We Love Born2be

Як одягнутися на балет? Елегантний, вишуканий і стильний – ідеальний наряд для такого випадку

Не кожен повинен бути шанувальником балету, але кожен повинен хоча б раз побачити таку виставу. Перегляд балету може бути надзвичайно захоплюючою подією, але до нього треба відповідно підготуватися. Побоювання виникають, коли справа доходить до вибору одягу. Необхідно пам’ятати, що збираючись на балет в театр або оперу, варто знати правила цих унікальних місць. Дрес-код, що переважає в опері або театрі, вимагає елегантного суворого одягу. Нічого нового – всі це знають. Тебе цікавлять конкретні приклади стилізації на балет? Який наряд підійде для такого випадку? Ми розповімо секрети вдалих стилізацій на балет. Ми підготували для тебе кілька корисних порад, які значно спростять створення ідеального наряду для опери чи театру!

Який дрес-код підійде для балету? Радимо!

Обдумуючи, який одяг підійде для походу в театр або оперу на балет, багато хто напевно уявляє собі елегантних жінок і чоловіків у вечірніх нарядах. Трохи раніше відвідування балету було обумовлено особливим дрес-кодом. У старих фільмах чоловіки зображені в елегантних білих фраках і краватках, а жінки – в довгих вечірніх сукнях з глибоким вирізом на спині. Однак ті часи давно пройшли і сьогоднішній дрес-код для балету, театру чи опери більше не зобов’язує нас створювати такі елегантні образи. Тим не менш, до цих пір залишається невирішеним питання, як одягнутися на балет. Не хвилюйся, зараз відповімо на всі питання! Хоча для опери чи театру не обов’язково вибирати найбільш елегантні і стильні вбрання зі свого гардеробу, строгий елегантний дрес-код як і раніше застосовується для балету. Однак це не означає, що тобі потрібно надіти довгу сукню або модель з відкритою спиною. Костюми для опери повинні бути ошатними і святковими – так ти виявиш повагу до артистів і їх мистецтва. Однак не можна забувати про комфорт – такі виступи зазвичай тривають кілька годин, тому варто подбати про зручність, щоб мати можливість зосередитися на виконанні. Ідеально підійдуть коктейльні сукні – елегантні і жіночні, а у випадку з чоловіками – формальний костюм буде незамінний.

Залишилося визначитися з кольором одягу. Класика підійде найкраще. Чорний вважається найбільш елегантним, шикарним кольором. Чорне вбрання обов’язково підкреслить будь-який образ. Також буде доречною сукня темно-синього, бордового або червоного кольору. Не менш елегантним рішенням стане модель глибокого насиченого відтінку темно-зеленого. Чого слід уникати? Настійно не радимо носити яскраві кольори. Пора застосувати свої знання на практиці!

Що надіти на балет? Ідеальні стилі для вечора в опері або театрі!

Який одяг краще всього підійде для балету в опері або театрі? Сукня обов’язково стане хорошим рішенням – більш елегантного і жіночного одягу складно знайти. Однак необов’язково вибирати довгі сукні до підлоги, ідеально підійде злегка розкльошена чорна сукня довжиною міді. Можна надіти сукню-олівець чорного кольору на бретелях з неглибоким вирізом, а на плечі накинути бордову шаль, що додасть стилізації вишуканої елегантності. Класичний маленький клатч і чорні туфлі на високих підборах – невід’ємний елемент вбрання для театру чи опери. Родзинкою вечірнього образу стануть прикраси, які освітлять темну основу. Також можна зупинити свій вибір на розкльошеній сукні-міді темно-зеленого відтінку, яка відмінно приховає дрібні недоліки фігури. Підбери відповідний жакет, який підкреслить талію. Заверши образ туфлями на шпильці і сумочкою з ювелірними аплікаціями – готово. Не менш привабливого жіночного образу вдасться досягти, якщо вирішиш вибрати сукню максі бордового кольору – стильну, жіночну і дуже елегантну. Босоніжки на підборах, шовковий шарф і невелика сумочка на ланцюжку завершать ідеальний вечірній образ. Пам’ятай, що збираючись на балет, краще уникати вільних штанів, джинсів і спортивного взуття. Такі предмети одягу не підходять для театру чи опери і можуть бути зустрінуті негативними відгуками інших глядачів.

Якщо збираєшся на балет в театр або оперу, твоя стилізація повинна бути дуже добре продуманою, щоб вона виглядала модно і зв’язно. Опера і театр – місце з елегантним дрес-кодом. Незважаючи на те, що обов’язковий дрес-код для балету сильно змінився за останні роки, вечірній стиль все ще актуальний. Однак якщо тобі не подобаються шикарні вбрання – довгі сукні та масивні прикраси, вибирай мінімалістичні рішення. Маленьке чорне витончене кольє, туфлі на підборах і клатч – комплект, який захистить себе в будь-якій ситуації – включаючи оперу і театр. Якщо в твоєму гардеробі немає відповідного одягу, зазирни в інтернет-магазин born2be.ua вже сьогодні. Там ти знайдеш безліч пропозицій суконь різного фасону і довжини – ти обов’язково знайдеш ідеальну модель, яку можна буде використовувати в балетній стилізації.

Нові дописи