We Love Born2be

Як вдягнутися на карнавальний бал, щоб виглядати неповторно і яскраво?

Карнавал – це час забав! Цей особливий період року – це прекрасна можливість відмовитися від модних устоїв і додати своєму образу трохи шаленства. Блискітки, фатин, мереживо – все дозволено під час карнавалу. Що потрібно пам’ятати, створюючи свій карнавальний костюм? Ми зібрали для тебе кілька порад, які дадуть можливість бути королем або королевою балу. Дізнайся, як одягнутися на карнавал і підкорити танцмайданчик.

Жіночий карнавальний костюм: дозволь собі трохи божевілля!

Якщо ти зазвичай зосереджуєшся на консервативному одязі, то твої карнавальні стилізації можуть бути чудовою можливістю зламати налагоджену схему і проекспериментувати. Перш за все, ми маємо одну дуже важливу пораду – не залишай вибір одягу на останню хвилину. Підготуй свій образ за кілька днів до запланованої вечірки, а якщо ти сама робиш собі зачіску і макіяж, потренуйся, про всяк випадок, завчасно.

Як одягатися на карнавальний бал, щоб виглядати ідеально? Шанувальницям класики, які мають намір вдягнути елегантну маленьку чорну сукню, не потрібно відмовлятися від яскравих аксесуарів. Золоті або срібні шпильки, оригінальні колготки, перли на шиї або вишуканий капелюх-ток – це елементи стилізації, завдяки яким навіть сукня, яку ти вже вдягала багато разів, виглядає зовсім інакше.

Карнавальні бали – це чудова можливість вдягнути велюрову сукню, завдяки якій твій лук набуде трохи таємничості. Червона або бордова велюрова сукня та чорні аксесуари – це безпрограшний варіант, якщо ти хочеш створити незвичайний, але в той же час дуже елегантний і позачасовий образ. Якщо ти не знаєш, в чому піти на костюмовану вечірку, до елегантної сукні вдягни тільки маску відповідного кольору – простий, але дуже ефектний трюк. Однак це ще не все! Сукня – це не єдиний можливий для тебе варіант. Блуза та спідниця можуть виявитися дивовижно вдалим поєднанням. Однак ми маємо для тебе невеличку пораду: підбирай вбрання відповідно до особливостей своєї фігури. Наприклад, якщо твоя фігура форми груші, всі прикраси розміщуй у верхній частині стилізації, особливо навколо плечей.

Хочеш підкреслити свої привабливі параметри? Чорну спідницю-олівець поєднай з однотонною чорною блузкою з декольте-човником. Можеш розбавити стилізацію кольоровими аксесуарами. Під час карнавалу особливо гарно виглядають золоті та срібні аксесуари. Замість класичної спідниці-олівець цікавим рішенням буде спідниця з фатину, довжиною до середини гомілки. Така модель привертає увагу і ти зможеш себе відчути по-справжньому особливою. До чорної блузки підбери пудрово-рожеву, червону, темно-зелену, золоту, сіру або срібну спідницю та відповідні аксесуари. Блузка повинна бути скромною, тоді спідниця буде грати головну роль.

Чоловічі стилізації на карнавал: джентльмени теж можуть проекспериментувати!

А в чому чоловіки можуть піти на карнавальний бал? Вибір класичного костюма зовсім не означає, що ти будеш виглядати як завжди. Можеш зробити ставку на незвичайні аксесуари! Твоя стилізація на карнавал повинна бути оригінальною. Можеш комбінувати темно-синій костюм із сірими, бордовими, червоними або світло-рожевими аксесуарами. Сірий костюм чудово виглядає в компанії червоних, бордових і фіолетових метеликів або краваток. Бал – це також чудова можливість відмовитись від костюма на користь смокінга. Чоловіча карнавальна стилізація на основі добре підібраного смокінга – це квінтесенція елегантності.

Що з костюмованими вечірками? Як вдягнутись на костюмовану вечірку, щоб грати роль когось зовсім іншого? Якщо шукаєш елегантний таємничий образ, то можеш вибрати костюм Дракули з фільму “Дракула” Френсіса Форда Коппола. Треба визнати, що граф Дракула мав дивовижний стиль. Якщо надаєш перевагу менш моторошним образам, то можеш перетворитись на свого улюбленого супергероя чи Гомеса Адамса із “Сімейки Адамсів”. Тоді твоя партнерка може легко зіграти роль Мортіші Адамс. Не залишай вибір одягу для костюмованої вечірки на останній момент, особливо якщо ти збираєшся взяти напрокат костюм – під час карнавалу в місцях прокату костюмів справжній ажіотаж.

Що одягнути на карнавальну вечірку в останній момент? Якщо тебе в останню хвилину запросили на бал чи вечірку, або тобі з якихось причин не вдалося підготувати правильний наряд – вдягни чорний смокінг, а обличчя прикрий маскою. Ми вже розповідали дамам про таку саму хитрість. Якщо тобі не вдалося придбати підходящу маску, разом зі своєю партнеркою можеш намалювати таку маску прямо на обличчі, використовуючи тіні для повік, підводки для очей та іншу косметику, яку має більшість жінок у своїй косметичці.

То що ж одягнути на карнавал? Все залежить від того, йдеш ти на вечірку з друзями, на костюмовану вечірку чи на елегантний бал, де потрібні вечірні сукні. У кожному з цих випадків, можеш дозволити собі трохи божевілля, адже карнавал – це час, коли панують блискучі сукні та мереживні аксесуари.

Нові дописи