We Love Born2be

Італійський стиль – елегантна мода, яку повинна знати кожна жінка!

Тобі подобається італійський стиль моди? На сьогоднішній день відомо, що італійці славляться своїм гарячим темпераментом і з задоволенням підкреслюють свою сексуальність. Вони роблять це надзвичайно стильно, досить просто і в той же час дуже виразно. Перевір, чим характеризується італійська мода і як створювати стилізації, які підкреслять твою жіночність. Не без причини європейською столицею моди є Італія – ​​кожна модниця повинна знати цей стиль!

Як одягаються італійки?

Як ми згадували, італійки – професіонали в підкресленні жіночого шику. І в цьому їм допомагає, звичайно ж, одяг і взуття. Що саме? Італійський стиль одягу – це, перш за все, приталені фасони, які ідеально підкреслюють стегна, талію, груди, лінію плечей і шию. Італійок часто можна побачити в сукнях і спідницях фасону “олівець”. Сукні часто прикрашені ремінцем з широкими пряжками, який ще більше підкреслює силует пісочного годинника. Великою популярністю користується і класика, тобто прямі сукні, які ідеально підходять для бізнес-стилю. Італійські модниці також цінують сукні-сорочки, розкльошені моделі, з декольте-конвертом і привабливими вирізами знизу, які підкреслюють засмаглі ноги. Ще одна річ, яка сильно кидається в очі в італійському стилі, – це виразні кольори і оригінальні принти. Італійці люблять червоний, індиго, темно-зелений, гірчичний, а також білий, чорний і, звичайно ж, пастельні відтінки. Вони чудово поєднують контрастні кольори, що відразу ж впадає в очі! В італійському стилі часто можна побачити геометричні мотиви, а також принти, що відносяться до природи – від рослинних мотивів до анімалістичних на одязі, взутті і аксесуарах.

Чим ще характеризується італійський стиль одягу? Італійки не бояться експериментувати з модою і з задоволенням створюють оригінальні поєднання структур і фасонів, і завжди їм це чудово вдається! Прекрасним прикладом є лук, який ми підгледіли на вулицях Мілана: оверсайзовий, жакардовий піджак, одягнений поверх простого топа без рукавів, брюки-палаццо і туфлі на шпильці в анімалістичному виконанні. В італійському стилі знайшлося місце і для всесвітньо популярних монолуків, в яких переважає білий і чорний. Італійський стиль в одязі – це також жіночне взуття – туфлі, босоніжки, ботильйони і чоботи на різних, часто досить незвичайних підборах чудово доповнюють жіночні стилізації. Італійки також багато уваги звертають на аксесуари – від сумок і головних уборів, до біжутерії і сонцезахисних окулярів. Додатки повинні бути правильно вибрані під характер всього наряду. Італійки люблять набори ювелірних виробів, де головну роль грає золото або перли. Дуже часто їх можна зустріти і в яскравій пластиковій біжутерії, родом з 70-х. Сонцезахисні окуляри також повинні виділятися і чудово, якщо це буде велика квадратна модель або в стилі «котячі очі». Важливо пам’ятати, що італійки високо цінують капелюхи – чим більша модель, тим краще!

Наряди в італійському стилі для великих виходів

Збираєшся на елегантну вечірку і хочеш створити ефектний лук в італійському стилі? Чудова ідея! У нас є для тебе кілька модних пропозицій, які обов’язково тебе порадують! Наша перша пропозиція – це італійський стиль з нотками ретро. Вибери червону сукню-міді приталеного фасону з круглим декольте і рукавом ¾. Модель повинна бути прикрашена золотою вишивкою або екстрагованими срібними намистинами. Додай до цього золотий клатч і чорні шпильки. Друга пропозиція – це атласна сукня в підлогу. Ідеальним вибором стане модель на тонких бретельках з v-подібним декольте. Сміливо можеш зробити ставку на нюдовий або пастельний відтінок. Обов’язково додай сюди виразні аксесуари – червона сумочка на ланцюжку і шпильки в тому ж відтінку стануть модним попаданням в яблучко. Третя пропозиція – це класична сукня міді приталеного фасону з глибоким, трикутним декольте (як спереду, так і на спині). Зупини свій вибір на моделі чорного або смарагдового відтінку і підбери до неї маленький клатч і туфлі на високих підборах-стовпчику. Італійки цінують також комплекти одягу – жіночі, ідеально підібрані до фігури костюми і елегантні комбінезони, які також чудово підійдуть для особливого випадку!

Познайомся також з іспанським стилем одягу – він має багато спільного з італійським!

Нові дописи