We Love Born2be

Як пофарбувати штани? Вивчи наші перевірені способи змінити колір штанів

Кожна жінка має у своєму гардеробі улюблені штани – джинсові, бавовняні або трикотажні. Однак їх часте використання призводить до вицвітання і знебарвлення. Тому, якщо не хочеш купувати нові сині або чорні штани, то можеш пофарбувати їх. Це ідеальний спосіб дати твоїй улюбленій парі друге життя: чому б не використати його?! Є кілька перевірених варіантів пофарбувати штани в домашніх умовах. Цікаво, як і чим їх фарбувати? Чи можна впоратися без підготовки? Не турбуйся, ми розповімо тобі, як найбільш ефективно змінити колір джинсів і трикотажних штанів. Ознайомся з перевіреними способами, завдяки яким вони стануть як нові!

Чим пофарбувати штани? Відповідаємо!

Плануєш освіжити і наситити чорний відтінок твоїх улюблених штанів, які вицвіли або зблідли. Або, можливо, хочеш пофарбувати білі або світлі штани в рожевий, синій, темно-зелений чи жовтий колір? Незалежно від бажаного ефекту – сірі, коричневі, темно-сині, чорні або кольорові – у тебе є кілька варіантів. Фарбування штанів – зовсім нескладний процес, як здається на перший погляд. Ти можеш придбати спеціальний барвник для тканин будь-якого кольору, або ж використати домашні методи фарбування.

Як пофарбувати штани у чорний колір? Ми підкажемо!

Чи можна пофарбувати штани у чорний колір, а також надати йому глибини? Звичайно, так! Але ти повинна пам’ятати, що процес фарбування в цей колір не такий простий, як ти собі уявляєш. Щоб матеріал рівномірно забарвився, він повинен містити не менше 60% натуральних волокон, таких як бавовна або шерсть. Простіший спосіб – використати барвник, за допомогою якого штани набудуть глибокий, інтенсивний чорний колір. Як ним користуватися? Просто змішай його в мисці з гарячою водою і замочи штани – готово!

Як пофарбувати штани у домашніх умовах? Прості трюки, які тобі безсумнівно знадобляться

Тобі цікаво, чи зможеш пофарбувати штани самостійно в домашніх умовах? Безумовно! У тебе є два варіанти: можеш зробити це в каструлі або в пральній машині. Просто поклади пару джинсів, яка у тебе є, і вицвілі штани в пральну машину і обов’язково встанови температуру 60 градусів за Цельсієм. Штани самостійно змінять свій відтінок під час прання. Не менш ефективним способом є фарбування вицвілої пари в каструлі. Як це зробити? Налий в неї гарячу воду. У невеликій кількості рідини розведи барвник для одягу – коричневий, темно-синій, чорний, сірий або синій, в залежності від того, який колір ти в результаті хочеш отримати. Потім вилий розчинений барвник в каструлю з гарячою водою і перемішай. Не забудь додати оцет, який посилить інтенсивність кольору. Помісти туди штани і почекай 40 хвилин, періодично помішуючи. Потім сполосни їх – готово!

Фарбування штанів в чорний, синій, темно-синій або сірий колір – ідеальний спосіб вдихнути в свою улюблену пару друге життя і знову насолодитися стилізаціями з ними в головній ролі. Штани можна з легкістю пофарбувати в домашніх умовах. Якщо ти зважилася на це або хочеш надати чорним штанам глибини кольору, не відкладай більше ні хвилини і спробуй вже зараз перевірені методи. Перш ніж використовувати оновлену пару штанів у своїх стилізаціях, їх необхідно висушити. Хочеш знати, як швидко висушити джинси? Прочитай нашу наступну статтю і дізнайся про перевірені способи, які значно прискорять цей процес. Завдяки їм, ти одягнеш улюблену пару у будь-який час.

Нові дописи