We Love Born2be

Як зменшити штани? Дізнайся про найефективніші методи

Напевно, тобі не раз вдавалося вихопити заповітне вбрання на розпродажі. Спокусившись привабливою ціною, ти кинула оком на модель трохи більшого розміру і зараз шукаєш надійного способу зменшити штани? У нас хороші новини – ми маємо для тебе кілька ефективних порад щодо того, як зменшити джинси або штани. Кілька простих фокусів, щоб насолоджуватися ідеальними штанами. Почнемо!

Як зменшити штани під час прання?

Як зменшити штани? Це питання часто турбує не тільки жінок, а й чоловіків, адже кожен з нас хоче створити ідеальну, у всіх відношеннях, стилізацію. Безперечно, найважливішим фактором є те, як штани сидять на твоїх ногах, тому якщо не маєш часу сходити до кравчині або не можеш замінити куплений одяг, тоді варто дізнатися кілька домашніх способів як зменшити штани. Найпопулярніший метод зменшення штанів – це прання! Як правильно зменшити штани за допомогою прання? Найважливіший фактор – це правильна температура, вона повинна бути настільки високою, щоб трохи змінити структуру тканини штанів. Найкраще поставити пральну машину на програму швидкого прання при 90 градусах з високою швидкістю. Не забудь про засіб для пом’якшення тканини, який зробить матеріал більш сприйнятливим до деформацій.

Як зменшити джинси, щоб не пошкодити матеріал?

Кожен з нас точно має у своєму гардеробі джинси! Ці штани легко можна назвати позачасовими – вони ніколи не вийдуть з моди. Якщо ти купила занадто великі джинсові штани, то варто дізнатися, як прати джинси, щоб вони зменшилися. Ми вже про це говорили вище. Радимо ще додати спеціальний засіб, призначений для догляду за джинсами. Якщо хочеш проконтролювати, наскільки має збігтися матеріал, то краще вибрати ручне прання. Ще один спосіб – прийняти в джинсах ванну, звичайно, це комусь може здатися трохи дивним. Але такий спосіб зменшення джинсових штанів, однак, має і свій плюс – він дозволить ідеально підібрати величину джинсів.

Як зменшити штани різних моделей?

Штани можна зменшити на один розмір, застосовуючи метод з пральною машиною та високою температурою, а також за допомогою гарячої пари та праски. За допомогою цих методів можна зменшити штани будь-якої моделі і практично з будь-якого матеріалу. Однак будь обережна з матеріалами з великою домішкою еластану, оскільки вони вже дуже еластичні самі по собі, тому зменшення їх за допомогою прання може виявитися не настільки ефективним. Щоб зменшити штани в поясі, найкраще зібрати зайвий матеріал і зафіксувати його шпилькою, або якщо маєш можливість, то скористайся швейною машиною. Звичайно, перевірений спосіб зменшити в поясі занадто великі штани, – це надіти улюблений ремінь, який також є надзвичайно стильним аксесуаром, що урізноманітнить будь-яку стилізацію.

Нові дописи