We Love Born2be

Як стильно зав’язувати шарф?

Шарф – дуже важливий елемент гардеробу осені, зими і ранньої весни, чи не так? Напевно, ти замислюєшся, як зав’язувати хомут або шарф. Виявляється, що у випадку шарфа може бути навіть кілька способів! Як зав’язувати цей незамінний аксесуар, щоб виглядати модно і стильно? Ми підкажемо!

Як зав’язувати шарф на куртку з капюшоном?

Не знаєш, як зав’язувати шарф, щоб він добре виглядав на куртці? У тебе є два способи. Перший: зроби це ще перед тим, як надіти куртку, завдяки чому аксесуар опиниться під низом. Другий: одягни куртку, застебни її під шию, на деякий час одягни капюшон на голову і зав’яжи шарф. Готова? Тепер можеш зняти капюшон. Як краще носити шарф? Це вже залежить від тебе і твоїх індивідуальних вподобань. Можеш спробувати обидва способи, а потім вирішити, який, на твою думку, більш зручний.

Як зав’язати шарф на пальто?

Не знаєш, як носити шарф разом з пальтом? Найбільш зручний спосіб – скласти його по горизонталі, перекинути через шию і пропустити кінці між двома шарами. У тебе вийде петля, яка дозволить шарфу триматися на шиї навіть при активній ходьбі. Як ще можна зав’язати такий аксесуар? Замотай його навколо шиї. Найкраще підійде довгий і не дуже широкий шарф, який обмотується навколо шиї кілька разів. Кінці можна заховати всередину, закинути назад або залишити спереду пальта.

Як зав’язувати велику хустку?

Хочеш знати, як зав’язати великий шарф? Іноді найпростіші рішення є найбільш вдалими! Невелику частину хустки помісти приблизно на половину грудей, решту акуратно обмотай навколо шиї один або два рази (в залежності від її довжини) і залиш на іншій стороні грудей. Намагайся, щоб ці дві частини були рівними. Крім того, зав’язувати хустку потрібно так, щоб гарантувати собі максимальний комфорт, але в той же час подбай про те, щоб вона не була занадто тісною.

Як зав’язувати хустку на плечах?

Вміле зав’язування жіночої хустки – це мистецтво, яке може вплинути на весь наряд. Дуже елегантно виглядає платок, зав’язаний навколо шиї і закріплений додатково брошкою. У цьому випадку брошка одночасно виконує роль аксесуара і фіксує платок, щоб він не сповзав при русі.

ЗАПАМ’ЯТАЙ! Як зав’язувати великий шарф взимку? Спосіб підбери під свої індивідуальні потреби. Ти можеш спробувати кілька методів і вибрати той, який в твоєму випадку виявиться найбільш комфортним. Пам’ятай, однак, що цей аксесуар має не тільки естетично виглядати, але, перш за все, бути практичним – шарф повинен захистити тебе від холоду.

Нові дописи