We Love Born2be

Що робити, щоб гольфи не спадали? Розкриваємо всі секрети

Гольфи – елемент, який відмінно урізноманітнює жіночі стилізації. Залежно від характеру наряду або дизайну гольфів вони можуть додати дівочий шарм, а також загадковості і чуттєвості образу. Ти купила модель своєї мрії, але … вони не хочуть залишатися на місці і скочуються вниз? Ми прекрасно тебе розуміємо, тому сьогодні підкажемо, як носити гольфи, щоб вони не спадали. Ми розповімо кращі і перевірені способи носити гольфи, щоб ти могла насолоджуватися ними і створювати оригінальні луки!

Що робити, щоб гольфи не зсковзували?

Дуже важливе питання для запобігання цієї проблеми – вибір правильного розміру. Про те, як вибрати гольфи, правильно виміряти ноги і відрегулювати розмір, ми писали в попередній статті. Ще один елемент, на який варто звернути увагу при покупці, – це перевірити, чи є у моделі з внутрішньої сторони силіконові вставки – вони допомагають гольфам триматися на місці, ніжно прилипаючи до шкіри. Але що, якщо розмір здається ідеальним відразу після того, як ти одягла гольфи, але вони все одно зісковзують? Найпростіший спосіб, який для багатьох жінок виявляється кращим засобом від цієї проблеми, – це надіти колготки під гольфи. Важливе зауваження: краще всього вибирати матові колготки, а не блискучі або атласні, з трохи грубою текстурою, що збільшує шанс утримання гольфів на місці.

Якщо твої гольфи дуже довгі і доходять до середини стегон або вище – майже як панчохи – можеш прикріпити їх до поясу для панчіх. Ти знайдеш безліч різних моделей – від простих і тонких, до мереживних, подовжених, з вирізами або вставками. Це елемент стилізації, який, не дивлячись на те, що він непомітний, може підвищити твою впевненість в собі. Сміливо одягни його під сукню, і ти будеш відчувати себе дуже ніжно і жіночно! В даний час пояси комплектуються універсальними тримачами для панчіх або довгих гольфів, забезпеченими силіконовим елементом, до якого можна прикріпити будь-яку білизну – їй не потрібно вшивати спеціальні петлі. Це найбільш ефективний і надійний спосіб, так як гольфи механічно прикріплюються до лямок, які запобігають ковзанню і гарантують свободу носіння.

Ми рекомендуємо наступний метод тим дівчатам, які вже мали справу з модифікаціями шиття. Це пришивання гумки або ранта з внутрішньої сторони гольфів. Для цього, звичайно ж, знадобиться галантерейна гумка (призначена для одягу) того кольору, який буде відповідати відтінку гольфам, і ножиці. Що потрібно зробити? Необхідно пришити гумку по верхньому краю гольфів. Обшиту навколо гумку можна прикрасити витонченою стрічкою, тасьмою або мереживною вставкою. Чим більше відволікаючих чинників, тим краще! Завдяки цій модифікації ти зможеш забути про спадаючі гольфи. Крім того, таким чином ти створиш свої власні, абсолютно оригінальні гольфи, які будуть привертати особливу увагу. Це чудова ідея, якщо у тебе творча душа, а також ти любиш переробляти одяг і висловлювати свій індивідуальний стиль. Все, що тобі потрібно зробити, це вибрати коротку сукню і твоє улюблене взуття – наприклад, чоботи або кросівки. Готово!

Як вибрати правильний розмір гольфів?

Розмірів гольфів не так багато, тому вони часто не вказуються точно, а в таблицях розмірів вказані великі діапазони. Як вибрати гольфи і уникнути ситуації, коли вони будуть занадто великими або дуже маленькими? Перш за все, забудь про вимірювання ніг ввечері і безпосередньо перед або під час менструації. В цей час в тілі затримується вода, і ноги можуть трохи опухати. Найкраще вимірювати себе вранці, після ранкового туалету. Тобі знадобиться швейна рулетка – вимірювати тіло лінійкою – не найкращий варіант. Постав ноги трохи в сторони і почни з вимірювання довжини ноги зсередини, тобто стопи. Як виміряти довжину стопи? Поклади аркуш паперу поруч зі стіною або дзеркалом, постав ногу на вертикальну поверхню так, щоб великий палець практично торкався краю паперу. Відзнач інший край стопи, тобто п’яту, олівцем на аркуші паперу і зміряй отриману довжину. І, нарешті, найважливіший параметр, тобто об’єм литок, який в кінцевому підсумку повинен вирішити, який розмір тобі підійде. Залежно від довжини гольфів вимір слід проводити там, де буде закінчуватися їх верхній край – найчастіше це середина гомілки або область трохи вище коліна. Такі вимірювання дозволять тобі максимально ретельно підібрати гольфи, які підійдуть для різних нарядів!

Сподіваємося, що ми допомогли тобі розібратися з проблемою зсовування гольфів. Обов’язково прочитай, з чим зараз носити гольфи, щоб відчувати себе привабливо!

Нові дописи