We Love Born2be

Як розносити туфлі на шпильці? Пропонуємо найкращі способи!

Мозолі і пухирі – це прокляття всіх жінок, які люблять модні стилізації. Від цього не захищений ніхто, адже дуже часто нове взуття натирає ноги, в результаті чого і з’являються болючі мозолі. Це питання занадто маленького розміру? Не обов’язково. Часто, відповідальним за такий стан речей є сам фасон взуття. Зрештою, кожна з нас має різну форму стопи, а більшість взуття виробляється за однією схемою.

Чому не слід недооцінювати той факт, що взуття тисне? Перш за все, завжди потрібно звертати увагу на зручність! Ноги – це найважливіша опора для тіла, тому слід дбати про них належним чином. Мозолі викликають не тільки біль, але також викривляють поставу, в результаті чого несприятливо впливають на хребет. Але що робити, якщо кожна нова пара взуття незручна і потрібно чимало часу, щоб до неї звикнути? Просто чекати, сподіваючись на те, що рано чи пізно туфлі перестануть натирати? Не варто! Це правда, що з часом взуття саме може пристосуватися до форми твоєї ноги і стане комфортним, але до цього твої ноги пройдуть нелегкий шлях. Що робити в такій ситуації? Чи означає це, що ти даремно витратили гроші, тому що взуття не придатне для носіння? Нічого подібного! Існує кілька способів, щоб зробити незручне взуття зручним. Вони безпечні і, перш за все, ефективні.

Як розносити нові туфлі на шпильці? Ось перевірені способи!

Як розносити тісні туфлі? На це питання існує безліч відповідей. Ключовим, однак, є момент, з якого матеріалу було пошите нове взуття. Найпростіше, звичайно, коли це натуральна шкіра. Цей матеріал має природну здатність легко пристосовуватися до нової обстановки і отримувати потрібну форму. Трохи важче, якщо туфлі на шпильці виготовлені зі штучних матеріалів. Однак, завжди є можливість допомогти собі і своїм ногам і трохи розтягнути взуття. Конкретні дії?

  • Використовуй товсті шкарпетки. Це один з найстаріших і найпопулярніших способів, щоб розносити туфлі на шпильці. Але, перш ніж надіти їх на ноги, злегка змочи водою. Потім примір туфлі на шпильці і прогуляйся по квартирі. Повтори цей процес кілька разів. В результаті взуття обов’язково трохи розтягнеться і стане більш зручним.
  • Інший метод – морозильна камера. Перш ніж покласти в неї нову пару туфель, налий в поліетиленовий пакетик води і помісти цей «вкладиш» в взуття, а потім залиш в морозильнику на кілька годин. Що з цього вийде? Вода замерзне і розшириться в об’ємі, в результаті чого вона трохи розтягне матеріал.
  • Третій метод – застосування водяної пари. Як? Закип’яти каструлю води. Після чого потримай туфлі кілька хвилин над парою. Потім одягни взуття та прогуляйся в ньому по квартирі – 10-15 хвилин повинно бути достатньо. Трохи вологий і теплий матеріал дозволить взуттю легко пристосуватися до форми твоїх стоп, що дозволить забути про незручні туфлі!

Не підходять ці методи? Подивися в сторону більш радикальних рішень і використай … молоток. Постукай кілька разів молотком по п’яті взуття зсередини. Слід бути обережною, якщо мова йде про штучний матеріал, оскільки він може потріскатися. Як цього уникнути? Перш ніж використовувати молоток, захисти устілку грубою тканиною. Коли намагаєшся швидко розносити нові шпильки, на допомогу можуть прийти спеціальні спреї або пінки. Ці препарати створені для того, щоб зробити матеріал більш гнучким і полегшити весь процес. Вони не коштують багато – можеш недорого купити такий спрей практично в будь-якому взуттєвому магазині. І останній, але, мабуть, найбільш безпечний спосіб, розтягнути нові туфлі – скористатися послугою майстра. Віднеси туфлі до фахівця, і він за короткий час створить чудеса з незручним взуттям.

Як зробити так, щоб туфлі на давили в пальцях? Приготуй газету! Так, все настільки просто! Кульки зі старої газети або грубі шкарпетки за короткий час допоможуть тобі назавжди забути про некомфортні туфлі! Підійде також звичайний папір – зроби з нього або з газети невеликі кульки і щільно заповни ними весь внутрішній простір нової пари взуття. Можеш повторити цю процедуру кілька разів для більшої ефективності. Щоб підсилити ефект ще більше, можеш попередньо змочити паперові кульки спиртом. Хоча слід бути обережніше, оскільки вологі «вкладиші» можуть зіпсувати колір взуття зсередини. Знаєш які-небудь інші ефективні методи, які допоможуть розносити нові туфлі на шпильці? Обов’язково поділися з нами!

Нові дописи