We Love Born2be

Як одягатися в літак, щоб забезпечити собі комфортну подорож?

Подорожі літаками стали невід’ємною частиною нашого життя. Ми літаємо у справах, в гості до родини чи у відпустку. Іноді подорож на літаку може тривати кілька годин. Як одягнутися в літак, щоб забезпечити собі комфорт? Ми розкажемо, що зробити, щоб грамотно спланувати свою стилізацію. Дізнайся, яких правил варто дотримуватися!

Стилізації для подорожей літаком: що треба пам’ятати?

Не знаєш, що надягнути в літак? Перш за все, не забувай, що одяг повинен бути досить зручним. На що потрібно звернути особливу увагу, якщо ти плануєш подорож літаком?

  • Тривалість подорожі. Очевидно, вибір вбрання в літак тісно пов’язаний з тривалістю польоту. Тобі може знадобитися інший одяг для короткого перельоту і, якщо мусиш провести в повітрі кільканадцять годин. Дізнаєшся, як одягнутись для довгого польоту вже за мить!
  • Погода. Розмірковуючи, як одягатися в літак до Туреччини чи будь-якої іншої країни, пам’ятай не лише про місцеві погодні умови, а й про погоду, яка панує в місцевості, до якої ти летиш. Наприклад, в Україні може бути зима, тоді як в Єгипті температура буде дуже високою. Не забувай про це, плануючи стилізацію в літак.
  • Твій смак. Якщо ти шукаєш відповіді на питання: як одягнутися в подорож на літаку, не забувай про власні побажання та потреби. Для однієї людини найзручнішим вбранням буде спортивний костюм, а для іншої це можуть бути джинси або спідниця. Проаналізуй, який одяг для тебе найбільш комфортний і, виходячи з цього, створюй відповідний образ.

Як одягатися в літак взимку?

Зимою може бути тепла приємна погода, а можуть бути сильні морози. Не знаєш, що вдягнути до літака взимку – роби ставку на декілька шарів одягу. Вони не тільки захистять від холоду, але й будуть зручним рішенням – ти легко зможеш зняти один з шарів, коли на борту або в аеропорту буде занадто тепло. Наприклад: гарним поєднанням буде бавовняна футболка, сорочка на блискавці та толстовка або светр.

Як одягатися в подорож літаком влітку?

Не знаєш, як одягтися для перельоту влітку? Справа в тому, що вдягнути шорти і блузку з коротким рукавом – це не дуже вдала ідея, навіть якщо зовнішня температура надзвичайно висока. На борту літака, як правило, ввімкнений кондиціонер і ти повинна бути готова до того, що може бути трохи прохолодно. Ось чому, якщо це можливо, постарайся взяти з собою теплішу толстовку і вибирай легкий одяг, який дозволить твоїй шкірі дихати.

Як одягнутися для довгого перельоту літаком?

На тебе чекає кільканадцяти годинна подорож? У цьому випадку питання: як краще одягатися, має особливе значення. Політ, проведений у незручному вбранні, може значно зіпсувати настрій вже на початку твоєї подорожі. То що ж вдягнути? Якщо погода дозволяє, то обирай м’який спортивний костюм, який не сковує рухи. Такі штани для літака у багатьох випадках будуть безпрограшним варіантом. До того ж з ними ідеально поєднується толстовка. Під низ можна вдягнути кофту з коротким або довгим рукавом.

Стилізація до літака може бути комфортною і водночас виглядати естетично. Замінити спортивний костюм (який, до речі, теж може виглядати дуже жіночно і модно) можна легінсами та широкою толстовкою або улюбленою сорочкою з м’якого матеріалу. Якщо враховувати низькі температури, переконайся, що легінси утеплені (наприклад флісом) або зроблені з грубшого матеріалу. Під сорочку або толстовку можна надіти додаткову кофтинку. Ще раз нагадуємо, що, підбираючи одяг до літака, враховуй погоду в місці вильоту та прибуття. Можна також надіти довгий кардиган, зав’язаний на талії, який особливо добре поєднується з легінсами.

Яке взуття варто надіти в літак?

Ти не здивуєшся, якщо ми скажемо, що взуття має бути зручним та адаптованим до зовнішніх умов. Зручне взуття є основою всієї стилізації, особливо для дуже тривалої подорожі. Відмовся від жорстких, тісних моделей. Обирай таке взуття, в якому ти будеш почувати себе комфортно і невимушено. Часто сама поїздка вже пов’язана зі стресом, тому потрібно до неї добре підготуватися і звести до мінімуму ризик виникнення проблем з твоїм вбранням.

Плануючи стилізацію для польоту, особливу увагу приділи комфорту. Тривала подорож у незручному одязі може виявитися справжньою мукою і краще цього уникнути. Також зверни увагу на погоду, як у місці вильоту, так і прильоту. Одяг, який ти обереш для подорожі літаком, не повинен обмежувати твоїх рухів.

Нові дописи