We Love Born2be

Дізнайся, як зашнурувати взуття до костюма, щоб підкреслити характер стилізації

Кожен чоловік хоче добре виглядати і відчувати себе комфортно навіть в елегантному одязі. І хоча ми прагнемо вибирати вільні спортивні костюми, які не обмежують рухів, бувають випадки, коли потрібно надіти діловий костюм. Деякі чоловіки вважають за краще носити елегантний одяг кожен день – іноді їхня робота вимагає цього, а іноді їм просто це подобається і у них такий стиль. Костюм, який носиться щодня, повинен трохи відрізнятися від того, який ми вибираємо для елегантних урочистостей і важливих зустрічей. Часто аксесуари вирішують, який костюм підійде для того чи іншого випадку, і як ми складемо усе в ціле. Так, наприклад, для весілля або ділової зустрічі, тобі не потрібно вибирати тільки класичні чорно-білі образи, можеш зробити ставку на більш оригінальні стилізації.

При виборі костюма пам’ятай, що колір відіграє таку ж важливу роль, як і фасон. Пройшли ті часи, коли носіння класичного чорного костюма було єдиним можливим вибором, хоча він як і раніше відрізняється елегантністю і шиком. Сьогодні сміливо можеш експериментувати з кольорами і носити той одяг, який найкраще підкреслить твою індивідуальність. Ніжний блакитний комплект або, може бути, екстравагантний кобальтовий? Можеш піти ще далі і вибрати модель з цікавим мотивом (наприклад, у велику клітинку). Найголовніше, щоб ти відчував себе добре в елегантному одязі. Навіть наймодніший костюм не буде виглядати красиво, якщо тобі в ньому не комфортно.

Вибір правильного фасону і кольору костюма – це одне, але для ідеальної стилізації потрібно ще гармонійно підібрати аксесуари. Взуття більше не є другорядним доповненням. Саме цей предмет гардеробу може стати родзинкою твого образу. Взуття в елегантних стилізаціях надзвичайно важливе, тому що воно найчастіше визначає загальний характер стилізації. Докази? Спробуй поєднати класичний чорний костюм з елегантними туфлями глибокого чорного відтінку – шикарно, чи не так? А тепер поміняй туфлі на ефектні білі кеди – ти повністю зміниш характер всього наряду. Оскільки взуття має величезне значення, слід серйозно поставитися до його вибору. Зверни увагу не тільки на крій або текстуру, а й на колір. Дуже важливим є також метод шнурівки. Саме з ним можуть виникнути проблеми. Існує кілька модних правил шнурування взуття до костюма. Дізнайся їх!

Кращі способи зав’язати елегантне взуття – чи знаєш ти їх? Подивися, що для тебе більше підійде!

Те, як ти зав’язуєш взуття до костюма, має велике значення. Існують методи шнурування, які підкреслять елегантний стиль, і ті, які можна використовувати, щоб надати взуттю менш формальний вигляд. Обов’язково прочитай, як зашнурувати спортивне взуття. Ти вже знаєш як стильно зашнурувати елегантні черевики? Найпоширеніший спосіб шнурівки формального взуття – хрест-навхрест. Тоді туфлі виглядають офіційно і зі смаком. Однак, якщо ти хочеш надати їм ще більше елегантності, використовуй шнурівку «драбинка». Це техніка прямого зав’язування шнурків, яка відрізняється простотою і стриманістю. Щоб створити елегантний малюнок, проведи шнурки через нижні отвори, направляючи їх усередину, після чого кожен шнурок направляй до наступної дірки по тій же стороні, вийди через неї і протягни його на протилежну сторону. Повторюй процес до останніх отворів, після чого зав’яжи акуратний бантик по середині. Цей спосіб зав’язування формального взуття є найбільш елегантним і мінімалістичним. Шнурування взуття драбинкою може бути трохи проблематичним з непарною кількістю пар отворів. У цій ситуації починати потрібно трохи по-іншому. Спочатку встав шнурок в нижню пару отворів, створивши першу щабель драбинки. Потім пропусти один шнурок знизу, але не в наступну, а в третю дірку так, щоб кінці шнурків були на одній стороні взуття. Тепер можна впевнено створити драбинку, як описано вище. Ефект напевно тебе задовольнить.

Як впоратися зі слизькими вощеними шнурками елегантного взуття?

Тільки тонкі, найчастіше вощені, шнурки, підходять до формального взуття. Вони можуть бути трохи складними в зав’язуванні, тому що є більш слизькими, ніж традиційні. Ти напевно вже зустрівся з цією проблемою. У нас і тут є просте рішення. Зашнуруй туфлі класичним способом, створивши під кінець бантик, потім зав’яжи його вушка в ще один бантик. Другого вузла не буде помітно, а шнурівка стане більш солідною.

Вощені шнурки не тільки слизькі, але і жорсткі. Зав’язуючи бантик традиційним способом, у тебе можуть виникнути проблеми з його правильним розташуванням. Дуже складно пов’язати шнурки точно по середині, щоб кінці рівно лягли на взуття, а туфлі виглядали максимально симетрично. В результаті стилізація втрачає свій елегантний характер. Ми знаємо, як це виправити! При створенні банта пропусти перший шнурок через другий традиційним способом, а тепер зроби процес навпаки. Перемісти шнурок начебто назад. Наступний вузол, той, з якого і з’являється бантик, зроби вже нормально. Використовуючи таку просту модифікацію, тобі вдасться змінити вузол. Відтепер два кінця бантика будуть розташовуватися симетрично по обидва боки взуття, що безумовно покращить його зовнішній вигляд.

Нові дописи