We Love Born2be

Дізнайся, як швидко висушити штани! Кілька корисних трюків

Час іде, пора виходити з дому, а твої штани ще не висохли? Ми зібрали для тебе пару простих трюків і підкажемо, як швидко і без особливих зусиль їх висушити! Гайда! Тобі не раз доводилося надягати вологі штани, щоб не запізнитися? Мало того, що це неприємне відчуття, так воно ще може привести до застуди, тому пора покінчити з цим. Завдяки нам ти будеш готова до будь-яких обставин!

Як швидко висушити джинси?

Мокрі джинси – неприємний сюрприз, особливо якщо ти придумала образ з ними і немає ідей, чим їх замінити. Щоб вологі штани не зіпсували тобі весь день, корисно знати, як швидко висушити джинси. Найпопулярніший метод – сушка праскою. Напевно кожен з нас так вже пробував! Цей спосіб допоможе висушити штани за годину або за менший час в залежності від товщини матеріалу. Пам’ятай, що потрібно прасувати джинси, попередньо вивернувши їх навиворіт, і не використовувати праску занадто довго, щоб вони не втратили свою еластичність. Ти також можеш спробувати прасувати через тонкий рушник. Він допоможе увібрати надлишкову вологу. Цей метод буде працювати як з джинсами, так і з трикотажними штанами. Година – це занадто багато? Швидку сушку забезпечить фен! Важливо розвісити штани на шнурку або вішалці, щоб гаряче повітря потрапляло всередину і рівномірно розподілялося по всій поверхні. Це, безумовно, один з кращих способів сушіння. Чому? У кожної з нас є фен і можливість регулювати температуру, а також інтенсивність потоку теплого повітря, що дозволить швидко і зручно розв’язати проблему мокрих штанів. Раз, два, і готово! Одягни свою улюблену пару, снікерси і вирушай в місто! І не забудь поділитися з подругою новими трюками.

Як швидко висушити штани без фена?

Фен стане в пригоді для швидкого сушіння штанів з легких матеріалів. Однак як бути зі спортивними або джинсовими моделями? У цьому питанні сушка штанів феном може бути вже не настільки ефективною. Тому спробуй метод з … духовкою. Все це виглядає досить спірно, але цей спосіб дійсно працює! Якщо тобі цікаво, як висушити штани менш ніж за 10 хвилин, ти повинна бігти на кухню і включити духовку! Перед тим, як покласти штани всередину, потрібно очистити побутову техніку, щоб одяг не забруднився і не ввібрав запахи їжі. Розігрій духовку до 200 градусів і залиш штани на 5 хвилин – ні в якому разі не на більше, бо можеш спалити матеріал. Обов’язково дотримуйся всіх правил безпеки, в тому числі і при сушінні в мікрохвильовці.

Тепер ти знаєш, як швидко висушити мокрі штани. Хочеш відновити свої старі джинси? Обов’язково ознайомся з нашою статтею, чим пофарбувати штани.

Нові дописи