We Love Born2be

Які ботильйони підійдуть під спідницю? Вибери модель, яка прикрасить стилізацію!

Якщо ти віддана прихильниця спідниць, то напевно знаєш, що саме правильне взуття є основою наряду. Воно може підкреслювати якості фігури або, навпаки, спотворювати її пропорції. Які ботильйони підходять до спідниці-олівець, а які до спідниці-кльош? Ми зібрали кілька порад, які можуть бути корисні при створенні нового наряду.

Чи підходять ботильйони до спідниці?

Чи є спідниця і ботильйони гарною комбінацією? Звичайно, так! Вони можуть дати бажаний ефект за умови, що ти вміло підбереш модель. Ботильйони підходять як до розкльошеної спідниці, так і до спідниці-олівець або трапецієподібної моделі. Восени замшеві ботильйони бежевого, жовтого, сірого і червоного кольору стають особливо популярними.

Як носити ботильйони під спідницю?

Шукаєш правильне взуття і перед тобою постає питання: які ботильйони підходять до спідниці? Все залежить від того, яку модель спідниці ти вибереш. Якщо це довга версія в стилі бохо, одягни замшеві ботильйони в ковбойському стилі, які підкреслять вільний характер образу. Які ботильйони надіти під спідницю-олівець? В цьому випадку, краще всього вибрати класичну модель на високих підборах. Загострений носок взуття додатково візуально подовжить ногу. Ті ж осінні ботильйони стануть відмінним вибором під розкльошену спідницю. А як бути з моделлю до коліна? Якщо тобі подобається така довжина, намагайся вибирати ботильйони на невеликих підборах-стовпчику або шпильці. Завдяки цьому ноги будуть виглядати довшими, а образ більш гармонійним.

Яка довжина ботильйонів найкраще підходить під спідницю?

Ти вже знаєш, які спідниці підходять до конкретних ботильйонів. Але як щодо довжини їхньої халяви? Краще всього, якщо вона буде трохи виходити за щиколотку. Одягаючи короткі моделі, переконайся, що колір колготок такий же, як і колір взуття. Таким чином ти уникнеш будь-яких колірних помилок. Короткі ботильйони відмінно виглядають з вільним повсякденним одягом і сукнями в стилі бохо.

Ботильйони з більш довгим верхом найчастіше зустрічаються на високих підборах і просто створені для жіночної елегантної стилізації, тому комбінуй їх з трапецієподібними спідницями або фасону олівець. У випадку взуття на високих каблуках, не потрібно турбуватися про оптичне укорочення ніг, так що спокійно вибирай колготки з яскравим візерунком, які цікаво урізноманітнять навіть найбільш спокійну стилізацію.

Плоскі ботильйони і спідниця: так чи ні?

Звичайно, так! Жіночі ботильйони на плоскій підошві можна одягти під міні-спідницю – в цій комбінації вони будуть виглядати особливо вигідно. Якщо твій наряд дуже спокійний з точки зору кольору, можна надати більш сильного акценту у вигляді взуття соковитого відтінку. Ботильйони практично будь-якого кольору поєднуються з чорною спідницею, але восени червоні або бордові моделі стануть ідеальним вибором. Доповни стилізацію чорними колготками і чорним або бежевим светром. Завершуючи наряд і вибираючи відповідні ботильйони, подумай, якого ефекту ти хочеш досягти. Ботильйони на плоскій підошві можуть стати відмінним вибором для активних дівчат, які цілий день проводять у русі.

Ботильйони на високих підборах – дозволь собі трохи божевілля!

Незалежно від того, хочеш ти підібрати ботильйони під коротку спідницю або твій вибір припав на модель середньої довжини, не забувай, що взуття може стати центральним елементом усього вбрання. Як? Якщо ти зазвичай вибираєш скромні стилі і хочеш внести в них трохи божевілля, можеш купити черевики з оригінальним декором. Шпильки, ремінці, різноманітні вставки – підбери тип прикраси у відповідності зі своїми індивідуальними вподобаннями. Ти прихильниця жіночних стилізацій? Став на ботильйони на шнурівці під коротку пряму спідницю. Завдяки цьому взуття вийде на перший план.

Тобі подобається рок-вбрання? Одягни чорні колготки, чорну трапецієподібну картату спідницю, щільний чорний светр і червоні ботильйони на підборах в комплекті з класичною косухою, червоною сумочкою і червоною помадою. Це рецепт позачасової стилізації. Любиш слідувати тенденціям? Одягни плісировану спідницю за коліно кольору камелії, чорний тонкий светр і чорні ботильйони на шпильках з гострим носком. Якщо на вулиці холодно, накинь товстий кардиган або плащ. Але завжди слід уважно підбирати вбрання, щоб не перевантажити стилізацію. Спробуй вибрати сміливий колір взуття в ситуації, коли інші елементи вбрання досить скромні. Багато прикрашені ботильйони не повинні йти рука об руку з розкішною спідницею. Мінімалізм понад усе!

Ніхто не сумнівається, що ботильйони і штани складуть прекрасний комплект на кожен день, але ботильйони і спідниця – це пара, яка прикрасить будь-яку стилізацію. Правильно підібраний наряд – ідеальний засіб від поганої погоди і осіннього настрою, тому варто спробувати його створити. Ботильйони на плоскій підошві чудово комбінуються з міні-спідницями. Якщо не хочеш оптично вкоротити ноги, спробуй надіти колготки під колір взуття. У свою чергу, моделі на високих підборах легко поєднуються з спідницями нище коліна, які як і раніше дуже модні і, в той же час, виглядають по-справжньому стильно та елегантно. Якщо відчуваєш, що стилізації не вистачає родзинки, зроби ставку на яскраве взуття. Восени це можуть бути червоні, бордові або фіолетові ботильйони.

Нові дописи