We Love Born2be

Спідниця на весілля: як створити стильний наряд?

Весілля – один із найважливіших моментів в житті кожної дівчини. Подія ця, втім, дуже захоплююча не тільки для нареченої, але і для її найближчих родичів і друзів. Немає сумнівів, що таке свято вимагає відповідного дрес-коду – в цей день ніхто не хоче зробити модної помилки. Багато жінок починають комплектувати весільне вбрання задовго до запланованої дати церемонії. Це дуже важливо, щоб стилізація була не тільки елегантною і витонченою, але і зручною – зрештою, весільні веселощі часто закінчується під ранок. Що можна одягти на весілля близької людини, а яких нарядів слід уникати? Перевір, як одягнутися на весілля. Ось список кращих стилізацій і практичних порад!

Хіба на весілля можна піти в спідниці?

Мода не любить обмежень – якщо мова йде про весільні стилізації. Тому на цю подію сміливо можна піти в спідниці, сукні і навіть брюках. Мова більше йде про збереження відповідного стилю і демонстрацію гарного смаку. Якщо ти вибираєш спідницю, то ми тобі щиро рекомендуємо, пам’ятати, що вона не повинна бути дуже короткою, а тим більш прозорою. Чуттєву міні залиш, швидше, на романтичне побачення або вечірку. Ми також не рекомендуємо шкіряні спідниці, краще вибрати ніжний фатин, шовк або тонке мереживо. Уникай дуже яскравих неонових кольорів. Зроби ставку на простоту і класичну елегантність, а якщо ти любиш небанальні образи, то пропонуємо спідницю з воланами або must have цього сезону – спідницю-плісе. Яка довжина буде відповідною? Все залежить від індивідуальних переваг і типу фігури, але найбільш безпечні – це спідниці максі, класичні міді та спідниці трохи вище коліна.

Спідниця на весілля – перевірені стилізації

Весілля – це радісний момент, який варто підкреслити відповідним одягом. Не має значення, якщо ти одягнеш сукню, спідницю або комбінезон, важливо дотримуватися кількох основних принципів весільного етикету. Перш за все, важливу роль відіграє місце, в якому відбувається свято. Якщо це елегантний ресторан або вишуканий бенкетний зал, то пам’ятай, що тобі обов’язково потрібно вечірнє плаття. Менш офіційні місця, наприклад, сімейний дім нареченої або нареченого, сад або ж весільний будинок не вимагають настільки вишуканого вбрання, хоча це не звільняє тебе від обов’язку дотримання правил гарного смаку і елегантності. Ще одна рекомендація від фахівців – уникай білих нарядів. Пам’ятай, що в цей день королева тільки одна – наречена. Жоден гість не може затьмарити її сяйво. Плануєш надіти костюм кольору слонової кістки? Перед вибором наряду, варто акуратно запитати наречену, який відтінок весільної сукні для себе вибрала вона, і який колір буде лейтмотивом усієї церемонії. Якщо наречений і наречена вирішили влаштувати весілля в саду, зроби ставку на вбрання з квітковим принтом. Відмінним вибором буде розкльошена спідниця-міді з високою талією, до неї пряма футболка з коротким рукавом або рукавом 3/4, бажано з делікатним вирізом-човником. До спідниці одягни декорований ремінець.

Пам’ятай, що весілля – дуже радісний момент, тому уникай темних кольорів. Виняток становлять вечірні наряди, але навіть в цьому випадку ми радимо не надягати чорне. Краще зробити ставку на насичений синій або бордовий. Краще всього підходять ніжні і веселі відтінки, що переходять у пастель: пудрово-рожевий, ніжно-блакитний, приглушений лимонний, м’ятний – вибір великий! Красиво і дуже елегантно будеш виглядати в комплекті – приталений піджак світлого відтінку рожевого і спідниця-олівець міді з розрізом ззаду. Під піджак можна надіти білу світлу футболку. Такий класичний комплект так і просить красивий головний убір у відтінку костюма! Всю стилізацію доповни світлими туфлями на підборах. З таким міксом прекрасно поєднуватимуться золоті прикраси.

Яку спідницю вибрати на весілля?

Перш за все, ти повинна пам’ятати про те, що в обраному тобою вбранні ти повинна відчувати себе добре і впевнено. Воно не може сковувати твої рухи – пам’ятай, що весілля часто триває до самого ранку. Якщо тобі подобається божевілля на танцполі, відмовся від дуже вузької спідниці, зроби ставку на розкльошену. Візьми також до уваги, плановану погоду і те, що весілля буде проходити в закритому приміщенні або на відкритому повітрі. Звісно, не без значення залишається те, яка в тебе фігура. Добре підібраний наряд – це той, який не тільки тонко маскує недоліки, але і підкреслює переваги твоєї фігури. Якщо ти жінка з витонченими формами, одягни спідницю-сонце з високою талією, бажано до колін. До цього взуття на шпильці або туфлі на стійкому каблуці-стовпчику. Завдяки такому поєднанню оптично додасиш собі кілька сантиметрів зросту. Дівчатам з широкими плечима рекомендується спідниця з горизонтальними смужками в районі стегон. Відмінно підійде також плісирована спідниця-міді, яка чудово вирівнює пропорції фігури.

Позачасовий комплект для весілля, тобто блузка і спідниця

Спідниці – прекрасна альтернатива класичній сукні. Їх вибір дійсно величезний! Керуючись нашими порадами, ти обов’язково знайдеш для себе ідеальну модель. Як зіставити її з блузкою, так, щоб вона виглядала приголомшливо? Пам’ятай, якщо твоя спідниця з дрібним принтом, верх наряду повинен бути однотонний. Звичайно, правило працює також в зворотний бік – якщо ти вирішила надіти стильно прикрашену сорочку або блузку, зроби ставку на однотонну спідницю. Винятком є костюми, які складають єдине ціле з спідницею. Якщо блузка з баскою, то краще всього підійде модель олівцевого типу, яка гарно підкреслить стрункі ноги й талію. Не менш вдало буде виглядати популярна в цьому сезоні блузка з пишними рукавами. Тобі подобається стиль бохо? Така стилізація буде попаданням в яблучко! До плісированих спідниць максі і міді ми рекомендуємо повітряні сорочки або приталені кофти з акуратним вирізом – його тип залежить від твого смаку і типу силуету. Виріз човник рекомендуємо дівчатам, які можуть похвалитися стрункими плечима, а трикутник підійде модницям з фігурою пісочного годинника. Легкість і дівочий шарму додасть тобі асиметрична спідниця з фатину – це не шаблонна пропозиція, що гарантує ефект «вау». З чим носити фатинову спідницю? Найкраще з простою сорочкою або боді. З спідницею з високою талією чудово спрацює елегантний топ. Заверши всю стилізацію босоніжками на акуратних підборах і сумочкою-скринькою на ланцюжку.

Нові дописи