We Love Born2be

Як усунути плями від кави? Ефективні способи позбутися від плям з улюбленого одягу

Поспіх – це дуже часто неприємні сюрпризи, включаючи випадкові плями, частіше за все від пролитої кави. Незалежно від того, що ти п’єш – еспресо або латте – пляма від кави на улюбленій блузці або брюках може принести чимало клопоту. Не знаєш, як видалити пляму від кави з одягу? Через мить дізнаєшся перевірені, ефективні методи видалення кавових плям, завдяки яким зможеш насолоджуватися своєю кавою, не турбуючись про свій одяг.

Чи є шанс, що пляма від кави зійде?

Звісно! Якщо кавова пляма на сорочці або спідниці ще не висохла … Але не переймайся! Найкраще швидко випрати одяг відразу після появи плями під теплою проточною водою. Швидка реакція – запорука успіху. Навіть якщо ти не зможеш відразу позбутися плям від кави, така процедура однозначно тобі допоможе. Невелика порада – якщо очищати пляму від кави з внутрішньої сторони тканини, вона не стане ширшою.

Як видалити плями від кави?

Пляма від кави - як якісно відчистити одяг?

Є кілька способів, і той, який краще тобі підійде, в основному залежить від матеріалу, з якого виготовлений забруднений одяг. Делікатні, тонкі тканини найкраще обробляти спеціальними препаратами, щоб не пошкодити їх. У наші дні в магазинах можна знайти безліч відбілюючих засобів від кавових плям на білій атласній блузці або лляних штанах. Якщо маєш справу з бавовною, джинсовою тканиною або іншим текстилем, спробуй домашні засоби для видалення плям від кави. Зазирни в кухонну шафу і пошукай сіль, оцет або харчову соду – ці звичайні продукти можуть творити чудеса. Способи використання цих продуктів найкраще підходять для видалення свіжих плям від кави, тому варто діяти якомога швидше. Промивши пляму гарячою водою, посип її сіллю і почекай, поки сіль вбереться в пляму. Після закінчення цього часу сполосни виріб і випери його як зазвичай – пляма від кави на сукні, брюках або топі має зникнути назавжди! Також можеш використати оцет або харчову соду для видалення плям від кави. Просто розчини харчову соду або оцет в теплій воді, змочи губку в розчині і потри пляму, поки вона не зникне. Також варто нанести харчову соду прямо на місце забруднення. Плями від кави також можна усунути за допомогою … білка! Змішай його з кількома краплями спирту і теплою водою, потім нанеси суміш на пляму, і все готово. Тепер ти знаєш, що плями від кави можна легко усунути за допомогою продуктів, які можна знайти на будь-якій кухні.

Як видалити суху пляму від кави?

Висохла пляма від кави приносить більше клопоту, але не хвилюйся, від неї також можна позбутися! Тут тобі знадобиться спеціальний засіб для відбілювання кавових плям. Спочатку промий старе забруднення під струменем гарячої води. Потім нанеси на пляму відбілювач і протри тканиною. Додатково можеш використовувати згадані вище продукти харчування. Наступний етап – прання в пральній машині на короткій програмі з засобом для виведення плям. Ось як можна ефектно позбутися сухої кавової плями з сорочки або іншого одягу.

Твій одяг випадково забруднився чорнилом від ручки? Перевір, як можна усунути чорнильну пляму.

Нові дописи