We Love Born2be

Як розтягнути штани і не зійти з розуму?

Нові штани практично ідеально сидять на твоїй фігурі, але пригодиться трошки більше місця в них? Це зовсім не означає, що вони повинні опинитися на дні шафи. Навпаки – дізнайся, як розтягнути штани і відчувати себе в них більш комфортно!

Як розтягнути джинси?

Не знаєш, як трохи розтягнути джинси? Якщо мова йде про невеликий дискомфорт, не варто забувати, що дуже часто тісні моделі з часом «розношуються». Одягни вузькі джинси і постарайся зробити в них кілька нескладних рухів: зігни ноги в колінах, присядь і т.д., цим способом ти також можеш скористатися, якщо твоя пара штанів трохи сіла при пранні.

Як розтягнути трикотажні штани?

Вузькі джинси – лише одна з можливих проблем. А що робити у ситуації з трикотажними моделями? Необхідно розтягнути штани в талії? Є один хитрий трюк: досить скористатися спеціальною вставкою, яка збільшить розмір талії в штанах. Нею охоче користуються вагітні жінки, які, попри зростаючий живіт, не хочуть відмовлятися від улюбленої пари. Все ж таки, ти повинна пам’ятати, що вставка допоможе розв’язати проблему тільки з розміром талії. Вона не спрацює, якщо штани занадто тісні, наприклад, в області стегон.

Як розтягнути штани в талії?

Ти вже в курсі, як делікатно розтягнути джинси в талії або як впоратися з трикотажними штанами, які в цій області занадто тісні … але як бути, якщо ти шукаєш спосіб назавжди змінити розмір? Як розширити штани в талії і стегнах? Найпростішим рішенням буде акуратно розпороти бокові шви на штанинах (якщо шов дозволяє). Важливо не зіпсувати його і вшити туди відповідну тканинну вставку. Однак тобі буде нелегко впоратися з цим завданням, якщо під рукою не виявиться швейної машинки, або ти просто не вмієш нею користуватися. Тому найрозумніше буде звернутися до професійної швачки.

Як розтягнути штани на стегнах?

Вузькі штани можуть виявитися для тебе досить великою проблемою, хоч справа і трохи простіша, ніж із занадто великими моделями. Тоді досить перевірити, як зменшити штани при пранні. Буває, що штани добре сидять на талії, але занадто малі в інших місцях. Як їх розширити на стегнах? Цілком ймовірно, що для вирішення цієї проблеми необхідно буде розпорювати шви на штанинах до потрібної ширини і вставляти смужку з тканини. Ти можеш вибрати матеріал вставки, який найбільш поєднується зі штанами, щоб вона не так сильно кидалася в очі, або навпаки – зробити її з тканини контрастного кольору.

Як розтягнути штани в гомілках?

Не знаєш, як розтягнути штани в литках? Якщо розносити їх не вдалося, то можна повторити трюк з розтяжкою в стегнах (з умовою, що шов дозволяє це зробити), з тією лише різницею, що в цьому випадку не обов’язково зашивати розпоротий шов. Навпаки, якщо він буде помітний лише на невеликому фрагменті, то це стане цікавою деталлю, яка повністю змінить дизайн твоїх штанів.

Як розтягнути легінси?

Занадто вузькі в талії або стегнах штани зовсім не означають, що виникнуть проблеми з їх носкою. Як ти вже встигла переконатися раніше, досить швейної машинки або кваліфікованої швачки, – і в твої штани можна буде вдихнути друге життя. З легінсами ти можеш повторити трюк зі швами і вставкою невеликих шматочків тканини. Будь обережна з механічною розтяжкою легінсів з тонкого матеріалу. Ти ризикуєш тим, що занадто розтягнуті легінси будуть виглядати непривабливо.

ЗАПАМ’ЯТАЙ! Як розширити джинси в талії? Розпороти шов і вшити шматок тканини – простий і дешевий спосіб «освіжити» твою улюблену пару. Однак слід пам’ятати, що цю процедуру необхідно робити обережно, щоб розширити штани в потрібному місці і уникнути подальшого утворення складок на матеріалі.

Нові дописи