We Love Born2be

Які аксесуари підійдуть найкраще до сукні кольору морської хвилі? Ми розповімо, як підкреслити цей красивий колір!

Якщо хочеш, щоб у твоєму гардеробі з’явився одяг оригінального кольору, вибирай аквамарин. До сих пір цей ніжний колір рідко з’являвся на подіумах – частіше вибиралися інші відтінки зеленого. Але зараз все змінюється! Як стилізувати цей ніжний пастельний колір? Які аксесуари підійдуть до аквамаринової сукні?

Стилізація сукні кольору морської хвилі – що поєднується з цим відтінком?

Багато хто не знає, як виглядає колір аквамарина. Його часто плутають з бірюзою, м’ятою або лаймом, але це зовсім інший колір! Аквамариновий – ніжний пастельний відтінок, який можна охарактеризувати як блідо-зелений. Цей світлий колір походить від поєднання вибіленого зеленого і сірого. М’ята – більш популярний пастельний колір, який походить від зеленого. Однак цей відтінок трохи схожий на синій, чого не знайдеш в аквамариновому. Хотіла б дати шанс аквамариновому? Відмінне рішення! Цей красивий ніжний колір відмінно підійде як до холодного кольоротипу, так і до теплого. До того ж він настільки універсальний, що може поєднуватися практично з будь-яким іншим відтінком.

Так з чим же носити сукню кольору морської хвилі? Відмінним вибором стане, звичайно ж, чорний, темно-синій і темно-коричневий. Ці кольори стануть прекрасним фоном для світлого і ніжного аквамарина. Чудово підійдуть і різні відтінки сірого – від блакитного до графітового. У аквамарина є невелика частка сірого, тому цей колір так добре йому підійде. Не можна забувати і про білий, кремовий або бежевий, які відмінно виглядають з пастеллю. Аквамариновий в поєднанні з жовтим і помаранчевим? Це не повне безумство, якщо правильно поєднати відтінки цих двох енергійних кольорів (бажано пастельних). Те ж стосується червоного, рожевого, фіолетового і синього кольорів. Зелений також стане відмінним партнером для сукні кольору морської хвилі – сьогодні в моді однотонні наряди!

Яке взуття носити з сукнею кольору морської хвилі? Наші пропозиції!

Іноді підібрати взуття під певну стилізацію буває досить складно. Однак, це не так! Аквамариновий – це досить нейтральний колір, який добре поєднується практично з усім. Ось чому можеш сміливо купувати чорні або бежеві кросівки, темно-коричневі або темно-сірі балетки, білі або темно-сині черевики і навіть зелені, червоні або фіолетові туфлі на високих підборах! Якщо крій сукні підходить до конкретного взуття – не сумнівайся і створи стилізацію своєї мрії!

Який жакет підійде до сукні аквамаринового відтінку?

Піджаки і жакети – це одяг, який дуже близько прилягає до обличчя. Ти вже знаєш, як аквамариновий добре поєднується з різними відтінками і які колірні поєднання краще вибирати. Тому, якщо ти шукаєш кращий піджак або жакет до сукні кольору морської хвилі, вибирай той колір, який найкраще підходить твоєму обличчю. Якщо відчуваєш себе дуже блідою в класичному чорному, вибери темно-синій. Якщо у тебе холодний кольоротип, зверни увагу на одяг таких кольорів, як сірий, синій, зелений, рожевий або фіолетовий. Володіючи теплою красою, можеш дозволити собі карамельні, коричневі, помаранчеві, червоні або жовті відтінки. Білий, кремовий і різні відтінки бежевого ідеально підійдуть будь-якій жінці!

Мінімалізм або гламур? Прикраси для сукні аквамаринового кольору

Колір аквамарина підійде як сріблу, так і золоту. Звичайно, першим вибором буде срібло, адже воно ідеально поєднується з холодними тонами аквамарина. Однак дуже цікаво буде виглядати і золото. Якщо хочеш, щоб твоя стилізація залишалася ніжною і пастельною, вибирай прикраси невеликого розміру. Однак в тому випадку, коли аквамаринова сукня має зіграти головну роль на якомусь важливому заході, підкресли її красу великими сережками і довгим виразним кулоном. З ніжним аквамарином прекрасно виглядатимуть прикраси землистого кольору з ремінців, дерева або соломи. Цей фасон особливо підходить для нарядів в стилі бохо.

Макіяж до сукні кольору морської хвилі – постав акцент на очах!

Ніжні пастельні тони не вимагають занадто великої кількості макіяжу, щоб відмінно виглядати. Більш того, якщо ти вирішиш нанести дуже інтенсивний макіяж, він може зіпсувати весь вау-ефект стилізації. Тому зосередься в першу чергу на тонкому макіяжі або макіяжі без макіяжу. Якщо хочеш ще більше підкреслити свою красу, зроби акцент в першу чергу на очах. Ніжні димчасті очі, тонка лінія підводки і виразні вії будуть набагато краще поєднуватися з нейтральним аквамариновим відтінком, ніж червона або рожева помада. Пам’ятай про це, коли будеш робити макіяж до своєї сукні!

Який колір нігтів поєднується з сукнею аквамаринового відтінку? Наші поради!

Залишилися тільки нюанси! Правильно підібраний манікюр підкреслить характер твоєї стилізації і зробить твої руки дуже красивими. Які нігті підійдуть до аквамаринової сукні? Завдяки тому, що це ніжна пастель, всі делікатні і нейтральні кольори стануть відмінним рішенням. Сміливо можеш вибрати сірий, білий, бежевий, кремовий і всі пастельні тони. Якщо хочеш надати своїй стилізації виразніший характер і порушити солодкість сукні кольору морської хвилі, вибирай чорний або темно-синій манікюр. Хорошим вибором стане також темно-коричневий (коричневі відтінки прекрасно поєднуються з аквамарином!) або темно-сірий лак для нігтів. Шукаєш більш виражених контрастів? Зроби ставку на класичний червоний манікюр! До аквамаринового підходять різні відтінки зеленого, жовтого і помаранчевого. Прочитай також, з чим поєднувати сукню-гольф.

Нові дописи