We Love Born2be

Яке взуття вибрати до сукні в квіти? Пізнай найпопулярніші стилізації!

Тропічні та рослинні візерунки займають високі рейтинги серед модних трендів вже кілька сезонів поспіль. І добре, завдяки цьому ми можемо носити квіткові сукні не тільки навесні і влітку, але й цілий рік! Ця новина, безумовно, порадує любителів романтичних, ніжних і дуже жіночних стилів. Сукня з маленькими чи великими квітами − відмінний вибір для кожного з нас – правильно підібрана сукня приховає всі недоліки фігури. Дизайнери, як і жінки, люблять квіткові візерунки – щороку ми можемо вибирати з безлічі стильних моделей. Крім того, рослинні мотиви з’являються не тільки у версії принтів, але також мережив, вишивок та 3D зображень – кожна з нас знайде щось для себе і, відповідно, підбере ідеальний наряд для будь-якого випадку. Цікаво, яке взуття підходить до сукні в квіти? Ми підкажемо, як створити ефектну стилізацію на кожен день, в офіс і для особливого випадку.

Як підібрати взуття до сукні в квіти? Трішки авангарду

Може здатися, що візерунковий одяг – це досить проблематична частина гардеробу, коли справа доходить до створення стильного та модного образу. Виявляється, ні! Квіткові сукні самі по собі досить універсальні, щоб поєднувати їх з класичними туфлями, оригінальними босоніжками або ніжними балетками, замшевими ботильйонами чи чоботами на підборах. Насправді, з таким одягом можна створювати як легкі літні стилізації, так і вишукані образи для осінньо-зимового періоду. Варто пам’ятати, що при виборі взуття особливу увагу слід приділити кольору – він повинен гармонійно поєднатися з відтінком основи. Як це зробити? Дуже просто! Наприклад, довга сукня з маками створить ідеальний дует з червоними балетками – модно й зручно. Однак, якщо хочеш створити більш жіночний образ, вибери босоніжки на підборах червоного кольору – високий каблук-стовпчик гарантує стабільність і візуально зробить фігуру стрункішою. Тобі подобаються контрастні комбінації і поєднання, здавалося б, невідповідних один одному відтінків? Ми теж їх любимо. Зрештою, мода − це гра і творення цікавих нарядів! Сукня в квіти ідеально підходить для контрастної стилізації. Флористичний мотив чудово поєднується не тільки з рослинними візерунками, але й з принтом в горошок та з тваринною тематикою. Можна підібрати взуття під шкіру змії, яке чудово доповнить сіра сукня з квітами. Одягни леопардові ботильйони, шкіряну куртку і чорну сукню з жовтими соняшниками – у такому образі не залишишся непоміченою! Такі поєднання ідеально вписуються в сучасні модні тенденції. Однак, це не найкращий вибір, якщо тобі потрібен елегантний вигляд для офісу чи бізнес-зустрічі, в такому випадку постав на мінімалізм.

Який колір взуття вибрати до сукні в квіти? Наймодніші поєднання!

Сукні в квіти зустрічаються в різних кольорах і стилях. Світлі та темні, довгі та короткі, розкльошені та – квіткові мотиви ми можемо носити цілий рік і одягати їх на різні випадки. Флористичні принти не тільки модні, але й дуже жіночні. Тому вони повинні бути в кожній жіночій шафі. Якщо у твоєму гардеробі є біла сукня з синіми квітами або мереживом, вибери підходящі аксесуари і взуття для модного білого монолуку. Це відмінна літня стилізація, яка підійде для неформальної зустрічі з друзями чи роботи. Тобі потрібен наряд для весілля? У світлій сукні середньої довжини будеш виглядати неперевершено! Добери до неї золоті або срібні аксесуари − клатч і туфлі на підборах. В такому образі будеш виглядати модно і стильно! Для офісу зроби ставку на пастельні тони, які відповідають формальному дрес-коду, і мінімалізм в декорі. Відмінним вибором стане синя сукня в ніжні квіти, яку доповнять туфлі на підборах того ж кольору і лакована шкіряна сумочка. На кожен день обираєш легкі та жіночні стилізації? Все просто! Сукню з квітковим принтом поєднай з зручними балетками і сумкою-шоппером – буквально за декілька хвилин отримаєш неперевершений образ! Квіткові сукні − це також відмінний варіант на осінь і зиму. Чудовий образ створиш з чорною в’язаною сукнею в квіти і замшевими ботильйонами того ж кольору. Класичні черевики можна замінити довгими чобітьми за коліно. Це не тільки модне, але й практичне рішення, яке допоможе отримати лаконічний вигляд, зберігаючи при цьому тепло навіть в дуже холодні дні.

Які шпильки вибрати до сукні в квіти? Пропозиції на весілля і на кожен день

Подобаються традиційні стилі? Сукня в квіти і шпильки − це показник шику і жіночності. Не дивно, що багато жінок вибирають саме такі поєднання, адже вони чудово підходять як на кожен день, так і для більш урочистих виходів, наприклад, на весілля. Чудовим вибором стануть витончені босоніжки, туфлі з шкіри та замші, з закритим чи відкритим носком – вибір за тобою! В таких образах можна ходити навесні і влітку – на роботу, на сімейні свята або на прогулянку. Це ідеальна стилізація, коли у тебе немає часу на роздуми. Білу сукню в квіти можна успішно зіставити з чорними туфлями і створити трендовий образ на основі контрастних блоків. Не забудь про додатки – стильна сумка чорного кольору і ніжна біжутерія доповнять модний образ. Синя сукня з ефектним розрізом на нозі – прекрасний варіант на весілля, слід лише підібрати до нього правильні аксесуари. Елегантна сумочка на ланцюжку і босоніжки на високій шпильці ідеально доповнять плаття максі.

Якщо поєднаєш квіткову сукню зі спортивним взуттям (кросівками або снікерсами), отримаєш надзвичайно ефектний вигляд! Хоча для класичних стилізацій краще обирай босоніжки, балетки чи туфлі на шпильках.

Нові дописи