We Love Born2be

Як одягатися на роботу в державну установу? Стильний дрес-код у сучасному виконанні

Діловий гардероб – це виклик для багатьох жінок, які хочуть поєднувати моду і стиль з формальним, елегантним образом. Проблема подвоюється і потроюється, коли потрібно вибрати наряд для роботи на держслужбі. Це робота унікального характеру, тому що це постійний контакт з клієнтами. Робота в держустанові в будь-якому випадку пов’язана з жорстким дотриманням дрес-коду. Про те, наскільки важливу роль відіграє дрес-код на роботі, не потрібно нікого переконувати. Від того, у що ти одягнешся, залежить, як тебе приймуть. Цікаво, що одягнути на роботу в мерії міста? Як примирити стильний, модний образ з формальним дрес-кодом? Який одяг пасуватиме? Не турбуйся, ми розповімо тобі, як створити жіночний, елегантний лук. Офісна мода зовсім не повинна бути нудною. Ключ до успіху – правильне поєднання окремих елементів стилізації і відповідний підбір аксесуарів. Ти виявиш, що навіть в офісі можеш виглядати жіночно і сучасно, не відмовляючись від елегантного образу. Вивчи наші пропозиції і надихнися на створення власних нарядів для роботи на держслужбі.

Дрес-код в держустанові. Як примирити моду з формальним зовнішнім виглядом?

Працюючи в держустанові, ти повинна слідувати декільком правилам. Дотримуючись їх, ти легко впишешся в формальний дрес-код. Про що слід пам’ятати при комплектуванні ділового гардеробу? Одяг повинен бути у першу чергу охайним і елегантним – це основне правило, якому ти повинна неухильно слідувати. Безумовно погана ідея – короткі спідниці і блузки з великим вирізом. Не менш важлива естетика одягу. Що це означає? Неприпустимі м’яті спідниці і сорочки або забруднені манжети. Крім того, потрібно брати до уваги, що окремі елементи стилізації для роботи в держустанові повинні бути ретельно підібрані так, щоб складати єдине ціле, яке прекрасно вписується в жорсткі правила офісного дрес-коду. Тому варто заздалегідь підготувати кілька перевірених комплектів, щоб в поспіху не замислюватися, що одягнути, щоб виглядати елегантно, стильно і сучасно. У формальних стилізаціях не менш важлива колірна гама. Підійдуть приглушені темні кольори спідниць, штанів і піджаків, а також світлі сорочки і блузки. Відмовся від кричущих, яскравих кольорів. Найкраще буде виглядати одяг в білому, чорному, сірому, коричневому, бежевому або темно-синьому відтінку. Ти також можеш вибрати бордовий або глибокий пляшковий зелений. Пам’ятай, що все повинно бути в міру, це правило особливо актуально при виборі вбрання на державну службу. Помірність в цьому випадку є ключем до успіху, що в основному відноситься до аксесуарів. Зроби ставку на мінімалістичні прикраси і елегантні аксесуари – офіційну сумочку і шкіряний ремінь. Не менш важливе взуття – кращим вибором будуть туфлі на шпильці або туфлі-човники. Однак, якщо ти цінуєш комфорт і зручність, зроби ставку на жіночі напівчеревики або лофери – стильно і модно.

Наряд для роботи в державній установі в першу чергу асоціюється з костюмами і класичними сорочками з коміром. Однак це не означає, що такі набори повинні виглядати нудно. Створюючи образи, можеш м’яко їх модифікувати. Сорочку з коміром замінить топ, який додасть стилю чуттєвості та жіночності. У свою чергу консервативні піджаки можна замінити моделями з ефектною баскою або асиметричною застібкою. Також хороша ідея – вибір піджака оверсайз, який додасть приглушеній стилізації модної витонченості.

Наряд для роботи на державній службі. Модні і елегантні пропозиції стилізацій

Що одягнути на роботу в держустанову? Це питання мучить жінок, які хочуть поєднати у своєму образі формальний дрес-код з модою та стилем. Всупереч зовнішньому вигляду таке поєднання можливе – достатньо правильно підібрати окремі елементи стилізації.

Хочеш стильний, елегантний лук? Зроби ставку на сірі штани-сигаретки зі стрілками і піджак сірого відтінку. Підійде як однотонна модель, так і в модний принт – клітинку. Замість класичної білої сорочки з коміром вибери фасон з ефектним бантом. Це додасть твоїй стилізації оригінальний модний шик. Не менш важливими є аксесуари – чорні туфлі на шпильці, елегантний ремінь і офіційна сумочкастануть досконалим доповненням до формального образу. Як щодо спідниці в державну установу? Безумовно так! Прекрасно виглядає модель-олівець з високою талією в чорному – вона підкреслить жіночний силует і зробить акцент на талії. Приталений низ скомбінуй з формальною блузкою бежевого кольору. Ідеально зшитий жакет завершить шикарний і елегантний наряд. Обов’язково підбирай до такого набору туфлі на високих підборах – ідеально підійдуть човники – додасиш собі кілька сантиметрів і оптично будеш виглядати стрункішою.

Сукня – найжіночніший елемент жіночого гардеробу, який добре працює в багатьох стилізаціях для різних випадків. У держустанову зроби ставку на сукню міді з V-подібним вирізом темно-синього або графітового відтінку. Стильний лук вийде, якщо приглушену основу стилізації пожвавиш шийною хустинкою з квітковими мотивами – жіночно і з класом. Мінімалістичні прикраси, елегантна сумочка на ланцюжку і туфлі на шпильці будуть крапкою над і розкішного вбрання.

Офісна мода керує своїми законами. Ти повинна дотримуватися офіційного дрес-коду в держустанові, який поширюється на всіх співробітників. Однак це не означає, що стилізація для роботи повинна бути нудною і не стильною. Сьогодні правлять вже не тільки костюми, штани зі стрілками і приталені піджаки. Ти можеш змінювати ці предмети одягу на свій розсуд, надаючи нарядам унікального, модного характеру. Жіночий наряд в офіс може виглядати стильно, модно і ультра жіночно. Не дивлячись ні на що, поєднувати офісний дрес-код і гарячі модні тенденції зовсім не складно. Дізнайся, як модно стилізувати жіночий жакет. Знайдеш натхнення для елегантних, стильних нарядів в нашій наступній статті – варто їх знати!

Нові дописи