We Love Born2be

Які шкарпетки підходять до темно-синього костюма? Ознайомся з найкращими пропозиціями

Серед безлічі кольорів костюмів доступних на ринку, чоловіки найчастіше зупиняються на темно-синіх. Збираєшся на весілля або день народження – ця модель є ідеальним рішенням для будь-якої події. Такий варіант підходить як чоловікам з дуже світлою шкірою, так і смаглявою. Крім цього завдяки класичному кольору ти отримуєш великі можливості при виборі аксесуарів. До темно-синього костюма можна підібрати бордового, зеленого або фіолетового метелика, але найбезпечніший варіант – під колір костюма. Серед взуття переважають коричневий і чорний кольори. А що з шкарпетками? Цей предмет гардеробу дуже часто упускається з виду, тим не менш, він може призвести до втрати естетики в стилізації. Саме тому подбай про правильне поєднання відтінків. Якщо тобі цікаво, які шкарпетки будуть добре виглядати з темно-синім костюмом і коричневим взуттям, то ми поспішаємо на допомогу.

Який колір шкарпеток підходить до темно-синього костюма?

Як підібрати шкарпетки до костюма? Це досить часте запитання. Ти можеш підібрати їх трьома способами: під колір штанів або взуття, під колір інших аксесуарів (метелика, краватки, хустинки-паше, ременя) або з допомогою колірного колеса. Останні два способи використовуй тільки у менш формальних стилізаціях. Проголошення сакраментального «так» неоново-фіолетовим шкарпеткам може бути не тільки модним провалом, але і переломом елегантного характеру стилізації.

Для офіційних заходів вибери темно-сині шкарпетки, злегка темніші ніж взуття. Пам’ятай, що якщо вибираєш варіант під колір темних штанів, шкарпетки повинні бути більш темних тонів і навпаки зі світлими відтінками. Кращим варіантом для невисоких чоловіків будуть шкарпетки ідентичного відтінку, що і штани, – це візуально подовжить ноги і додасть кілька сантиметрів зросту. Ще одним хорошим рішенням буде комплект: штани, шкарпетки та взуття одного кольору. Створюється чітка лінія, яка об’єднує силует і не ділить його впоперек (як це відбувається з різними кольорами даних елементів).

Збираючись на менш формальну зустріч, можеш підібрати шкарпетки до одного з цих елементів: метелик, краватка, нагрудна хустинка або ремінь. Колір повинен бути практично ідентичним. Якщо з’явилося бажання поекспериментувати з шкарпетками з малюнком, саме він повинен бути кольору аксесуарів. Цей варіант однак вимагає особливого почуття стилю і креативності.

Спираючись на колірне колесо, ти можеш вибрати шкарпетки 3 способами:

  • кольори, котрі стоять поруч;
  • кольори, що знаходяться під кутом 90 градусів;
  • кольори, що знаходяться навпроти.

Тому до темно-синього костюма у тебе є наступні варіанти на вибір:

  • фіолетовий або синій,
  • гірчичний,
  • червоний або зелений.

Все перераховане вище буде добре виглядати в поєднанні зі стильним костюмом. Багато залежить від кольору аксесуарів і відтінку твоєї шкіри. Спробуй кілька варіантів, перш ніж зробиш остаточний вибір. І пам’ятай, що контрастні кольори підійдуть тільки для неофіційних заходів. Зелені шкарпетки на весілля – досить погане рішення.

Які шкарпетки підійдуть до коричневих туфель і темно-синього костюма?

Ось ми і підійшли до одного з найпопулярніших поєднань. Які шкарпетки надіти до темно-синього костюма і коричневих туфель, щоб виглядати шикарно? Як ти вже зрозумів з попереднього абзацу, темно-синій колір буде безпечним вибором. Якщо хочеш зробити ставку на поєднання шкарпетки-взуття – вибери коричневий. Тут підійде модель відтінку, близького до туфель. Уникай об’єднання теплих і холодних коричневих тонів одночасно – це виглядає не красиво. Поєднання кольору шкарпеток і взуття створить враження, що щиколотка є частиною взуття, тому таке рішення підходить тільки високим чоловікам. Люди низького зросту вкрадуть у себе ще кілька сантиметрів.

У випадку з коричневими туфлями добре будуть виглядати шкарпетки, підібрані за допомогою колірного колеса (але таким способом краще підбирати пару до штанів, а не до взуття). Зелені або фіолетові варіанти відмінно поєднуються з взуттям прохолодних коричневих тонів, а гірчичні – з більш теплими.

Які підібрати шкарпетки до чорних туфель і темно-синього костюма?

Як і у випадку з коричневими туфлями і шкарпетками, так і з чорними – невисокий чоловік тільки нашкодить собі. Не кажучи вже про те, що шкарпетки візуально зіллються з взуттям і все це буде виглядати так, ніби на ногах шкіряні, елегантні черевики вище щиколотки замість туфель, що не є бажаним результатом. Якщо збираєшся на офіційний захід – одягни темно-синю пару, так як це найбезпечніший варіант, який не зашкодить твоєму силуету. Звичайно, шкарпетки можна поєднувати з аксесуарами. Тоді колір взуття тут не перешкода. У випадку з менш формальними стилізаціями і досить яскравими шкарпетками, ми радимо не використовувати чорні туфлі. Це дуже елегантна пара, щоб поєднувати її, наприклад, з зеленими шкарпетками. Тому найбезпечніше буде приберегти чорні туфлі для офіційних заходів і надягти до них шкарпетки під колір костюма. В цьому випадку ти точно не допустиш модних помилок.

Якщо ти шанувальник темно-синіх костюмів, то ніщо не заважає використовувати їх як на серйозні події, так і на менш формальні зустрічі. Все залежить від кольору і правильно підібраних аксесуарів. З нашої статті ти дізнався, як правильно підібрати шкарпетки до темно-синього костюма, в залежності від випадку, а також кольору взуття. Важливо враховувати і розмір шкарпеток. Не варто оголювати свої щиколотки при ходьбі по сходах або сидячи. Що ще важливо? Одягай їх в будь-якому випадку, навіть коли на вулиці дуже спекотно. У цьому випадку кращим вибором виявляться бавовняні моделі з мінімальним додаванням синтетичних тканин. Пам’ятай, що в елегантних стилізаціях аксесуари відіграють дуже важливу роль.

Нові дописи