We Love Born2be

Як почистити білу сумку? Дізнайся про ефективні методи очищення

Білі сумки повертаються в моду бумерангом з приходом весняно-літнього сезону. До них охоче тягнуться всі жінки. В цьому немає нічого дивного, вони прекрасно доповнюють стилізації різного характеру і добре контрастують з іншими більш темними або насиченими кольорами. Однак часте носіння світлих сумочок пов’язано з появою бруду і розводів, які мають непривабливий вигляд і псують всю стилізацію. Якщо володієш стильною білою сумочкою, напевно ти задавалася питанням, як якісно і швидко її почистити? Як і чим чистити білу сумку зі шкіри та екошкіри? Не хвилюйся, ми підготували для тебе короткий посібник, в якому розповімо, як правильно доглядати за білими сумочками. Ти переконаєшся, що почистити аксесуар білого кольору не так вже й складно. Тому, не побоюючись бруду і плям, сміливо включай в свої стилізації білий шоппер, листоношку або рюкзачок – більш стильних, модних і ефектних аксесуарів складно знайти!

Як почистити білу сумочку? Радимо!

Догляд за сумочкою білого кольору може викликати чимало турбот. На білому можна побачити всі плями і забруднення, які виникають під час використання. Крім того, біла шкіра може злегка пожовтіти. Видалити забруднення з світлого матеріалу складно, але це не означає, що це неможливо. Хочеш подбати про чистоту білої сумочки і повернути їй бездоганний вигляд? Як це зробити якісно і безпечно? За хвилину дізнаєшся найефективніші методи!

Що варто приготувати? Для очищення білої шкіряної сумки тобі знадобляться:

  • волога серветка з мікрофібри (просочена водою з додаванням миючого засобу або мила)
  • жирний крем (особливо для чищення шкіряних сумок)
  • алкоголь
  • вологі серветки

Якщо твоя сумочка забруднилася від джинсів або темного одягу, тобі просто потрібно протерти пляму вологими серветками. Зазвичай свіжі плями видалити набагато простіше – весь процес не займає багато часу і може бути виконаний де завгодно. Швидко, просто і ефективно! Ти також можеш почистити сумку домашнім способом. Делікатні забруднення можна легко видалити м’якою тканиною, яку слід змочити водою з додаванням рідини для миття посуду або мила. Ретельно стисни тканину і акуратно протри аксесуар, поки він не стане чистим. Це також відмінний спосіб позбутися від кольорових плям. Після чистки не забудь як слід просочити шкіру. Завдяки цьому ти захистиш її від майбутніх плям і бруду. Як це зробити? Це просто! Можна використовувати спеціальний препарат, призначений для натуральної або екологічної шкіри. Якщо його немає під рукою, скористайся домашнім методом – відмінно підійде жирний крем, який ти використовуєш, наприклад, для догляду за шкірою рук.

Як видалити плями з білої сумки? Це можливо!

Як якісно і швидко почистити білу сумочку

Плями від ручки – звичайна проблема – напевно, це знає кожна жінка. Особливо помітні такі забруднення на білій сумці. Як їх позбутися? У нас є перевірений спосіб! Все, що тобі потрібно зробити, це змочити ватний диск невеликою кількістю спирту і протерти брудне місце. Якщо у тебе вдома немає алкоголю, можна замінити його дезодорантом або парфумом – спирт в них подіє так само ефективно. Однак пам’ятай, що алкоголь висушує, тому його потрібно використовувати дуже обережно. Нарешті, не забудь просочити матеріал! Для цього можна використовувати крем або засіб для відновлення шкіри. Спирт – ефективний, але не єдиний спосіб позбутися від плям на шкіряних сумках. Чорнильну пляму можна також видалити ватним диском, змоченим в лимонному соці, або розчином, приготованим з лимонної кислоти і невеликої кількості холодної води.

Важливо пам’ятати, що спиртовий метод не підходить для чищення лакованої шкіри. Чому? В цьому випадку спирт зробить шкіру матовою. Отже, як очистити білу лаковану сумочку? Використовуй тканину з мікрофібри, змочену водою з оцтом. Оцет не тільки ефективно видалить пляму, а й додасть шкірі сяйва. Що робити при появі жирних плям на шкіряній сумочці? Тоді обов’язково знадобиться більш сильний засіб для чищення. Так чим ж видалити жирну пляму? Скипидар стане відмінним рішенням. Наклади його на тканину – бавовну або мікрофібру і потри пляму, поки вона не зникне. Це відмінний спосіб усунути свіжу пляму, але якщо вона вже встигла висохнути – метод може виявитися неефективним. В цьому випадку доведеться використовувати екстракційний бензин, який глибше проникне в пляму і ефективно її видалить.

Плями на білій тканинній сумці можна видалити, виправши її. Пляжні сумки з делікатних матеріалів слід прати вручну – акуратно потри матеріал, поки всі забруднення не зникнуть. Тканинні сумочки також можна прати в пральній машині. Однак не забудь включити режим делікатного прання.

Сумочки – невід’ємний елемент жіночого стилю. Правильно підібрані і доглянуті, вони – ідеальне завершення будь-якого образу. Білі сумочки вимагають особливого догляду і, щоб вони радували тебе якомога довше, слід очищати будь-яке забруднення відразу ж після його появи. Завдяки цьому ти значно продовжиш їх термін служби і обов’язково будеш використовувати при створенні великої кількості хітових нарядів на різні випадки життя. Свіжі плями видаляються набагато легше, тому не варто зволікати з їх чищенням!

Нові дописи