We Love Born2be

Як розправити зім’яту сумочку? Перевір це!

Сумочка – must-have будь-якого жіночого стилю. Це не тільки модний і стильний, але і надзвичайно практичний аксесуар. Якісна сумочка – особливо шкіряна – може служити кілька років. Однак з часом на сумках з натуральної та екологічної шкіри можуть з’явитися непривабливі складки. М’ята сумочка не виглядає привабливо і позбавляється свого шарму. Задаєшся питанням, як розправити зім’яту сумочку? Як запобігти появі складок? Ми розповімо, як правильно розпрямити сумочку і як за нею доглядати. Дізнайся наші способи догляду за сумками з екологічної та натуральної шкіри.

Як розгладити шкіряну сумочку? Радимо!

Випрямити шкіряну сумочку зовсім непросто. Потрібно знати, що іноді навіть найкращих методів може виявитися недостатньо, а позбутися від некрасивих складок просто неможливо. Однак, перш ніж здатися, обов’язково спробуй кілька способів, рекомендованих фахівцями.

Якщо на твоїй сумці з’явилися невеликі складки, можна спробувати набити внутрішню частину аксесуара м’ятими газетами. Шкіряний матеріал повинен повернутися в початковий стан через кілька годин. Для ще кращого ефекту можеш збільшити кількість газет. Цей метод ефективний при появі невеликих складок. Однак якщо на сумочці є великі складки, з якими ти не можеш впоратися так просто, є ще одне рішення. Сумочку можна розгладити праскою. На рівній поверхні – бажано на дошці для прасування – розклади сумочку і накрий її рушником. Натисни гарячою праскою на складки і вони повинні розправитися. Однак пам’ятай, що праска повинна бути встановлена на мінімальну температуру, завдяки чому не буде пошкоджено структуру шкіри.

Якщо хочеш уникнути появи негарних складок, подбай про правильне зберігання сумок, які часто складаються внизу шафи. Тому, перш ніж надовго заховати свій аксесуар, заповни його внутрішню частину, завдяки чому ти уникнеш заломів і деформації. Для цього можна використовувати бульбашкову плівку, рушник або м’яті газети.

Часте використання сумок пов’язано не тільки з можливістю їх зминання, а й з появою на них подряпин і тріщин. Треба визнати, що зіпсована сумка не додає чарівності стилізації, а навпаки – псує весь ефект. Краще рішення – не допускати появи дефектів на сумках і правильно за ними доглядати. Однак, це не завжди можливо. Хочеш дізнатися, як відремонтувати пошкоджену сумочку? Ми підготували для тебе кілька ефективних способів повернути сумочці прекрасний вид і продовжити використовувати її для створення безлічі стилізацій. Тобі потрібно дізнатися всі наші пропозиції!

Нові дописи