We Love Born2be

Як вкоротити штани? Ознайомся з кращими домашніми способами

Занадто довгі штани – поширена проблема. Це сталося і з тобою і тепер стоїш перед проблемою, як їх вкоротити, не відвідуючи швейне ательє? Якщо не знаєш, як звузити штани самостійно або підкласти штанини, ми підготували для тебе кілька корисних порад. Пам’ятай, що цей процес зовсім не вимагає від тебе навичок шиття. Як це зробити без нитки і голки? Скористайся нашими підказками!

Як вкоротити джинси?

Занадто довгі штанини не тільки виглядають неестетично, але і можуть досить швидко пошарпатися, бо часто тягнуться по землі. Як же вкоротити джинси, не обрізаючи їх? На щастя, з ними у тебе не виникнуть проблеми – досить підвернути штанину кілька разів, отримавши необхідну довжину. Невелика порада: роби завороти з тонкої смужки тканини для отримання модного ефекту. Штани ж вільно підвертай до щиколотки.

Як зробити коротшими трикотажні штани?

Чи можна взагалі вкоротити штани без швейної машинки? Так, якщо трохи схитрувати. Для моделей скіні фіт і слім фіт тобі достатньо підвернути штанину всередину до необхідної довжини. Завдяки тому, що штанини в цих моделях щільно прилягають до тіла, існує менший ризик того, що матеріал буде розвертатися назад, і відпадає необхідність періодично їх поправляти. Просто, чи не так?

Як вкоротити спортивні штани?

Хочеш знати, як обрізати спортивні штани і зберегти їх оригінальний фасон? Якщо вони мають характерний манжет знизу, тоді краще звернутися до професійної швачки. У цій ситуації будуть потрібні великі знання і досвід, щоб твоя пара після укорочення виглядала стильно і естетично.

Як вкоротити штани без швейної машини?

Не маєш поняття, як зробити коротшими джинси? Скористайся сучасними трендами на дірки і рвані краї! На практиці досить обрізати джинси до потрібної довжини і злегка потягнути за нитки. Завдяки сучасній моді такий спосіб укорочення джинсів може залишитися абсолютно непоміченим, особливо якщо робити це на моделях, які вже мають потертості, дірки і т.д.

Як вкоротити штани без їх обрізання?

У тебе немає швейної машинки або ти просто не вмієш нею користуватися, тому стикаєшся з проблемою: як підкласти штани без шиття? Досить використовувати спеціальну стрічку для одягу. Склей з її допомогою внутрішню частину джинсів і підвернуті в середину штанини. Вартість такої стрічки невелика, а використовувати її можна і в багатьох інших ситуаціях.

ЗАПАМ’ЯТАЙ! Занадто довга штанина – не та проблема, з якою ти не можеш впоратися вдома. Є кілька трюків, щоб обійтися без допомоги професійної швачки. Загорни її всередину або назовні, використовуй клейку стрічку, або, у випадку з джинсами, просто обріж штанини і не обробляй краї. На виході вийде стильний ефект, що виглядає так, ніби це було зроблено навмисно.

Нові дописи