We Love Born2be

Який колір поєднується з рожевим? Відкрий для себе модні стилізації!

Рожевий колір просто не може бути відсутнім в жіночому гардеробі. При вигляді цього відтінку наші серця б’ються швидше – і коли ми маленькі, і коли складаємо романтичний наряд для побачення або офісний лук для роботи. З чим поєднувати рожевий колір? Які кольори добре з ним виглядають і як створювати наймодніші образи? Радимо!

Кому підійде рожевий, а кому слід його уникати?

Рожевий – один з тих кольорів, які підходять кожній жінці. Хоча він не такий класичний, як чорний, білий, коричневий або бежевий, і безумовно виділяється по стилю, можеш сміливо включати його в свої набори – незалежно від віку або типу краси. Адже у рожевого багато відтінків. Ми можемо назвати рожевий ніжно-пудровим, так і вибіленим червоним або соковитим кольором фуксії або малини. Конкретний відтінок рожевого, який краще тобі підійде, залежить від характеру стилізації – в романтичних або консервативних образах з елегантною сукнею в головній ролі підійдуть досить стримані відтінки, наприклад, лососеві. Малиновий, амарантовий або фуксиновий – це відмінна пропозиція на кожен день або для стилізації з рок-характером. Такий відтінок красиво виглядає, наприклад, на аксесуарах або взутті. Хочеш знати, кому не підійде рожевий? Блондинкам зі світлою шкірою варто звернути увагу на світлі пастельні тони. Пудрово-рожевий, розташований близько до обличчя, може зробити комплект дуже блідим, але сміливо можеш додати цей колір в нижню частину образу або у вигляді аксесуарів.

Рожевий – чоловічий колір? Ми пояснюємо

Багато чоловіків досі задаються питанням, чи підходить їм рожевий колір. Здавалося б, міф про те, що рожевий призначений виключно для жінок, давно розвінчаний – але багато хто до цих пір сумнівається! Розвіюємо всі сумніви – рожевий для хлопця – відмінне і навіть ультрамодне рішення. Чоловічі сорочки в рожевому кольорі торжествують серед чоловіків, що цінують стиль. Це пропозиції, які найчастіше вибирають в наборах smart casual, наприклад, для роботи або вечері. Ти також можеш вибрати рожеву сорочку для афтепаті. Її варто поєднувати зі світлими брюками, наприклад, бежевими чіносами, і доповнити все коричневим шкіряним ременем. Також можна замінити бежевий на культовий чорний, а все це цікаво доповнити сливовою краваткою. Додай чорний годинник на широкому ремінці і туфлі на шнурівці, і готово! Також дуже модно буде виглядати рожевий лонгслів з чорним принтом в поєднанні з джинсами та кросівками. Ця пропозиція особливо сподобається любителям міського стилю.

З чим поєднувати рожевий колір? Радимо!

Рожевий одяг і взуття можна комбінувати в різних поєднаннях. Залежно від того, куди ти збираєшся і який стиль хочеш створити, ми порекомендуємо інший набір кольорів. Дізнайся, як створювати комплекти в класичному, стильному і спортивному варіанті!

Гламурний стиль

Гламурна естетика сповнена багатства, розкоші і класу. Вона уособлює збалансований блиск і невимушену елегантність – рожевий колір може стати ідеальною базою для такого образу. Готуєшся до особливого випадку? Одягни світло-рожеву сукню фасону принцеси з ажурним декольте, а все доповни золотом або сріблом. Вибери золоті босоніжки, декоровані на носках імітацією фіанітів, металевий клатч з масивною пряжкою і довгі сережки з білого золота. Глазур’ю такого наряду стануть тонкі браслети з рожевого золота. Рожеву коктейльну сукню можна доповнити бежевими туфлями на шпильці із зав’язками на щиколотці або білою шкіряною моделлю. Якщо хочеш візуально подовжити ноги, вибери взуття під колір шкіри, наприклад, туфлі-човники тілесного відтінку. Підкресли талію чорним поясом, щоб додати собі жіночні параметри.

Офісний стиль – діловий і smart casual

Який колір добре поєднується з рожевим, якщо мова йде про вбрання для роботи? Зазвичай це визначається дрес-кодом. Адже далеко не кожна компанія може дозволити собі експерименти з кольором, а сукня кольору фуксії або малини не буде вітатися на діловій зустрічі або співбесіді. Тому, якщо хочеш включити рожевий колір в свій одяг і у тебе в офісі є певний дрес-код, можеш використовувати рожевий в якості аксесуарів. Цей ультра-жіночний колір чудово поєднується з класикою – чорним і білим. Дует, що складається з чорної спідниці-олівець і білої сорочки ділового крою, легко доповнити рожевим жакетом. Уникай оверсайзових фасонів і моделей, прикрашених буфами на плечах або оборками, – вибирай прості, ненав’язливі фасони. Доповнюй такі комплекти мінімалістськими прикрасами і елегантним взуттям, наприклад, чорними лоферами з екошкіри або матовими чоботами.

Однак якщо повсякденна п’ятниця діє весь робочий тиждень, можна вийти за рамки класики. Вибирай ефектну сорочку малинового кольору з коміром, ажурною оборкою і злегка розкльошеними мереживними рукавами. Заправ її в білі джинси і одягни кремові туфлі. Рожевий костюм в поєднанні з туфлями кольору фуксії також буде дуже модним рішенням. Можна поєднувати холодний рожевий з темно-синім. Можеш створити модний лук в стилі смарт-кежуал, поєднуючи спідницю-міді в чорно-синю гусячу лапку і світло-рожеву сорочку з довгим рукавом. Заверши цей дует чорною курткою або – для ще більш повсякденного варіанту – джинсовою курткою з темно-синього деніму. Шикарний образ можна також створити, поєднуючи бежеву блузку з V-подібним вирізом і пастельно-рожеві сигаретки. Відмінний весняний наряд готовий!

Повсякденні стилізації з рожевим в головній ролі

Модниці, які люблять модні експерименти, можуть впевнено поєднувати рожевий з контрастними відтінками – так, щоб стилізація відразу привертала увагу. Рожевий светр буде сміливо доповнювати м’ятно-зелену спідницю-сонце. Додай до них чорні кросівки на високій підошві і байкерську куртку з екошкіри – готово! У трохи більш приглушеному варіанті можна поєднувати рожевий і коричневий. Зрештою, всі кольори, які поєднуються з рожевим, мають землисті тони, що відповідає модним тенденціям. Класичну приталену блузку ніжно-малинового відтінку можна поєднувати зі шкіряною спідницею відтінку кемел. Доповни комплект кросівками – одягни модель з леопардовим принтом і ніхто не пройде повз тебе байдуже! Влітку можна створити більш романтичний – і в той же час досить простий – образ, поєднуючи рожеву міні-сукню з маленькими ромашками з білими мереживними еспадрильями. Така основа підкреслить твою грацію, особливо якщо вибереш приталений наряд.

Не тільки рожевий основний елемент жіночого гардеробу. Хочеш дізнатися, що поєднується з жовтим і як вдихнути в нього нове життя? Перевір це!

Нові дописи