We Love Born2be

Який купальник підійде жінкам з пишними параметрами? Вибери ідеальну модель!

Зайві кілограми – це не привід, щоб відмовлятися від стильного купальника. Навпаки – правильно підібрана модель приховає будь-які недоліки фігури і змусить відчувати себе привабливо і комфортно як у воді, так і на пляжі.

Як підібрати купальник для повної фігури? Основні правила

Пишні жінки часто побоюються, чи знайдуть вони для себе відповідний купальник. На щастя, вибір стилів і фасонів настільки великий, що покупка ідеальної моделі не повинна бути проблемою. Дами з більш повними формами хочуть в основному приховати виступаючий живіт, вирівняти пропорції між верхньою і нижньою частиною тіла і прикрити широкі стегна. Перевагою жінок plus size, безумовно, є великий бюст, який варто продемонструвати, відволікаючи тим самим увагу від нижньої частини тіла.

Кращим рішенням, щоб приховати недоліки своєї фігури є закритий купальник для повних. Тут не йдеться виключно про однотонні, нудні спортивні купальники. Повернення до стилю ретро і захоплення модою 60-х років зробили так, що в даний час на ринку не бракує оригінальних фасонів, які підійдуть для пишних параметрів.

Якщо у тебе великі груди, вибери бюстгальтер на товстих бретелях. Завдяки цьому груди будуть тримати гарну форму. В залежності від уподобань можна вибрати купальник з вкладками або без. Якісний м’який бюстгальтер забезпечить тобі максимальну зручність під час купання, гри в пляжний волейбол або бігу. Ще одна річ, на яку варто звернути увагу при покупці купальника для повних – це ширина бретелей. Товсті бретельки додатково стабілізують груди і дозволяють зберегти природні пропорції фігури. Дами з більш повними формами повинні відмовитися від відкритих трикутних бюстгальтерів і моделей типу Анжеліка. Такі фасони будуть викликати дискомфорт не тільки під час купання, але і активного відпочинку на пляжі.

Який купальник дозволить виглядати стрункіше?

Купальники plus size призначені для того, щоб зробити фігуру стрункішою і приховати живіт. Щоб домогтися такого ефекту, можна вибрати купальник з дрібними складками навколо живота. Деякі закриті купальники для повних дам мають спеціальну підкладку, яка збирає всі складки. Хорошим способом для оптичного схуднення є кольорове розмаїття окремих частин купальника. Таким чином, світла верхня частина в поєднанні з темним низом зробить фігуру стрункішою. Дамам, які мають слабо окреслену талію, слід зробити ставку на купальники в геометричні візерунки. Так, наприклад, вертикальні смужки витягнуть ноги і додадуть тобі стрункості.

Купальник для пишних форм - яку модель обрати?

Який купальник вибрати, щоб приховати живіт?

Виступаючий животик – це, як правило, найбільша проблема жінок plus size. Щоб приховати зайві кілограми, варто віддати перевагу до неймовірно модним цього сезону роздільним купальникам із завищеною талією, які натякають на стилістику 90-х. Такі фасони сьогодні є справжнім трендом! Низ купальника буде закінчуватися трохи вище лінії пупка – він відмінно приховає розтяжки і складки, які можуть утворитися при сидінні. Добре, якщо верх купальника з завищеною талією має декоративний бюстгальтер, з вузлом посередині або оригінальної зав’язкою. Цікавим рішенням є купальники, що складаються з трусиків з високою талією і верху, який нагадує топ з іспанським декольте, тобто відкритими плечима. Оборка, пришита по всій довжині декольте, відверне увагу від будь-яких недоліків в нижніх частинах тіла.

Ще одна пропозиція, що дозволяє візуально зменшити область живота і стегон – це всілякі монокіні, тобто суцільні купальники з прикрасами на поясі. Жінки plus size найкраще виглядають в візерункових монокіні з вирізом нижче лінії бюста. Закриті монокіні з глибоким вирізом у формі літери V прекрасно вирівнюють пропорції фігури і підкреслюють привабливі груди.

Безумовним must have цього сезону є танкіні, тобто поєднання топа на бретелях з класичним низом від бікіні. Танкіні бувають як суцільні, так і роздільні. Через те, що танкіні закривають весь живіт, відрізняючись при цьому стильним фасоном, цей вид купальника обожнюють жінки з пишними формами.

Який купальник вибрати, якщо у тебе широкі стегна? Маленькі секрети, як зробити фігуру стрункішою

Низ купальника для повних жінок повинен бути підібраний за типом фігури. Дами з типом фігури яблуко, які мають широкі стегна і об’ємний живіт, будуть виглядати добре в купальнику з низом у вигляді коротких облягаючих шортів або спідниці. Зайві боки також приховають роздільні купальники з високою талією. Багато жінок з фігурою яблуко мають стрункі ноги, які потрібно продемонструвати! У такому випадку відмінним рішенням стануть купальники з сильно відкритим низом. Фігура груша, в свою чергу, вимагає вирівняти пропорції між маленькими грудьми і широкими стегнами. Крім ошатно прикрашеного верху, груші повинні вибирати класичні плавки, оформлені в темних тонах. Але якщо хочеш заховати виступаючий животик, вибери модель із завищеною талією. Жінки з фігурою пісочний годинник зазвичай мають плоский живіт, який варто показати. Традиційне бікіні підкреслить лінію талії і витягне ноги.

Незалежно від типу фігури, нижні частини тіла можна прикрити повітряним парео або спідницею з великими розрізами. Правильно зав’язана хустка прикриє масивні стегна, виступаючий животик і все, що ти не хочеш показувати. Щоб парео візуально зменшило нижні частини тіла, найкраще вибрати модель в темних тонах. Також можна зробити ставку на найпопулярніший тренд сезону – тваринні мотиви. Простий спосіб виглядати стрункіше – вибрати парео в вертикальні смужки. Жінки plus size повинні уникати одночасного використання яскравих кольорів, неонових і мерехтливих відтінків, а також поперечних принтів.

Нові дописи