We Love Born2be

Як випрати джинси? Надаємо корисні поради

Джинси точно є в гардеробі кожної жінки. І не дивно, бо цей предмет одягу, безумовно, можна включити до одного з найбільш класичних (особливо якщо мова йде про простий крій темно-синього або блакитного кольору). Крім того, саме цей тип штанів може врятувати в багатьох ситуаціях. І все завдяки тому, що разом з відповідними аксесуарами, вони можуть набувати дійсно іншого характеру. Однак про них слід подбати. Що це означає? Перш за все, ми маємо правильно прати джинсові штани. Як якісно випрати джинси? У цій статті ти знайдеш кілька порад з цього приводу.

Як часто прати джинси?

Перш ніж конкретно відповісти на питання про те, як прати джинси, ми розповімо, як часто це взагалі варто робити. Коли на штанах з’являються плями, їх потрібно кинути в пральну машину. Однак, якщо матеріал все-таки виглядає добре, уникай прання – джинсові штани цього не люблять.  Вони не тільки втрачають колір, але і форму. Виробники цього виду одягу радять кидати їх у пральну машину раз на кілька місяців. Раз у раз охолоджуй їх у морозильній камері, що вбиватиме мікроби та очищатиме дрібний бруд.

Чи варто прати нові джинси?

Чи варто прати нові джинси? Так, якщо це можливо. Завдяки цьому є шанс скористатися улюбленими миючими засобами і одяг стане більш “твоїм”. Тож, якщо плануєш придбати штани на особливий випадок, спробуй купити їх заздалегідь, щоб встигнути випрати.

При якій температурі слід прати джинси?

Прийшов час обговорити питання самого прання. При якій температурі  варто це робити? Джинси не люблять гарячої води. Тому, краще встановити режим на 30 градусів. Більш високі температури можуть спричинити усадку матеріала.

Як випрати джинси, щоб вони не втратили колір?

Як вберегти джинси від втрати кольору? Як ми вже згадували, температура і частота прання є ключовими моментами. Крім того, важливий також спосіб сушіння. Джинсові штани не люблять сушитися на сонці чи радіаторі. Тому, якщо ти залишаєш їх вологими на вулиці, переконайся, що вони знаходяться в тіні. Також уникай контакту з праскою.

У якій програмі краще прати джинси?

Яка програма найбільше підходить джинсам? Однозначно, коротка і делікатна – обороти максимум до 800. Також пам’ятай, що такі штани перуться лише з використанням порошку або миючої рідини. Не використовуй кондиціонери при полосканні.

Перучи джинси в пральній машині, треба вивернути їх всередину. Спочатку застебни всі кнопки та блискавки. Крім того, не забудь уважно перевірити кишені, перш ніж покласти їх у барабан, і переконайся, що всередині не залишилося ні серветки, ні дрібних монет.

З чим прати джинси?

З чим можна прати штани з джинсової тканини? Багато що залежить від кольору. Ти власниця темно-синьої або блакитної моделі? Можеш сміливо додати одяг подібних кольорів до пральної машини. У тебе темні джинси? Додай темний одяг у барабан. Однак кожен раз рекомендуємо також додавати в пральну машину спеціальні серветки, щоб захистити одяг від зафарбовування.

Як прати джинси вручну?

Чи можна прати джинси вручну? Звісно. Треба тільки запастися мискою з літньою або теплою водою та господарським милом (воно блискуче видаляє плями). Розчин з води, солі та оцту також буде чудовою ідеєю.

Наостанок ми розповімо, як прати джинси з дірками. Тобі знадобиться спеціальний мішок для білизни, який захистить дірки від розриву або розтягування. Крім того, дотримуйся усіх правил, викладених вище.

Нові дописи