We Love Born2be

Стилізація в кінотеатр: на що варто звернути особливу увагу?

Збираєшся в кіно, але не маєш поняття, що вдягнути? Ми розкажемо, як одягнутися, якщо йдеш в кіно з друзями, або на важливе побачення. Продовжуй читати!

Як одягнутися в кіно з друзями?

Не маєш жодної ідеї, що вдягнути для походу в кіно з друзями? Старайся вдягнутися так, щоб не тільки виглядати ефективно, але і щоб тобі було комфортно – адже в кріслі кінотеатру проведеш близько двох годин. Щоденне вбрання в кіно для жінок може без проблем базуватися на безсмертних джинсах. Залежно від погоди, комбінуй їх з балетками (якщо хочеш додати трохи жіночності), кедами (якщо надаєш перевагу рок-стилю), челсі або ботильйонами. Зверху можна надіти простий светр, улюблену сорочку або блузку. Наприклад, поєднай темно-сині джинси з ботильйонами в стилі рок на високих підборах, білою блузкою та сірим кардиганом, зав’язаним на талії, і ти отримаєш ідеальний лук для осені чи зими.

Що вдягнути в кіно чоловікові? Джинси і толстовка або джинси, сорочка з довгими рукавами і кардиган з коміром-шарфом – це рецепт зручного і в той же час дуже стильного лука. Джинси можна легко замінити чіносами. Однак влітку без вагань обирай джинсові або тканинні шорти.

Що вдягнути коли йдеш в кіно з хлопцем?

Цікаво, як одягнутись для походу в кіно зі своїм хлопцем, щоб виглядати жіночно і водночас оригінально? Восени і взимку, коли температура на вулиці не радує, можеш вдягнути трикотажну сукню такого кольору, який тобі пасує найкраще, чорні, непрозорі колготки і ботильйони на каблуку. Волосся збери в хвостик або уклади вільними хвилями.

Щоб створити елегантний лук для походу в кіно в літню спеку, одягни шорти з високою талією, довжиною до середини стегна, блузку з короткими рукавами і декольте під шиєю та легкі балетки. Таке вбрання вписується в неформальний стиль, тому ідеально підходить для побачення. Можеш легко замінити шорти на розкльошену чи трапецієподібну спідницю або на спідницю-олівець. Модель спідниці підбирай відповідно до своєї фігури.

Як одягатися для походу в кіно з дівчиною?

Хочеш створити ідеальний лук для походу кіно, куди збираєшся зі своєю дівчиною? Взимку і восени вдягай чіноси і повсякденну сорочку, наприклад в клітинку. Заправ нижню частину сорочки в штани, якщо хочеш, щоб стилізація набула більш формального характеру. Пісочні чіноси будуть чудово виглядати в поєднанні з темно-зеленою, чорною, темно-синьою або бордовою сорочкою. Також можеш легко змінити свої чіноси на джинси. Підбирай ремінь під колір взуття. Сорочку можна замінити простим облягаючим светром базового кольору. Наверх можна накинути спортивний піджак. Натомість влітку можеш вибрати прості бермуди, лофери та спортивну сорочку з короткими рукавами або звичайну футболку. Кінотеатр – це місце, де неформальні, зручні стилізації будуть найкращим варіантом, тому у тебе великий вибір. Замість бермудів також можеш надіти білі чіноси, чорне спортивне взуття та чорну сорочку з коротким рукавом.

Твоя стилізація для походу в кінотеатр повинна бути зручною та відповідати погоднім умовам. Для жінок підійде пара джинсів плюс блузка, простий светр або футболка. Чоловіки можуть зробити ставку на поєднання джинсів і сорочки.

Нові дописи