We Love Born2be

Як одягнутися на Святвечір? Стильні та зручні передріздвяні наряди

грудень, як і щороку, приносить з собою період передріздвяних приготувань. Святвечір у 2020 році буде особливим і обов’язково запам’ятається надовго. У цей дивовижний час Різдва ніщо не повинно заважати вам проводити час з близькими. Як одягнутися в переддень Різдва, щоб відчувати себе комфортно і невимушено, а також відмінно виглядати на сувенірних фотографіях? Читайте далі, і ви знайдете безліч ідей для жіночих і чоловічих нарядів, адаптованих до ваших потреб!

Як одягатися в Святвечір?

Стилі для Святвечора повинні характеризуватися невимушеним елегантним зовнішнім виглядом. Це може здатися важкодосяжним, тому що ми асоціюємо формальний стиль з не дуже зручною одягом. Однак пам’ятайте, що вам не обов’язково носити білу сорочку на ґудзиках або спідницю-міді, яка щільно облягає вашу талію. Сорочка може стати жертвою червоного борщу або масла, а щільно прилягає поділ – не найкращий варіант для того, щоб спробувати дванадцять страв. Ви відкриєте для себе кілька фантастичних альтернатив в одну мить!

Від чого найкраще відмовитися, завершуючи оформлення в переддень Різдва? Забудьте про джинсах або хоча б про будь-яких інших кольорах, крім глибокого чорного. Це безумовно не найкращий привід вдягти джинсову куртку або штани з напуском. Залиште футболки з принтами в шафі – хоча є одне ісключеніе.Носіте моделі з різдвяними принтами в перший або другий день Різдва.Ніякі спортивні костюми, топи або шорти теж не підійдуть – залиште цей одяг для тренувань або відпочинку на вихідних вдома.

Отже, як одягнутися в переддень Різдва і який одяг можна надіти для цього випадку? Очевидний вибір – будь-які костюми, куртки, сигарили та штани чінос. Безумовно, альтернативою штанів стане спідниця – відмовтеся від довгих непосильних розрізів, виберіть моделі довжини міді або міні. Який крій вибрати? Розкльошені і трапецієподібні моделі дадуть свободу і додадуть шарму, а олівцем крій – стиль і клас. Укладання в переддень Різдва не обійдеться без ошатною блузки або сорочки. Ідеально підійдуть вироби більш темних відтінків, а також прикрашені тонкими узорами, оборками або мереживом. Якщо ви шанувальник більш теплого одягу, вам підійдуть середні і тонкі светри. Ми особливо рекомендуємо ті, у кого трохи приталений крій, з V-подібним вирізом, круглої або загорненої водолазкою, яка додає клас. З цієї нагоди також можна надіти елегантний комбінезон на довгих штанинах або плаття – докладніше про них в наступному розділі!

Подаємо кілька ідей для модної стилізації в переддень Різдва. Ти обов’язково знайдеш щось для себе!

 • Поєднуйте темно-синю розкльошені спідницю-міді з кремовою блузою, прикрашеної воланами або мереживними вставками. Для цього вибирайте прикраси, які підходять до кольору спідниці – наприклад, тонкі ланцюжки з блакитним фианитом. Завершіть свій образ туфлями на високих підборах або човниками бежевого відтінку.Сюди ж відмінно підійдуть черевики з загостреним носком!

 • Трапецієвидне або розкльошені плаття чорного відтінку – це класика, яка завжди захищатиме себе. Вибирайте модель з круглим вирізом або вирізом човником і рукавами, щоб виглядати одночасно скромно і стильно. Для цього вибирайте чоботи на тонкому каблуці або човники на колодці.

 • Поєднуйте жакет темно-зеленого відтінку з сірої блузкою і сигарилами. Розірвіть все це тонкою чорною смугою і шпильками того ж відтінку. Виберіть витончені сережки і свої улюблені годинник – бажано на сітчастому браслеті.

 • ‘язані плаття – справжній хіт для цього випадку. Виберіть модель, зав’язану на талії, або зробіть пояс самостійно – використовуйте широку стрічку відповідного кольору, яку можна зав’язати милим бантом. Чоботи і туфлі на високих підборах найкраще підходять до такої сукні, в тому числі з ультрамодним тисненням, що імітує шкіру крокодила або змії.

 • Серед пропозицій по стилю в переддень Різдва не можна обійтися без блискучого плаття або спідниці! Чудово підійдуть відтінки шампанського, сріблястий або чорний. Такі елементи відмінно поєднуються з приглушеним жакетом класичного крою або однотонної блузкою цікавою форми.Уравновесьте його улюбленими туфлями середнього розміру і сережками.

 • Остання пропозиція сподобається любителям мінімалізму. Поєднуйте тонкий приталений светр з V-подібним вирізом з гладкими чорними сигарилами і високими підборами. Саме таку основу вибирайте ніжне прикраса у вигляді ланцюжка або браслета. Мотив петель теж по

Нові дописи