We Love Born2be

Який купальник вибрати, якщо у тебе великі груди

Повний бюст – це, безумовно, жіночий козир, але також і чималі проблеми, особливо при виборі нижньої білизни або купальника. На що варто звернути увагу жінкам з пишними формами при покупці купальника? Яка модель красиво підкреслить привабливі параметри і забезпечить комфорт під час пляжного відпочинку? Дізнайся основні правила, якими треба керуватися, вибираючи купальник на великий бюст.

Як вибрати купальник на великі груди? Практичні поради

Жінки з великими грудьми найчастіше мають фігуру типу яблуко або пісочний годинник. Статура яблуко є, мабуть, найбільш проблематичною. Крім великого бюста, яблука відрізняються круглим животом, широкими стегнами і досить масивними ногами. Основною перевагою яблук (крім привабливого бюста) є худорляві ікри. Який купальник вибрати, якщо цей опис підходить саме до твоєї фігурі? Ідеальна модель – це закритий купальник з глибоким V-подібним декольте. Також потрібно вибрати такий фасон, який візуально витягнув би ноги. Важливо збалансувати пропорції фігури і приховати виступаючий животик. Як домогтися такого ефекту? Найкраще підібрати купальник з поролоновими, добре посадженими чашками і широкими бретелями. Такий фасон буде підтримувати груди, забезпечуючи тобі комфорт і свободу рухів. Бюстгальтери купальників, призначені для жінок з великим бюстом, часто мають кісточки або спеціальну гумку, стабілізуючу груди. Про те, яку модель краще вибрати, ти повинна вирішити сама, виходячи від особистих потреб. Зробити ноги трохи довшими допоможуть більш глибокі по бокам плавки.

Який купальник підійде для великих грудей

Жінки з фігурою «пісочний годинник» і пишними грудьми, мають більше свободи у виборі купальників, ніж яблука чи груші. Фігура пісочний годинник нагадує букву X. Крім великих грудей і сильних рук жінки з такою фігурою часто мають стрункі ноги, виражену талію і об’ємні сідниці. Пісочні годинники добре виглядають як в класичному бікіні з добре закріпленим бюстгальтером і плавками з високою талією (які сьогодні на піку популярності), так і в модному танкіні. Відмінним варіантом для жінок, які мають тонку талію, є монокіні, тобто цілісний купальник з відкритою спиною і великими вирізами в області живота.

Через те, що великий бюст вимагає опори, дамам з пишними грудьми не рекомендуються купальники з бюстгальтером типу «трикутник». Важливу роль в випадку купальників для великих грудей грає застібка. Краще відмовитися від бюстгальтерів із зав’язками та вибрати традиційну застібку на гачки.

Вибираємо закритий купальник на великий бюст

Дами з пишними формами люблять закриті купальники. В цьому немає нічого дивного. Така модель допоможе заховати розтяжки, гіперпігментацію і складки на животі, а також дозволить підкреслити красиві груди. Щоб закритий купальник зробив тебе стрункішою, він повинен мати чіткий поділ під лінією грудей, наприклад, у вигляді прошивки або в’язання. Дуже хороший варіант для жінок з великим розміром грудей – різнокольорові комплекти. Світлий або мереживний верх добре підкреслить бюст, а темний однотонний низ візуально звузить стегна.

Який роздільний купальник стане кращим вибором?

Який роздільний купальник стане кращим вибором?

Незважаючи на виступаючий животик (якщо він є), жінкам з великими грудьми не потрібно відмовлятися від роздільних купальників. Однак замість традиційного, сильно відкритого бікіні найкраще підійдуть наряди із завищеною талією або роздільні танкіні. Купальники з високою талією сьогодні є справжнім літнім хітом – мода з 60-х знову займає найвищі рейтинги. За допомогою такого фасону тобі вдасться створити ефектну пляжну стилізацію, яку сміливо можеш доповнити парео і капелюхом. Плавки з високою талією дозволять приховати зайвий обсяг в області живота і привернуть увагу до талії, а стійкий верх додасть грудям красиву форму, що, відповідно, зробить твій лук більш жіночним. Танкіні, в свою чергу, складається з двох частин – топа на тонких бретелях і класичних плавок. Танкіні, як і купальники з високою талією, прекрасно вписуються в популярний тренд цього сезону, тобто стиль ретро. Такий модний комплект сховає живіт, зробить твої стегна більш стрункими і, в той же час, буде добре підтримувати бюст.

Дами plus size повинні уникати роздільних купальників з бюстгальтером у вигляді пов’язки (бандо). Такого роду купальники можуть недостатньо добре утримувати груди, що, безумовно, вплине на твій комфорт під час пляжного відпочинку. Для великого бюста також не підійдуть роздільні купальники з верхом, прикрашеним воланами, бахромою або декоративними вузлами. Додаткові елементи замість того, щоб виділити груди, збільшать їх, порушуючи тим самим правильні пропорції фігури.

Нові дописи