We Love Born2be

Яка сукня підійде для цивільного весілля? Вибір дійсно великий!

Цей важливий день близький, а у тебе все ще немає сукні? Тобі цікаво, яка сукня підійде на громадянське весілля? Біла, кремова або, можливо, мереживна? Розслабся, у нас є декілька порад по моді, які допоможуть тобі знайти ідеальну сукню для цивільного весілля. Пам’ятай, що найголовніше в цей день – відчути себе особливою. Це твій день, тому вибір весільної сукні залежить в першу чергу від твоїх індивідуальних вподобань – церемонія одруження обов’язково піде за планом і найголовніше «так» у своєму житті ти скажеш в сукні своєї мрії.

Який наряд вибрати на цивільне весілля?

Наряди для цивільного весілля можуть представляти будь-який стиль – від ретро до дизайнерського гламуру. Звичайно, громадянське весілля не означає, що тобі доведеться відмовитися від класичної весільної сукні з фатою, але це привід вибрати менш традиційне вбрання, але не менш шикарне. Для цього відмовся від утомливих пошуків сукні в салоні і вирушай на комфортне полювання в Інтернеті! У тебе буде широкий вибір з модних коктейльних і вечірніх суконь, доступних в пастельних тонах. Приголомшливе враження зробиш в сукні з низом з тюлю і мереживним верхом з відкритою спиною. Сукня для цивільного весілля в стилі бохо повинна мати простий крій. Вибирай сукню-максі кремового кольору з безліччю оборок – вона обов’язково підкреслить святковий характер церемонії. Поєднай її з босоніжками на стовпчику пудрово-рожевого відтінку. До стилю бохо прекрасно підходять мереживо і тюль, тому поєднання цих двох матеріалів стане відмінним вибором. Як щодо ефектного вбрання в стилі 80-х? Вибери сукню оверсайз з об’ємними рукавами ¾ і додай на талію пояс із круглою пряжкою. Тобі подобаються незвичайні комбінації? Вибери ошатну сукню на цивільне весілля і поєднай її з білими снікерсами на товстій підошві. Доповни образ не менш елегантними аксесуарами, щоб не порушувати формальний характер стилізації.

Який колір сукні підійде на громадянське весілля?

Чи має значення колір весільної сукні? Так, якщо ти цінуєш традиції. Якщо хочеш залишитися з позачасовим білим, можеш вибрати сукню класичного фасону. Красиво буде виглядати біла сукня з блискучого атласу простого крою на тонких бретелях. Вибір простої моделі нейтрального відтінку має ще одну перевагу – в такому універсальному вбранні зможеш показати себе на багатьох інших урочистостях. Так що, якщо ти цінуєш капсульний гардероб, це чудова ідея! Більш яскрава сукня для цивільного весілля виділить тебе і надовго залишиться в пам’яті твоїх гостей. Відмовся від класичного білого і здивуй всіх ніжним відтінком рожевого або блакитного. Хочеш, щоб твій наряд був чуттєвим? Тоді як щодо червоної сукні на громадянське весілля? Ми за! Підбери срібні аксесуари до свого образу і готово. Рожева сукня на весілля – чудова пропозиція для романтиків, для тих дівчат, які хочуть відчути себе принцесою і мають для цього найкращу можливість! Цікавить більш ефектний варіант? Зроби ставку на весільну сукню з принтом! Горошок, абстрактні зигзаги або гусячі лапки відмінно впишуться в весільну атмосферу.

Сукня на громадянське весілля взимку

Зимова погода буває примхливою, тому підібрати наряд на весілля в цей період може бути трохи клопітно. Зимова довга сукня стане хорошим вибором для цивільного весілля. Мається на увазі і довгий низ, і рукави. Якщо тобі не подобаються сукні максі, непідвладна часу довжина міді – також хороший вибір. Елегантна сукня-сорочка з довгими рукавами, а також яскраві ботильйони на високих підборах і мінімалістична біжутерія створять цікавий наряд для цивільного весілля взимку. Нарядні сукні з мережива з закритим багато декорованим декольте блакитного відтінку дозволять створити карколомний образ модної і милої Снігової королеви. Ідеальним вибором для весілля, яке підійде для церемонії в зимову пору року, також є сукня з довгими сітчастими рукавами, розкльошеними внизу. Чудово, якщо сукня буде прикрашена перлами і ювелірними вставками.

Що надіти на цивільне весілля?

Доповни весільну сукню стильними аксесуарами. Прикраси для волосся для цього урочистого випадку дійсно різноманітні, тому все залежить від фасону твоєї сукні. Якщо твоя весільна зачіска – це щільний пучок, прикрась його ювелірною шпилькою в стилі ретро. Зважилася на наряд в стилі бохо? Вінок з живих квітів не може бути відсутнім на твоїй голові! Обідки – наймодніші аксесуари для волосся. Сміливо можеш зупинити свій вибір на широкому обідку з пуфами в стилі 80-х або вибрати ободок на тонкому ланцюжку або дроті, прикрашеним перлами. Елегантний шарф, акуратно вплетений між пишними локонами, обов’язково справить враження. Хочеш відчути себе принцесою? Вибери весільну тіару з квітковим мотивом.

Нові дописи