We Love Born2be

Як вибрати ідеальні туфлі? Пропонуємо корисні поради, які допоможуть купити зручне взуття на підборах!

Туфлі на підборах – це той вид взуття, який повинен бути присутнім в гардеробі кожної жінки. І незалежно від того, скільки тобі років, яка в тебе професія і який тип фігури, туфлі на високих підборах рано чи пізно тобі знадобляться. Є події в житті, які вимагають саме цього типу взуття. Адже на офіційну вечірку не варто приходити в снікерсах або лоферах.

На яку модель варто звернути увагу цього літа? Варіантів, звичайно, багато. Можеш вибрати традиційні туфлі на шпильці в класичних кольорах або трохи ризикнути і купити модель, яка додасть характеру кожній, навіть найбільш стриманій стилізації. Приклади? Дуже модне останнім часом взуття з так званим «дивним» каблуком. Шпилька, побудована з трикутників або кругів? Стовпчик, який нагадує перевернутий трикутник? А може прозорий каблук, всередині якого знаходяться квіти? Вибір залежить тільки від твоїх смаків! Однак дизайн – це ще не все. Цікаво, на що ще слід звернути увагу, вибираючи нові туфлі на підборах? Хочеш знати, як підібрати зручні туфлі на шпильці? На всі ці питання ми відповімо в даній статті.

Як правильно підібрати розмір туфель на підборах?

Який розмір туфель купити? Це дуже важливе питання, оскільки найважливішу роль при виборі будь-якого взуття відіграє комфорт. Занадто тісні туфлі на шпильці або підборах-стовпчиках можуть не тільки сприяти появі дискомфорту при ходьбі, але і утворенню мозолів і пухирів, що, в свою чергу, призводить до неправильної постави. А як бути з завеликим взуттям? Вважається, що туфлі на підборах можуть бути більшими на половину розміру. Втім, навіть сама Меган Маркл використовує даний трюк. Що він нам, власне, дає? Коли під впливом спеки або довгих прогулянок, твої ноги почнуть набрякати, тоді цього питання у тебе не виникне! Просто будь уважною, щоб взуття не зсковзувало з п’ят. Втрату туфельок залишимо для Попелюшки. Як переконатися, що ти знайшла відповідний розмір? Потрібно, перш ніж вибратися в нових туфлях в місто, прогулятися в них по будинку. Завжди приміряй взуття в капронових шкарпетках – так ти будеш впевненою, що воно не буде зісковзувати, коли одягнеш колготки.

Як підібрати туфлі на шпильці до фігури?

Чи впливає наша фігура на те, які туфлі на шпильці ми вибираємо? Відповідь: звичайно, так. Якщо ти можеш похвалитися красивими, стрункими ніжками, тоді вибір не буде таким складним. Але що робити, якщо у тебе є якісь недоліки фігури? З добре підібраними туфлями на шпильці зможеш їх заховати! Які фасони стануть найбезпечнішим вибором? Хорошим варіантом, незалежно від типу фігури, стануть класичні туфлі на шпильці з гострим носиком. І хоча більш практичним рішенням є моделі з заокругленим носиком, перший варіант дозволить не тільки подовжити ноги, але і зробити їх більш стрункими. Хочеш посилити цей ефект? Одягни взуття тілесного кольору або відтінку, близького до кольору штанів. Варто також знати, що, коли ти кожен день борешся із зайвими кілограмами, взуття на товстому каблуці дозволяє зберегти правильні пропорції тіла. А яких моделей краще уникати? Якщо у тебе короткі ноги, відмовся від взуття з ремінцем на щиколотці.

Які туфлі на підборах стануть найбільш зручними? Що слід пам’ятати при їх виборі?

Які туфлі на шпильці є зручними? На це питання складно знайти однозначну відповідь, тому що все досить індивідуально. Однак існують деякі правила, яких варто дотримуватися, купуючи нове взуття. Найважливіше питання – це, швидше за все, матеріал. Що стане кращим вибором? Шкіряне взуття. Чому ми рекомендуємо вибирати саме його – натуральні матеріали мають найбільшу здатність до трансформації, а, отже, пристосовування до форми стопи. Інша справа – висота каблука. Чи знаєш ти, що найбільш комфортне положення ніг досягається з підборами висотою від 2-х до 5-ти сантиметрів? Також має значення носик туфель. Моделі з гострим носиком можуть надто стискати пальці. Більшого комфорту при ходьбі забезпечить взуття з круглим або відкритим носиком. Хоча тут важливо пам’ятати, що відкриті туфлі можуть бути менш стійкими. Якщо мова йде про моделі з ремінцями або шнурками, тут завжди залишається ризик натирання. Вибираючи нове взуття, зверни увагу на те, щоб каблук був розміщеним рівно посередині п’яти – тільки таке розташування гарантує стійкість. Прекрасним вибором стануть туфлі на підборах з платформою – вона зменшить висоту каблука і додасть комфорту.

Як купити підходящі туфлі на підборах?

Перш ніж вирушити на шопінг, подбай про свої ноги. Натоптиші, мозолі або інші пошкодження на ногах не дозволять тобі повністю оцінити комфорт тієї чи іншої моделі. Коли краще купувати взуття? Після обіду, ближче до вечора, коли твої ноги вже втомилися і трохи набрякли. А яку модель вибрати? Перш за все, зверни увагу на якість! Кращим вибором стануть шкіряні туфлі – це може бути як натуральний матеріал, так і екологічний замінник. Важливою також є вага взуття. Якщо твій вибір припав на масивні, важкі туфлі, ти швидко відчуєш в них дискомфорт. До покупки варто визначитися з висотою каблука і типом носика, а також з кольором і фасоном взуття. Використовуєш шпильки тільки для особливих випадків? Тоді вибери класичні кольори – бежевий або чорний. А якщо в твоїй гардеробі вже є класичні моделі, тоді сміливо використовуй свою уяву і вибери оригінальні туфлі, які додадуть унікального характеру будь-якій стилізації. А якими правилами ти керуєшся, вибираючи туфлі на підборах?

Нові дописи