We Love Born2be

Яка зачіска, нігті і макіяж підійдуть до мереживної сукні?

Мереживні сукні дуже жіночні й відмінно підійдуть на важливу урочистість, вечірку або побачення з коханою людиною. Ніжне мереживо – це мотив, який можна знайти в шафі кожної жінки. Як підібрати аксесуари до такої тонкої і витонченої сукні? Яка зачіска, нігті й макіяж підкреслить красу цієї сукні, а які можуть її зіпсувати? Дізнайся вже зараз!

Як підібрати найкращу зачіску до мереживної сукні?

Мереживні сукні – це класика, яка підходить на багато різних заходів. На жаль, погано підбиравши до неї аксесуари, можна не підкреслити красу цього наряду, а й, навпаки, зіпсувати собі стилізацію. Тому пам’ятай, що декоративні мережива не потребують занадто сильних аксесуарів. Це правило стосується також зачіски. Якщо ти хочеш підкреслити свою жіночність, зроби ставку на елегантну зачіску – злегка кучеряве волосся, легко зібране або чарівні колоски стануть найкращим вибором. Зачіска до образу з мереживною сукнею створює романтичне тло для наряду, так що не слід робити занадто гламурних зачісок. Акуратно підкручене волосся можна заколоти над шиєю, залишивши решту вільно спадати, або поставити на класичний пучок. З такою сукнею добре виглядатиме розпущене волосся та зачіски в стилі боб. Головне, щоб волосся було відкинуте назад і не закривало мереживо. Уникай також занадто розкішних прикрас – мереживо і так вже є окрасою твого образу. Добре подумай, яка біжутерія підійде до мереживної сукні. Стилізація повинна бути продуманою, щоб твій наряд створив справжній фурор!

Який манікюр підійде до мереживної сукні?

Шалено жіночне мереживо не терпить конкуренції. Тому пам’ятай, щоб занадто не пригнічувати її аксесуарами. Ідеальні нігті навіть до чорної мереживної сукні повинні бути акуратними і стриманими. Цей наряд грає першу скрипку цього вечеру. Хорошим вибором буде манікюр у відтінках бежевого, кремового, ніжно-рожевого або іншого натурального кольору з додаванням делікатного узору на безіменному пальці. Таке рішення буде відмінно виглядати в стилізаціях і не відверне погляду від мережива. Занадто блискучі та прикрашені нігті можуть перевантажити образ. Звісно ніхто не хоче справити такий ефект! Зроби ставку на ніжність і жіночність. При бажанні ти можеш вибрати більш виразний колір, який буде відповідати кольору сукні, але в цьому випадку все одно роби ставку на відсутність страз, інтенсивних візерунків та інших яскравих прикрас.

Який зробити макіяж до мереживної сукні?

Ми тебе не здивуємо, якщо скажемо залишити яскравий та шалений макіяж на інший випадок, а краще поставити на витонченість. Ніжний і дівочий макіяж підкреслить твою красу і буде добре гармоніювати з мереживом. Це особливо важливо, коли ставиш на темний наряд. Макіяж до чорної мереживної сукні повинен ретельно приховувати всі недоліки і триматися протягом тривалого часу, тому використай для мейк апу хорошу базу, пудру та коректор. Припудри обличчя світлою пудрою. Якщо мова йде про контурування обличчя, тут вистачить трохи бронзатора для кольору. Аналогічно виглядає процедура з рум’янами та хайлайтером, який чудово підкреслить твою красу, але намагайся, щоб макіяж не домінував над твоїм нарядом. До мереживної сукні підійдуть чіткі лінії на очах в поєднанні з тінями в коричневому, рожевому, бежевому або золотистому кольорі. Нанеси трохи блиску на губи або кремову помаду відтінка нюд.

Нові дописи