We Love Born2be

Чоловічі джинси – як вибрати правильну модель

Джинси – це, безумовно, один з найбільш універсальних видів чоловічих штанів. В залежності від твоїх потреб і смаків, ти можеш сміливо стилізувати їх в дусі спортивної елегантності або роковості. Звичайно, за умови, що ти вибереш правильну пару, яка буде відповідати твоїм очікуванням. Як купити хороші чоловічі джинси, щоб вони не залишилися непоміченими на дні твого гардеробу? Як підібрати правильний розмір і, звичайно ж, фасон? Читай нижче!

Основні види чоловічих джинсів

Якщо виникло питання – які чоловічі джинси купити, – спочатку подумай над їх типом. Сучасний ринок пропонує величезну кількість моделей чоловічих штанів на будь-який смак – в класичній або більш оригінальній версії. Якщо хочеш вибрати джинси, які зможеш використовувати в різних стилях, і які підкреслять плюси твоєї фігури, тоді обов’язково зверни увагу на їх фасон! А вибір у тебе дійсно великий… Почнемо з останнього модного тренду – джинсів-скінні, які характеризуються дуже вузькими штанинами. Фасон слім – це штани, які мають завужені і облягаючі штанини, але в меншій мірі, ніж скінні. Класичною моделлю є прямі чоловічі джинси – це найбільш популярний і універсальний варіант. Якщо тобі подобаються вільні штани, то можеш вибрати модель без щільної посадки в стегнах або досить оригінальні «мішкуваті» джинси, які чудово вписуються в спортивний стиль. Чому знання фасонів має таке велике значення? Адже так тобі буде набагато простіше знайти ідеальну модель, яка гарантує не тільки стильний зовнішній вигляд, але і максимальну зручність.

Як підібрати чоловічі джинси по фігурі?

Ти вже знаєш, що є різні чоловічі джинси. Як же тоді правильно їх підібрати до певного типу фігури? Якщо ти дуже худий і досить високий, то зупини свій вибір на моделі скінні, яку можна стильно обіграти в повсякденних і напівформальних сетах. Все-таки не відчуваєш себе комфортно в них? Тоді, фасон слім буде модним попадання в яблучко. Ці джинси виділяються вузькими штанинами, що підкреслять твою струнку фігуру, і характеризуються високим комфортом. У тебе середня статура? Одягни класичні прямі брюки, які ідеально підійдуть практично кожному чоловіку. У нас є для тебе невелика порада – навіть якщо ти дуже сильно прив’язаний до конкретної моделі джинсів, не відмовляйся від інших. Обов’язково варто приміряти інші фасони, може виявитися, що тобі підійде ще не один варіант!

Як підібрати правильний розмір чоловічих джинсів?

Ми з’ясували, яка модель джинсів краще підійде до твоєї фігури, але як тоді підібрати розмір штанів? Все, що тобі знадобиться – це сантиметрова стрічка. Тепер настав час для вимірювань! Точно визнач окружність талії і свій ріст. Дуже часто на етикетках чоловічих джинсів є маркування L/W. Це перші букви англійських слів. Length (L) – не що інше, як довжина ноги, в той час як ширина (W) – обхват талії. І L та W вказані у дюймах – май це на увазі. Добре, а що далі? Тепер перевір таблицю розмірів виробника і знайди свій ріст і обсяг талії. Таким чином, ти дізнаєшся, який розмір носиш. Корисна порада: краще всього, якщо ти запишеш свої розміри на листку паперу. Завдяки цьому ти завжди будеш мати їх під рукою, коли вирішиш придбати чергову пару.

Наскільки довгими повинні бути чоловічі штани?

Ми відповіли на питання, як визначити свій розмір джинсів, але це ще не все. Також необхідно знати, яка довжина штанин підійде для тієї чи іншої ситуації. Не має значення, чи хочеш ти надіти джинси або штани від костюма, занадто коротка або занадто довга штанина може звести нанівець ефект твоєї ретельно підібраної стилізації. Чому? Занадто короткі джинси підходять далеко не для всіх стилізацій, а надмірна їх довжина порушить пропорції фігури, та й взагалі довгі штани – це не дуже практично, вони швидко будуть витиратися і бруднитися. Якщо хочеш цього уникнути, тобі потрібно знати одне правило – штанина твоїх штанів повинна утворювати тільки один вигин! Просто, чи не так? Якщо брюки занадто довгі, піди до кравця, який може швидко їх укоротити. Але, якщо під час примірки, побачиш, що джинси надто короткі, тоді підшукай більш довгу модель. На жаль, не завжди вдається підібрати модель ідеальної довжини з першого разу.

Як вибрати чоловічі джинси, щоб не шкодувати про покупку?

Ми пояснили тобі, як визначити відповідний розмір чоловічих штанів. Але це не єдиний критерій, який необхідно враховувати при виборі джинсів. Про що потрібно пам’ятати? Перш за все, про колір. Подумай, коли ти хочеш носити нові штани – пора року, як це не дивно, має велике значення. Влітку зупини свій вибір на світлих і навіть яскравих моделях, а взимку і восени віддай перевагу більш темним відтінкам. Крім того, вибирай джинси у відповідність зі стилем, в якому відчуваєш себе найкраще. Якщо на кожен день одягаєшся досить просто і віддаєш перевагу класичним предметам гардеробу, дуже потерті, рвані або з виразним декором штани навряд чи впишуться в твій гардероб. У свою чергу, якщо тобі подобається оригінальний одяг з незвичайним дизайном, то можеш дозволити собі трохи божевілля.

Де купити чоловічі джинси?

Не любиш покупки в торгових центрах? Цінуєш свій час і не хочеш витрачати його на тривалий шопінг? Для цього і були створені інтернет-магазини! Де саме придбати стильні чоловічі джинси? Обов’язково відвідай born2be.ua і занурся в світ чоловічої моди. Покупки в інтернеті можна зробити в будь-який час, а швидка доставка дозволить тобі насолодитися модними сетами вже через пару днів. Також варто пам’ятати, що в тебе завжди є можливість повернення, тобто якщо штани тобі не підійдуть, легко зможеш змінити їх на модель іншого розміру.

ПАМ’ЯТАЙ! Чоловічі джинси – це, без сумніву, один з найбільш універсальних елементів чоловічого гардеробу. Вибір правильного розміру брюк має пріоритетне значення, тому, випадковостей не повинно бути. Обов’язково зверни увагу на довжину штанин і обхват талії. При купівлі нових джинсів, варто також переконатися, що їх фасон і дизайн підійде до інших елементів з твого гардеробу. Тобі цікаво дізнатися, з чим носити чоловічі джинси, щоб створити стильний і модний лук? Про це читай в наступній статті!

Нові дописи