраще виглядають в компанії з форменими аксесуарами. Цієї весни ми особливо рекомендуємо кросівки на платформі – ви можете вибрати плоскі, листяні або футуристичні кросівки з канавками. Дуже популярні і кросівки на пухирчастої підошві – вони відмінно поєднуються зі спортивними костюмами з гумкою по низу штанин. До темним спортивним костюмам з принтом тай-дай вибирайте шкіряні сумки на платформі і топи з сітки або з мереживними вставками. Завдяки цьому ви отримаєте образ, що поєднує стилі гранж і стрітвір. Ви також можете вибрати чорні спортивні штани з принтом тай-дай, чорний корсетний топ з смужками і робітниками – це поєднання з готичними нотками відразу приверне увагу!

Пастельні спортивні костюми з принтом тай-дай – хіт, особливо в відтінках бузкового, пудровий-рожевого і блакитного. Ми любимо додавати до них аксесуари яскравих кольорів, таких як фуксія, кобальт або темно-зливу! Якщо у вашому гардеробі є блідо-лілові спортивні штани з принтом тай-дай, поєднуйте їх з білою футболкою з квадратним вирізом і темно-фіолетовими кросівками на високих підборах.Гарантуємо, що образ приверне багато захоплених поглядів! До райдужним спортивним костюмам з принтом тай-дай можна підібрати туфлі і кепку з козирком кольору основи – завдяки цьому образ буде послідовним, а фасон продуманий до дрібниць. Ви віддаєте перевагу менше спортивних комплектів? Замість кросівок або спортивного взуття надіньте безсмертні лофери або балетки. Так, ця модель взуття відмінно поєднується з кольоровими спортивними костюмами! У цьому сезоні беріть лофери на ланцюжку або балетки з утепленої екокожі, і ви подбати всіх своїм почуттям тенденцій. Також не пропустіть повсякденні шльопанці з м’яким хутром, які відмінно виглядають в парі зі спортивними штанами з принтом тай-дай.

Наші улюблені стилі з толстовкою з принтом тай-дай

Якщо, як і ми, ви закохалися в одяг з принтом тай-дай, ваш весняний гардероб не повинен бути повним без кольорова толстовка. У цьому році дизайнери нам підморгують і представляють безліч різних фасонів і колірних поєднань – кожна модниця знайде щось для себе! Любителькам ніжною чарівною стилізації особливо рекомендуємо фіолетові світшоти, кольору побілених пурпуром. Толстовка з капюшоном з принтом тай-дай ідеально підходить для повсякденного стилю – ви можете носити її, наприклад, з в’язаними брюками з прямою штаниною або вашими улюбленими легінсами. Також спробуйте поєднувати його з білими джинсами з дірками – додайте невеликий рюкзак з екокожі і джинсову сорочку

Нові дописи