We Love Born2be

Широкі стегна – модні стилізації і хитрощі, які допоможуть приховати недоліки

Краса жіночих фігур полягає в різноманітності. У кожного з нас є щось, чим ми з радістю хвалимося – чітко окреслена лінія талії, пружні сідниці, стрункі ноги або пропорції, відповідні модельним. Однак ми не ідеальні, і деякі частини тіла ми хотіли б збільшити або зменшити. Масивні стегна, хоча і є квінтесенцією жіночності і природних форм, зазвичай додають кілька зайвих кілограмів. Тому багато жінок задаються питанням, як замаскувати масивні стегна. Спеціально для тебе ми підготували кілька порад і готових стилізацій, які допоможуть приховати недоліки навколо стегон – прочитай, що враховувати при виборі нарядів на різні випадки життя!

Масивні стегна – як одягатися і чого краще уникати?

Широкі стегна – проблема, з якою найчастіше стикаються жінки з фігурами типу груші, яблука і пісочного годинника. Перший тип відрізняється вузькими плечима, помітною талією і більш широким низом. Другий – досить хлоп’ячий тип з погано окресленими пропорціями. У яблук округлий живіт і досить широкі стегна. Пісочний годинник – один з найбажаніших типів фігур. У таких дівчат красиво окреслена талія і майже книжкові пропорції – лінія грудей і плечей відповідає лінії стегон. Як бачиш, навіть у жінок з фігурою мрії можуть виникнути проблеми з масивними стегнами! Що робити, щоб візуально зменшити параметри?

В першу чергу вибирай вільні фасони одягу. Відклади в сторону спідниці-олівець, приталені сукні та джинси-скінні. Зроби ставку на одяг злегка розкльошеного, прямокутного і трапецієподібного крою, який можна успішно використовувати для повсякденних, а також вечірніх і ділових виходів. Такі елементи закриють масивні стегна і допоможуть вирівняти пропорції фігури. Корисна порада: зосередься на талії – це особливо корисно, якщо ти відносишся до типу яблук. Як це зробити? Верх і низ повинні відрізнятися один від одного кольором, фасоном або малюнком. Завдяки цьому на твоїй фігурі буде створена чітка лінія, яка відокремить верх від низу і відверне увагу від широких стегон. Відмінним – і ультрамодним рішенням – стане поєднання світлої сорочки зі злегка розкльошеними рукавами і темно-сірої спідниці А-фасону з вертикальними складками. Такий дует феноменально буде виглядати в компанії з сірими кросівками з анімалістичним мотивом або – в трохи більш елегантному варіанті – замшевими туфлями. Моделі тілесного кольору, в свою чергу, оптично подовжують ноги, що додатково відволікає від лінії стегон.

Які штани найкраще підійдуть дівчатам з широкими стегнами?

У нас для тебе чудові новини. Сьогоднішня мода просуває стилі, які ідеально підходять жінкам з масивними стегнами. Першу позицію в тренді займають вільні брюки із завищеною талією. Обтягуючі бедровки з заниженою талією давно вийшли з моди, і сучасні модниці роблять ставку на комфорт! В тренді переважають штани-мом, які мають завищену талію, розширюються навколо стегон, а потім звужуються в ногах. Такі моделі сподобаються кожній жінці з округлими стегнами і сідницями. Штани мом-фіт можна знайти в різних варіантах – від класичних джинсів всіх відтінків і шкіряних моделей до ультрамодних велюрових брюк 80-х років. Є з чого вибирати! Сміливо можеш носити їх в офіс як елемент стилю smart casual. Тоді вибери класичну білу сорочку і ажурні чоботи з еко-замші, які також залишаються в топі трендів. На кожен день можна використовувати жіночі джоггери, тобто штани із завищеною талією, більш широкими штанинами і трикотажною резинкою на щиколотці. Однак ця пропозиція для високих жінок, адже такі моделі можуть тебе трохи вкоротити – відмінною заміною джоггерів будуть, наприклад, штани карго.

Ключовий принцип при виборі брюк для масивних стегон – прямі або злегка розкльошені штанини. Тому твоя колекція не може бути повною без елегантних чіносів і класичних прямих брюк. Їх можна поєднувати з взуттям тілесного кольору – бажано з ботильйонами, чоботами на підборах, туфлями на шпильці або човниками. Бежевий подовжить ніжки і в той же час відверне від недоліків на стегнах. Також пам’ятай, що вдалим рішенням стануть брюки з розкльошеними штанинами. Такі моделі фокусують погляд на низу брюк, а стегна залишаються на задньому плані. Так що не бійся включати в свій образ кюлоти, палаццо і дзвіночки. Це ультрамодний натяк на попередні десятиліття. Поєднуй їх з верхом, прикрашеним рюшами, мереживом, ажурним декольте або буфами – в результаті отримаєш ефектний образ, який максимально доповнює твою фігуру.

Широкі стегна – яку сукню вибрати? Повсякденні, офісні та вечірні стилізації

Прийшов час суконь або нарядів, без яких не може обійтися гардероб жодної дівчини. Як і у випадку з спідницями, тут важливий розкльошений крій. Вибирай сукні-принцеси, трапецієподібні і трикутні моделі. Плісирована сукня з еластичним поясом буде надзвичайно модною пропозицією в стилі ретро. Вертикальні складки подовжать силует і додадуть тобі особливого шарму. Зроби ставку на модель зі шнурівкою навколо талії, що підкреслює жіночні параметри. Вибирай сукні міді і хвилясті максі. Короткі вироби до колін можуть підкреслити округлі стегна і сідниці, навіть якщо ти одягнеш модель з більш широким низом. Сукня міді чорного кольору з довгими рукавами і декольте на ґудзиках відмінно підійде в якості офісного вбрання. Особливо в поєднанні з класичними човниками і бежевим двобортним піджаком. Якщо хочеш продемонструвати свої жіночні форми, вибери сукню міді з декольте-конвертом і низом зі складками. Додай до неї прямокутну сумочку і високі підбори кольору кемел.

Для повсякденного використання ми рекомендуємо вільні сукні-сорочки. Вони підходять до будь-якого типу фігури, а зав’язаний або застібнутий ремінь дозволяє красиво підкреслити жіночні форми. Влітку відмінним рішенням будуть сукні з іспанським вирізом – вони привернуть увагу до верхньої частини тіла. Поєднай таку модель з босоніжками із зав’язками на щиколотці або еспадрильями на танкетці. Не бійся візерунків, які також будуть відволікати від широких стегон. Максі-сукня в квіти стане універсальним вибором, відповідним як для повсякденних виходів, так і для побачень і романтичних прогулянок на заході. Легкі моделі, прикрашені бахромою навколо шиї – обов’язково з чітким позначенням талії – це данина стилю бохо. У коктейльних образах можна вибирати сукні з фатиновим, розкльошеним низом. Така чарівна і стильна пропозиція приверне безліч захоплених поглядів. До класики також відносяться мереживні і ажурні сукні – особливою популярністю користуються моделі з ефектними декольте.

Як запобігти натирання між стегнами?

Масивні стегна часто є проблемою не тільки естетичного характеру. Занадто великі обсяги в цій області також можуть викликати болючі роздратування, особливо влітку, в спекотні дні. Як цього уникнути? В першу чергу подбай про правильне зволоження шкіри – використовуй креми проти натирання і косметичні масла. Ефективним методом також буде покупка спеціальних колготок з тонкого матеріалу або захисних стрічок для стегон. Вибирай моделі тілесного кольору, які будуть практично непомітні, а також зверни увагу на довжину, щоб краї колготок або тасьми нікуди не виступали.

Нові дописи