We Love Born2be

Що робити, якщо туфлі занадто великі? Кілька ефективних способів, як зменшити взуття

Ми живемо в епоху, коли покупки (хоча би, одягу і взуття) ми все частіше робимо в інтернеті. Така форма шопінгу дозволяє нам не тільки заощадити час, але і отримати товар, який до нас ніхто не приміряв. Крім того, в інтернет-магазинах нерідко нас чекають приємні акції та великі знижки. І хоча приміряти вибраний товар можна тільки вдома, варто пам’ятати, що купуючи речі через інтернет, у тебе є право повернути їх протягом певного часу. Тим не менше, більшість жінок нехтують цим правом і самостійно намагаються «підігнати» придбаний одяг або взуття під себе. І дуже часто це має сенс, особливо, коли предмет гардеробу трохи завеликий, але дуже стильний, та й ціна смішна! Занадто довга сукня? Швейна машинка за кілька секунд зробить її ідеальним. Дуже вільні брюки в талії? Ремінь врятує тебе в цій неприємній ситуації. Надто тісні черевики? Кілька хитрощів і ти забудеш про дискомфорт. А як щодо того, що туфлі занадто широкі? Врахуй, що це може статися не тільки через неправильний розмір взуття. Нерідко ж буває так, що матеріал після декількох днів використання просто розтягується. Як впоратися з цією незручністю? Є кілька безпечних, перевірених методів.

Як зменшити занадто великі туфлі?

Які способи будуть ефективні, щоб зробити улюблені туфлі на шпильці більшого розміру? Один з найпростіших і популярних методів – це використання устілки для взуття. Її можна купити в взуттєвому магазині або у майстра по взуттю. Але, якщо не хочеш витрачати зайві гроші, зроби її самостійно. Як? Візьми стару устілку, обведи її форму на відповідному матеріалі (найкраще використовувати повсть або шматочок шкіри), а потім виріж. Цікавим варіантом є також гелієві устілки, які приклеюються під пальці. Завдяки їм туфлі не тільки злегка зменшаться в розмірі, але і стануть більш комфортними. Крім того силіконові вкладиші запобігають ковзанню стопи у взутті.

Що ще можна зробити, якщо туфлі на шпильці занадто великі? Старий і перевірений спосіб – вкласти в носок вату або марлю. Альтернативою може бути і шматочок мочалки для душа. Колготки з нерівною текстурою також виявляться корисними. Взуття часто зісковзує зі слизьких тканин, у зв’язку з цим, панчохи з візерунками стануть прекрасним рішенням. У домашніх умовах можна використовувати воду. З чого почати? Злегка змочи свої туфлі (взуття не повинно бути занадто вологим, тому що надлишок води може завдати йому шкоди), а потім візьми фен. Використовуй тільки холодне або літнє повітря. Включи фен і висуши туфлі на відстані приблизно 20 сантиметрів. Ніколи не клади взуття в автоматичну сушилку, особливо, якщо воно шкіряне. Коли туфлі висохнуть, примір їх – якщо розмір не зменшився, повтори дію ще раз.

Що зробити, щоб туфлі на шпильці не спадали з п’ят?

Як носити туфлі, щоб вони не спадали? Досить простий і ефективний спосіб – використання пластиру. Приклей його з внутрішньої сторони над п’ятою. Одного може не вистачити, а два, безумовно, виправлять ситуацію. Можеш також використати більший пластир з марлею – він буде ще більш ефективним.

Ти коли-небудь чула про зап’яточники? Вони бувають гелевими, шкіряними, а також з тих же матеріалів, що і зроблено пластирі. Де їх розмістити? Виходячи з назви, на п’яті взуття, з внутрішньої сторони. Придбати такі аксесуари можеш в взуттєвих магазинах або в інтернеті. Вони недорогі, тому варто спробувати. Якщо туфлі на шпильці спадають з п’ят, використовуй вищезгадані способи. Вата, вставлена ​​в шкарпетки взуття, додаткові устілки, колготки в візерунки, пластирі допоможуть вирішити проблему занадто великого розміру.

Якщо все ж сумніваєшся в ефективності домашніх методів, останнє, що залишається зробити – звернутися за допомогою до фахівця з ремонту взуття. Цей майстер може додати спеціальні ремінці, завдяки яким туфлі не будуть спадати з ноги. Якщо стильне взуття вже має ремінці, то майстер може їх просто вкоротити. А які способи зменшення туфель на шпильці ти знаєш? Поділися з нами своїми ідеями!


Нові дописи