We Love Born2be

Який колір поєднується з помаранчевим? Наряди, натхненні топовими модницями!

Який колір визначає тренди сезону весна-літо 2021? У оранжевого сильні позиції в гонці за короля кольорів прийдешньої весни. Цей відтінок підтримують, зокрема, Moschino, Valentino і Bottega Veneta, які сміливо включають колір соковитого апельсина в свої колекції. Помаранчевий – сміливий відтінок, але його не потрібно боятися, особливо якщо ти хочеш зробити приголомшливе враження. Як носити помаранчевий і які кольори підходять до нього? Ти знайдеш відповіді на ці та інші питання в нашій статті!

Кому найкраще підходить помаранчевий колір?

Однак, перш ніж ми запропонуємо будь-які конкретні пропозиції щодо носіння помаранчевого кольору, ми визначимо, кому він взагалі підійде. Цей колір напевно сподобається брюнеткам і жінкам з рудим волоссям. Крім того, помаранчевий відмінно виглядатиме на коричневій, оливковій або засмаглій шкірі. А як щодо світлошкірих дівчат? Якщо ти не можеш похвалитися контрастною красою, краще уникати інтенсивного оранжевого. Вибирай більш м’які відтінки, такі як абрикосовий, персиковий або лососевий. Дівчатам з приглушеною красою – світлою шкірою і волоссям блонд – варто утриматися від носіння помаранчевого біля обличчя. Він може пригнічувати красу і підкреслювати занадто рожеві щоки або видимі судини. Однак не обов’язково викидати помаранчевий одяг з гардеробу – замість блузок і шарфів вибирай спідниці, брюки, шорти або туфлі помаранчевого кольору.

З чим поєднувати помаранчевий колір, щоб отримати карколомний ефект?

Добре, ти вибрала стильну помаранчеву сукню, спідницю чи блузку, і тепер, ймовірно, задаєшся питанням, які ще кольори додати в свою стилізацію, щоб домогтися дійсно відмінного ефекту? Якщо ти не любиш модні експерименти, вибери безсмертну класику, яка підкорить насичений помаранчевий колір. Сміливо можеш вибрати чорний, білий, темно-сірий або бежевий низ з помаранчевою блузкою або тунікою. Крім того, помаранчевий колір буде добре поєднуватися з глибокими і приглушеними відтінками, такими як темно-зелений або темно-синій. Однак, якщо ти хочеш створити супер-модний комплект, який вписується в тенденцію колірних блоків, поєднуй помаранчевий з фуксією, червоним або пурпурним (колірний хіт сезону весна-літо 2021). Варто знати, що колись такі поєднання були заборонені в моді. Однак модниці люблять порушувати правила і тим самим знаходити неочевидні рішення. Саме завдяки ним і дизайнерам у нас є такі енергійні поєднання трендів!

Як створити модну стилізацію з помаранчевим в головній ролі?

Стилізації з помаранчевим кольором пропонують широкий спектр можливостей – від класичних і стриманих до сучасних комбінацій. Звичайно, багато що залежить від випадку, до якого ти готуєш свій наряд. Потрібен комплект на кожен день? Взимку вибери оверсайзовий гольф цього насиченого відтінку і додай до нього чорні латексні штани-трубочки і темні зимові черевики. Навесні вибери помаранчевий світшот, додай штани кольору фуксії і білі кросівки. Складаєш комплект в офіс? Взимку зупини свій вибір на помаранчевій плісированій спідниці і чорному жакеті з широким поясом на талії. Одягни чорні чоботи на стовпчику. Навесні ультрамодним рішенням стане помаранчева сукня в горошок (що відноситься до моди 60-х) в комплекті з балетками тілесного кольору. Збираєшся на вечерю в елегантний ресторан або на романтичну зустріч, де хочеш представити себе стильно і жіночно? Помаранчева сорочка з об’ємними рукавами і бантом розміром XXL в поєднанні з помаранчевими сигаретками і білими ботильйонами на високих підборах (хіт сезону осінь-зима) напевно стане модним пострілом в десятку! Навесні ми рекомендуємо вибрати помаранчевий комбінезон з глибоким V-подібним вирізом на спині і грудях і додати до нього пару фіолетових туфель на високих підборах.

Як зірки використовують помаранчевий колір?

Нарешті, давай подивимося, як зірки носять помаранчевий колір. Кому подобається цей відтінок? Бейонсе, без сумніву. Королева R&B модно поєднує помаранчеву спідницю-олівець з рожевою сорочкою і темно-синіми туфлями на високих підборах. Ще один стильний набір від Бейонсе – шорти кольору фуксії, помаранчевий гольф і рожеві підбори. Помаранчевий одяг також можна знайти в гардеробі Ріанни. Співачка одягла помаранчевий монолук. Вона поєднала помаранчеве довге пальто і коротку сукню такого ж відтінку. До цього вона додала золоті чоботи, завдяки яким стилізація придбала оригінальний блиск. Волієш простіший образ? Класична міні-сукня і босоніжки на високих підборах такого ж кольору. Просто і стильно – нам це дуже подобається!

Також читай, який колір поєднується з фісташковим!

Нові дописи