We Love Born2be

Як видалити фарбу з одягу?

Деколи, навіть незважаючи на обережність, трапляється так, що на нашій улюбленій блузці чи сукні з’являється пляма. На жаль, треба визнати, що плями від фарби – надзвичайно складні. Дізнайся, як відіпрати фарбу з одягу. Вибір правильного способу буде залежати від типу фарби та типу матеріалу, з якого пошитий одяг.

Як видалити масляну фарбу з одягу?

Не маєш жодної ідеї, як видалити масляну фарбу з одягу? Краще, звичайно, уникати таких плям. Якщо ти працюєш з цим типом фарби, просто вибери одяг, який не шкода викинути. Але що робити в ситуації, коли, незважаючи на всі запобіжні заходи, на улюбленому одязі з’явилася пляма? В таких ситуаціях намагайся діяти якнайшвидше і не дай їй висохнути. Далі, треба зібрати зайву фарбу з тканини, але УВАГА – роби це дуже обережно. Коли намагатимешся витерти фарбу ганчіркою вона може розмазатися ще більше, в результаті її буде складніше видалити. Потім випери одяг засобом, що підходить до матеріалу з якого він зроблений.

Як відіпрати з одягу фарбу для волосся?

На жаль, під час фарбування волосся може трапитися так, що трохи фарби опиниться на твоїх улюблених джинсах або на дорогій сукні, яку ти недавно купила. Як себе уберегти від такої проблеми? Перш за все, як ми вже наголошували, для фарбування волосся одягай старий одяг. Крім того, на плечі накинь рушник, яким ти більше не користуєшся, і можеш його викинути. Варто пожертвувати один рушник, який потім зможеш використовувати під час наступного фарбування волосся.

Як видалити фарбу для волосся з одягу? Можеш скористатися професійним засобом для видалення плям, який можна знайти в магазинах. Якщо ти не знаєш, як видалити клей з одягу, то можеш зробити те ж саме. Підбери засіб, який призначений для видалення саме такого виду плям. Але в обох випадках не забудь переконатися, що його можна використовувати для типу тканини, з якої пошитий заплямований одяг. Також дізнайся, у яких випадках його використовувати не можна. Крім того, уважно дотримуйся інструкцій виробника – це важливо не тільки для досягнення ефекту, але і щоб не пошкодити одяг.

Як видалити плями від художньої фарби?

Ти вже вмієш видаляти з одягу плями від фарби для волосся, але як бути з художніми фарбами, які часто використовуються для творчих робіт? Якщо ти чи твоя дитина малюєте фарбами, то можеш просто придбати спеціальний фартух для малювання – він захистить твій одяг від плям. Але що робити, якщо фарба вже опинилася на одязі? Не чекай, поки вона висохне – потім її буде складніше видалити. Як тільки з’явилася пляма, швиденько знімай одяг і спробуй відіпрати її чистою водою. Намагаючись видалити плями за допомогою миючих засобів, засобів для виведення плям чи інших засобів для прання, переконайся, що вони підходять для одягу, який ти збираєшся прати. Різні матеріали мають різні потреби. ЗАВЖДИ точно дотримуйся інструкцій виробника таких засобів.

Нові дописи