We Love Born2be

Що робити, якщо нове взуття фарбує ноги?

Ти купила красиве взуття, але, на жаль, не насолодилася ним довго, тому що вже при першому використанні виявилося, що ефектні туфлі забарвлюють ноги? Так, дійсно, деякі матеріали можуть пофарбувати шкіру, особливо під час перших днів експлуатації. На щастя, є кілька методів, за допомогою яких можна позбутися від проблеми в домашніх умовах. Дізнайся, що робити, коли взуття забарвлює ноги! Ми зібрали кілька корисних порад для тебе.

Що робити, якщо взуття фарбує ноги? Використай … лак для волосся!

Звичайно ж, найчастіше ноги фарбує взуття, виготовлене з неякісних матеріалів. Саме тому фахівці рекомендують не економити під час вибору туфель, краще купити більш дорогу модель, яка забезпечить тобі максимальний комфорт. Хоча це не завжди так. Що робити, якщо туфлі ти вже купила, а вони почали фарбувати ногу? Не варто відразу ж відмовлятися від носіння ефектних туфель на шпильці, лоферів або балеток, перш за все, не панікуй! Якщо твоє взуття забарвлює зсередини, можеш спробувати використати домашні методи. Іноді маленькі хитрощі, які використовуються нашими бабусями і мамами, виявляються найбільш ефективними. Одним з найвідоміших рішень від фарбування взуття є звичайний лак для волосся, який, ймовірно, є в кожній жіночій косметичці. Ретельно розпороши засіб усередині взуття. Пам’ятай, що ти можеш взути їх тільки тоді, коли лак повністю висохне. Якщо цей трюк спрацює, не забудь час від часу повторювати процедуру. Чому? Шар лаку не вічний – він з часом зношується, тому наносити його потрібно регулярно. Лак для волосся безбарвний, тому можеш спробувати цей метод, не турбуючись про те, що внутрішня частина взуття змінить свій колір. Завдяки тому, що в кожній ванній кімнаті зазвичай є лак для волосся, цей метод відрізняється ще й економічністю.

Взуття забарвлює зсередини: що робити?

Не хочеш чи не можеш використовувати домашні засоби? Що ж тоді робити з таким взуттям? Можеш використати готовий засіб, який знайдеш в спеціалізованому взуттєвому магазині або в інтернеті. Його вартість не повинна бути занадто високою (ціна зазвичай становить близько 100-200 гривень), а використовувати його зможеш для різного типу взуття. Такий засіб продається у вигляді спрею і нагадує той же безбарвний лак для волосся – його потрібно всього лише розпорошити всередині туфель. При покупці спрею від фарбування взуття, не забудь вибрати найбільш підходящий варіант під матеріал, з якого було виготовлене ​​взуття.

Чи можна повернути взуття, яка фарбує ноги, в магазин?

Якщо ти не знаєш, що робити, коли взуття фарбує шкарпетки або шкіру ніг, перш ніж починати використовувати будь-які домашні засоби або препарати для запобігання фарбування, подумай, чи не хочеш ти їх повернути в магазин або поміняти на іншу модель. Перевір, чи можлива така послуга для твого взуття.

ПАМ’ЯТАЙ! Якщо нові туфлі або ботильйони забарвлюють ногу зсередини, можеш запастися відповідними препаратами, завдання яких – запобігти появі плям на носках, або використати перевірені домашні методи. Твоїм союзником в боротьбі з фарбуванням взуття стане звичайний лак для волосся, який, швидше за все, є в твоїй ванній кімнаті. Розпилення лаку для волосся всередині туфель може усунути або, принаймні, зменшити проблему фарбування.

Нові дописи