We Love Born2be

Яке зимове взуття виявиться кращим вибором для дівчини низького зросту? Наші підказки!

Низький зріст завжди нагадує про себе, коли готуєш чергову стилізацію? Не переживай, існують легкі прийоми, які дозволять візуально додати собі кілька сантиметрів і, до того ж, зробити фігуру більш стрункою. Якщо ти не знаєш, як за допомогою одягу подовжити свої ноги, підбери відповідне взуття. Найпростіше рішення? Підбори! Який варіант краще – ефектні шпильки або комфортні стовпчики? А як щодо фасону взуття? Яка модель стане кращим вибором – з загостреним носиком або з заокругленим? Ще залишилася висота халяви… Виявляється, що вибрати ідеальну модель не так вже й просто. Хочеш знати, яке взуття на зиму буде найкращим для тих, у кого низький зріст? Запрошуємо ознайомитися з нашою статтею, де ми зібрали корисну інформацію на цю тему!

Які чоботи вибрати дівчатам низького зросту?

Коли мова йде про зимове взуття, варто придивитися до ботильйонів і чобіт. Зупинимося спочатку на другому варіанті, тому що він є найбільш простою моделлю для стилізації. Які чоботи вибрати низькій жінці? Кращим варіантом виявиться фасон на високих підборах і з високою халявою. Чи означає це, що потрібно вибирати максимально високі шпильки? Це, звичайно, не заборонено, але для того, щоб зберегти гарні пропорції, виглядати стильно і відчувати себе комфортно, краще всього поставити на каблук середньої висоти. Занадто висока модель може викликати дискомфорт при ходьбі, після чого ти будеш ще тривалий час відчувати втому в ногах. А як йде справа з халявою? Оптимальна довжина – до коліна. Пам’ятай про те, що варто вибирати взуття світлих відтінків, завдяки цьому вся стилізація придбає легкість і грацію.

Чи можна носити ботфорти за коліно при низькому зрості?

Чи можуть жінки невеликого зросту носити високі ботфорти? Відповідь на це питання: звичайно, так. Однак тут важливо зберегти правильні пропорції фігури. Саме тому, якщо ти вибрала саме таку модель взуття, підбери до неї коротку спідницю або сукню. Так само, як і в попередньому варіанті, в цьому випадку варто зупинити свій вибір на світлому взутті без будь-яких прикрас. Зроби ставку на високі чоботи за коліно хоча б на маленьких підборах або танкетці. Обирай фасон з загостреним носком, який дозволить ще більше подовжити ноги.

Які ботильйони виявляться хорошим вибором для невисокої дівчини?

А як щодо ботильйонів? Якщо тобі цікаво, чи є ботильйони хорошим варіантом для дівчат з низьким ростом, ми, безумовно, скажемо, що так. Але будь обережна – не всі моделі себе виправдають. Яких фасонів варто уникати? Залиш в стороні ботильйони з короткою халявою, а також моделі з хутряною обробкою. Якщо вибираєш в якості основи своєї стилізації спідницю або сукню, зроби ставку на колготки і взуття одного кольору. А як щодо класичних джинсів або штанів? Тут також варто подбати, щоб ботильйони були схожого кольору. Модний тренд останніх сезонів – монолук – стане ідеальним рішенням! Якщо тобі подобаються класичні образи, тоді одягнися в чорне, коричневе або темно-синє з ніг до голови – будеш виглядати дуже стильно! Можеш додати в свій наряд один контрастний елемент – наприклад, сумочку яскравого відтінку.

Ботильйони або чоботи – яку модель вибрати при низькому зрості?

Добре, ми вже знаємо, які моделі ботильйонів і чобіт підходять невисоким дівчатам. Замислюєшся, що буде кращою інвестицією? Ми настійно рекомендуємо ботильйони. Так як їх ти можеш використовувати в своїх стилізаціях майже цілий рік. Зими зараз не такі суворі, а коли дійсно стане холодно, завжди можеш надіти чоботи.

Нові дописи