We Love Born2be

Який манікюр і макіяж підібрати для стилізацій з чорною сукнею?

Класична чорна сукня – це класика в гардеробі кожної жінки, яка завдяки Коко Шанель стала символом жіночності, витонченості та чуттєвості. Тому сміливо використовуй цей універсальний колір для багатьох своїх образів. Перш за все, можна вибрати шикарну сукню чорного кольору, яка стане твоїм символом елегантності. Зроби ставку на цей колір також, коли створюєш кежуал образи на кожен день. Чорний, як відомо, підходить для будь-якого типу краси і візуально зменшує сантиметри в талії, завдяки цьому здаватимешся стрункішою. Переконайся сама, який манікюр та макіяж найкраще підходить для стилізацій з чорною сукнею на всі випадки життя. Дізнайся також про те, які прикраси поєднуються з чорною сукнею, щоб навчитися створювати бездоганні модні образи.

На який колір манікюру поставити до чорної сукні?

Цікаво, який колір нігтів найкраще підходить до чорної сукні? Тут майже не існує обмежень. Дай волю фантазії і твори, що хочеш, оскільки правила підбору кольору лаку для нігтів під сукню або аксесуари вже відходить в минуле. Звичайно, ти можеш зробити це для досягнення елегантного ефекту. Такого ж результату ти досягнеш, вибравши класичні кольори лаку або поставивши на французький манікюр та його нову версію так званого манікюру baby boomer. Ніжні кольори не будуть занадто привертати увагу, а більше концентрувати її на самій сукні. Найголовніше, коли руки виглядають доглянутими, ніжними і дуже жіночними. Шукаєш сміливіших рішень, але все ж елегантних? Зроби ставку на чуттєвий і глибокий червоний. Цей колір ніколи не вийде з моди, він концентрує погляди і надає особливої чуттєвості. З чорною сукнею такі нігті будуть виглядати просто дивовижно. На весільний прийом або новорічну вечірку ти можеш вибрати глянсовий лак або прикрасити нігті декоративними камінцями. Для кежуал образів правил не існує! Експериментуй з кольором, візерунками і формою нігтів.

Як створити найкращий макіяж до чорної сукні? Поради крок за кроком!

Цікаво, який макіяж підійде до чорної сукні? Не хвилюйся! Ми розберемося з твоїми сумнівами та підкажемо, які використовувати модні трюки, щоб виглядати приголомшливо. Завдяки нашим порадам ти створиш модний макіяж та доведеш, що знаєш останні тенденції в сфері макіяжу. І так, по черзі…

Макіяж очей до чорної сукні

Вибір відповідного макіяжу очей в першу чергу залежить від події, до якої ти готуєшся. Ще один фактор – це колір тіней, який пасуватиме до твоїх очей. Що стосується кольорів, які гармоніюють з чорною сукнею, у тебе є практично необмежений спектр вибору. Ти можеш поставити на ніжний макіяж в бежевих тонах або відтінку нюд. Делікатне підкреслення очей дозволить тобі не відволікати уваги від інших елементів образу. Це також блискуче рішення для щоденного застосування, наприклад, на роботу, та кежуал образів. Світлі відтінки підходять для будь-якого типу краси, тому ти будеш впевнена, що зробила правильний макіяж. Якщо у тебе темніша шкіра, обирай світлі кольори. Вони зігрівають погляд та додають йому глибини.

Для більш елегантних стилізацій можна використовувати темні тіні – так твої очі будуть досить виразними. Отже, зроби ставку на насичено зелений або темно-синій. Створюючи вечірній макіяж до чорної сукні, не забудь дати більше кольорового пігменту, бо при штучному освітленні він може бути непомітний. Гарна ідея – макіяж smoky eye. Щоб виконати його, потрібно нанести хорошу базу під тіні. Потім обрати крем-тіні й акуратно нанести їх на внутрішній куточок очей. Наступним етапом буде накладання чорних тіней. Нанеси їх м’яко на повіки і витри щіткою залишок. Намагайся виконувати рухи від внутрішнього куточка ока в напрямку зовнішнього. Обов’язково акуратно нанось чорні тіні, щоб не перестаратися! Віко повинно бути покрито поступово темним пігментом. Нарешті, злегка підкресли нижню повіку. Макіяж можеш завершити підводкою для очей – чорною, темно-синьою або навіть з блиском! Останнім кроком у макіяжі очей буде фарбування вій. Якщо у тебе від природи короткі або рідкі вії, можеш використати штучні. Приклей їх до зовнішнього кута верхньої повіки, таким чином отримаєш виразний і глибокий погляд з ефектом котячого ока.

Який колір помади підходить до чорної сукні?

Тут у тебе знову є багато варіантів на вибір. Якщо ти бажаєш, зробити акцент на виразному погляді, вибери бліду помаду бежевого або світло-рожевого відтінку. Таке рішення ми також рекомендуємо на кожен день і на роботу. Світлі тони помади не слід часто поправляти і вони підходять для будь-якого образу. Вечірній та елегантний макіяж однак вимагає застосування насичених кольорів. Надійний вибір – це червона помада. На весілля, випускний вечір або новорічну вечірку використовуй темно-бордові відтінки. Темні кольори помади підкреслять білизну твоїх зубів і покриють можливі нерівності контура губ. Чуттєвості додає блиск для губ, накладений на помаду, завдяки якому губи блищатимуть і здаватимуться візуально більшими.

Яка зачіска підходить до чорної сукні?

У кежуал стилізаціях можна дозволити собі вільно розпущене волосся. Для роботи відмінно підійде акуратно зібране волосся, елегантна зачіска є хітом моди цього сезону. Підніми невелике пасмо волосся з боку і закріпи його над вухами. Просто й ефектно. Коли йдеш на вечірку, подумай про вільну та шикарну зачіску. Ти можеш заплести косу або закріпити волосся у вільний пучок. Пам’ятай, щоб випустити кілька локонів і злегка їх підкрути. У волосся можна вплести ніжні прикраси.

Нові дописи