We Love Born2be

Як підібрати купальник за типом фігури

Як вибрати ідеальний купальник під свій тип фігури? Багато жінок задаються цим питанням. Так як же вибрати правильну модель, щоб підкреслити плюси своєї фігури, чи навпаки приховати живіт або занадто широкі стегна. Не має значення, ідеальна у тебе фігура або перед відпочинком на морі ти два тижні сидиш на дієті. Потрібно пам’ятати одне правило – немає жінок, які погано виглядають в купальнику, є тільки погано підібрані купальники. Саме тому, варто звернути особливу увагу на вибір тієї моделі, яка ідеально підійде до твоєї фігурі!

Визнач свій тип фігури!

Перш ніж приступити на пошуки ідеального купальника, необхідно визначити, який у тебе тип фігури. Жіночі параметри прийнято ділити на три основних види – груша, яблуко і пісочний годинник.

Який купальник вибрати, якщо твій тип фігури – груша?

Грушовидна фігура характеризується вузькою талією, більш широкими стегнами і округлими сідницями. Жінки з фігурою типу груша, як правило, мають плоский живіт, вузькі плечі і невеликий бюст, але їх стегна досить широкі. Силует груші нагадує букву «А»: верхня частина вузька, а низ широкий. Фігура груша вважається досить жіночною і привабливою, однак це не означає, що її власниці не мають проблем з підбором ідеального купальника. Грушам слід в першу чергу звертати увагу на те, щоб зберегти рівномірні пропорції між верхом і низом фігури. Як це зробити?

Який купальник вибрати, якщо у тебе широкі бедра? Роздільний чи суцільний? Корисні поради!

Купальник для маленького бюста і широких стегон повинен візуально збільшити верх, «забравши» при цьому кілька кілограмів з області сідниць і стегон. Щоб домогтися такого ефекту, можна застосувати декілька хитрощів. По-перше, вибрати верх і низ купальника різного кольору. Тут слід пам’ятати одне модне правило – темний колір робить фігуру стрункішою, а світлий додає об’єму. Саме тому твоїм ідеальним вибором стане білий бюстгальтер і чорні плавки (це можуть бути також шорти). Груші можуть дозволити собі будь-які експерименти в області плечей. Оборки, блискітки, декоративні бретельки або модні зав’язки – все це вигідно представить невеликий бюст.

Як підібрати купальник для фігури яблуко?

Фігура типу яблуко також називається буквою «О». Перевагою яблук є стрункі ноги і великі груди. Інші особливості, характерні для такого типу фігури – це плоскі сідниці, малопомітна лінія талії і досить широкі стегна, які, в основному, жінки хочуть приховати. Щоб зберегти правильні пропорції фігури, яблука повинні максимально відкрити ноги і вирівняти верхню частину тіла. Кращий купальник для яблук – це той, який має сильно вирізаний низ і верх з широкими бретельками. Щоб збільшити комфорт носіння, бюстгальтер повинен мати досить жорсткі чашечки. Жінки «яблучного» типу відмінно виглядатимуть в роздільному купальнику з танкіні, який повністю закриває живіт і красиво витягує ноги. Суцільний купальник для такої фігури повинен мати відкриті плечі і спину, а також зав’язуватися на шиї. Завдяки цьому живіт буде виглядати стрункіше, а на перший план виділиться красивий бюст.

Який купальник підійде для фігури «пісочний годинник»?

Фігура у формі пісочного годинника нагадує букву «X», і так теж часто її називають. Великий бюст, вузька талія і широкі стегна роблять силует пісочного годинника надзвичайно пропорційним і дуже жіночним. А це означає, що ти можеш вибрати для себе практично будь-який фасон купальника. Фігура пісочний годинник відрізняється тонкою талією і плоским животом, тому класичні бікіні стануть відмінним вибором. Жінкам з таким типом фігури не потрібно також побоюватися купальників з геометричним принтом (які візуально можуть збільшити стегна і груди), а також мереживних комплектів.

Білий купальник - ідеальний варіант на літо

Проте, ідеальні пісочні годинники зустрічаються досить рідко. Як правило, часто проблеми виникають в області стегон і грудей. Купальник для широких стегон може або прикривати округлості – тоді добре підійдуть щільно облягаючі шорти, – або підкреслювати стрункі ноги, в цьому випадку вибери бікіні з високою талією. Якщо у тебе невеликий бюст, світлий верх допоможе візуально його збільшити. В протилежному випадку зроби ставку на купальник з глибоким декольте типу V.

У зв’язку з тим, що з року в рік мода стає все більш еклектичною, жінкам представлений величезний вибір купальників всіляких кольорів і фасонів. Найцікавішими тенденціями цього сезону, безумовно, є тваринні принти – леопардові плями, смужки як у зебри або зміїна шкіра, а також насичені кольори. Позачасовою класикою вважаються чорні купальники, які додають елегантності та шику. Можеш зробити ставку на класичну модель або прикрашену, наприклад, паєтками чи штучними каменями. Варто мати на увазі, що купальник в відтінках чорного прекрасно коректує фігуру, завдяки чому він підійде і грушам, і яблукам, і пісочним годинникам. Останній тренд пляжної моди – купальник з високою талією. Такий фасон зробить будь-яку фігуру більш жіночною і привабливою. Насправді, сучасні магазини пропонують величезний вибір стильних купальників, серед яких тобі обов’язково вдасться знайти ідеальний варіант! Якщо все ще намагаєшся приховати будь-які недоліки своєї фігури, можеш також використати модне парео для створення ефектної пляжної стилізації!

Нові дописи