We Love Born2be

Як прати рюкзак, щоб він прослужив якомога довше?

Ти щаслива власниця рюкзака і хочеш знати, як зберегти його в чистоті найпростішим способом? Твій рюкзак потребує чищення, але ти не знаєш, як це зробити, щоб не пошкодити його? Спробуємо відповісти на питання, як швидко, безпечно і, головне, ефективно, почистити рюкзак!

Чи можна прати рюкзак в пральній машині?

Ти втомилася від сумок, які потрібно весь час носити в руці або на плечі? Зрештою, зважилася купити рюкзак, але він так швидко брудниться? Що робити? Здавалося б, найпростішим рішенням було б просто випрати рюкзак в пральній машині. На жаль, далеко не кожному матеріалу підійде автоматичне прання. Про це потрібно пам’ятати! ЗАВЖДИ перевіряй бирку, яка зазвичай знаходитися всередині виробу. На ній ти можеш знайти всю інформацію про те, як повинна виглядати чистка рюкзака і важливі правила догляду за улюбленим аксесуаром. Дотримуйся інструкцій виробника. Не варто недооцінювати його рекомендації, тому що ти ризикуєш пошкодити матеріал, чого тобі точно не хочеться. Якщо бирка не містить потрібної інформації, керуйся вимогами матеріалів, з яких він виготовлений.

Як швидко випрати рюкзак в домашніх умовах?

Деякі рюкзаки можна прати в пральній машині, але завжди краще встановлювати делікатний режим і використовувати рідкий порошок або в капсулі. Якщо матеріал аксесуара не підходить для машинки-автомат, краще зроби це вручну. Ручне прання не займе багато часу, і ти будеш впевненою, що твій модний аксесуар не постраждає. Такий варіант не для тебе? Тоді врахуй це під час покупки рюкзака. Якщо ти розглядаєш тільки автоматичне прання, обов’язково вибери ту модель, якої воно не зіпсує. Уважно ознайомся з етикеткою від виробника ще в магазині, щоб потім не довелося повертати рюкзак, що займе додатковий час. Більш того, якщо ти хочеш спростити догляд ще більше, під час покупки ретельно розглянь матеріал і віддай перевагу темним моделям, на яких плями не будуть настільки помітними, як на світлих. Вибір рюкзаків в даний час дуже великий – популярні інтернет-магазини пропонують різноманітну колекцію жіночих аксесуарів на будь-який смак, тому тобі легко вдасться підібрати ідеальний для себе варіант. Під час експлуатації рюкзака роби все можливе, щоб мінімізувати забруднення – не клади його на брудні поверхні, наприклад, на тротуар, на траву або на підлогу, і звертай увагу на чистоту тих речей, які ти збираєшся покласти в нього. Це особливо актуально, якщо мова йде про їжу та напої, які ти збираєшся взяти з собою.

При якій температурі прати рюкзак?

Що ж, ти переконалася, що твій модний аксесуар можна прати в машинці-автомат. Тепер потрібно подбати про те, щоб ця процедура була максимально безпечною. Що мається на увазі? Все та ж етикетка! Перш за все, строго дотримуйся інструкцій виробника, інакше ти можеш пошкодити виріб. Обережність є пріоритетом. Температура і програма прання в пральній машині є факторами, які, серед іншого, повинні бути адаптовані до матеріалів, з яких виготовлений рюкзак. Якщо ж ти сумніваєшся який режим вибрати, найкращим рішенням стане делікатне ручне прання на низьких оборотах. Наш порада: не пери рюкзак самим, додай в барабан будь-які футболки або кофти (заповни його хоча б на половину), щоб убезпечити аксесуар від пошкоджень

.

Як почистити шкіряний рюкзак?

Шкіряний рюкзак - як за ним доглядати, щоб він прослужив максимально довго

Тебе цікавить запитання, як доглядати за своїм рюкзаком? Багато що залежить від того, з якого матеріалу він був зроблений. Особливу увагу слід приділити догляду за шкіряним рюкзаком. Шкіра – це делікатний матеріал, тому ти повинна бути дуже обережною. Перш за все, в разі легкого забруднення, наприклад, якщо мова йде тільки про пил, можеш успішно почистити рюкзак звичайною ганчірочкою. Потрібно лише вибрати м’яку тканину. Злегка змочи ганчірку водою, але, УВАГА, – не надто сильно. Тканина не повинна бути мокрою. Більш того, метод чистки багато в чому залежить від типу шкіри, з якої зроблений твій рюкзак. Зовсім інший підхід вимагає матова шкіра і лакована, не забувай про це! Кращим рішенням стане придбання спеціальних засобів для чищення, які сьогодні можна знайти у вигляді пінки, крему або спрея – вибери той варіант, який для тебе буде найбільш зручним для використання. Намагайся не бруднити свій рюкзак і регулярно чистити його від пилу, щоб максимально продовжити термін його служби.

Ти боїшся, що чистка твого шкіряного рюкзака в домашніх умовах не принесе очікуваних результатів? Не можеш позбутися від бруду самостійно? В такому випадку, віддай улюблений аксесуар в руки фахівців, які займаються чисткою шкіргалантереї, мають необхідні матеріали, і, найголовніше, – у них є досвід і знання, які дозволять професійно виконати роботу.

Прання рюкзака в пральні: так чи ні?

Якщо ти не знаєш як чи не хочеш прати свій рюкзак самостійно, можеш віддати його в професійну пральню, яка зробить це за тебе. Це також дуже гарне рішення, якщо, на жаль, у тебе немає часу самостійно почистити аксесуар. Професіонали зроблять це максимально швидко і якісно. Однак, перш ніж віддати свій рюкзак в пральню, дістань всі речі з нього і ретельно перевір внутрішню частину на наявність монет, чеків, паперу і т.д.

ПАМ’ЯТАЙ! Ти хочеш почистити свій рюкзак самостійно? Дотримуйся інструкцій виробника. Недотримання рекомендацій може призвести до пошкодження виробу. У разі шкіряного рюкзака, при виборі засобу для чищення, слід враховувати, серед іншого, тип шкіри, з якої він був виготовлений. Засіб має відповідати йому. Це дуже важливо з міркувань безпеки. Якщо хочеш, завжди можеш скористатися послугами фахівців.

Нові дописи