We Love Born2be

Як усунути плями поту? Представляємо домашні перевірені методи

Плями поту – одні з найпоширеніших плям на нашому одязі. І хоча, напевно, кожен з нас мав справу з ними, не всі знають, як від них позбутися. Звичайного прання в пральній машині часто буває недостатньо. Але чому? По-перше, ми часто занадто довго чекаємо, щоб видалити пляму, а по-друге, зазвичай ми не запираємо забруднення перед тим, як кинути одяг в барабан. Чи можна взагалі ефективно відіпрати жовті плями під пахвами? Звісно! Дізнайся найефективніші способи.

Як усунути жовті плями під пахвами? Ось кілька перевірених методів!

Отже, який метод видалення плям від поту? Почнемо з того, що ефективність залежить від швидкості твоєї реакції. Засохлі плями видалити буде дуже складно. Однак, якщо ти почнеш усувати їх відразу, як помітиш, велика ймовірність, що ти легко зможеш з ними впоратися. Однак пам’ятай, що, незалежно від типу одягу і тканини, пляму необхідно запрати перед тим, як покласти виріб в пральну машину. Як це зробити? Якщо хочеш використовувати хімічні речовини, використовуй засіб для виведення плям або – для білого одягу – відбілювач. Однак спочатку змочи одяг у воді, а потім нанеси на пляму підходящий засіб. Однак, якщо ти хочеш уникнути хімікатів, спробуй домашні натуральні засоби. Плями поту можна усунути за допомогою лимонного соку, зубної пасти, оцту, харчової соди і перекису водню.

Як видалити плями поту з кольорового одягу? Ці способи дійсно працюють!

Добре, а як видалити плями поту з кольорового одягу? Почнемо з лимонного соку. Вилий його на пляму і вистав сорочку або сукню на сонце. Дозволь виробу висохнути, а потім випери його, як зазвичай. Лимон володіє вибілюючими властивостями, тому неодмінно впорається з подібними забрудненнями, так само як і оцет. Як його використовувати? Якщо пляма від поту свіжа, залий її оцтом і почекай близько чверті години. Після закінчення цього часу випери одяг як зазвичай – вручну або в пральній машині. Що робити, якщо пляма вже дуже суха або більш стійка? Зроби суміш оцту і харчової соди в співвідношенні 2:3. Нанеси готову суміш на пляму і приблизно через 60 хвилин випери одяг. Хорошим рішенням також є суміш оцту з сіллю (1:1), яку слід розчинити у воді. Змочи брудний одяг в розчині і через годину кинь його в пральну машину. Додатковою перевагою цього методу є те, що пізніше оцет захищає тканину від поту – твій одяг буде більш стійким до забруднень такого типу. Інший, не менш ефективний метод – це суміш харчової соди, перекису водню і води в співвідношенні 1:1:1. Нанеси її на пляму і залиш одяг приблизно на годину, після чого випери виріб. Просто, недорого і ефективно – так, як нам подобається найбільше!

Як усунути плями поту з чорного одягу? Радимо!

Ми вже знаємо, як позбутися від плям поту на кольоровому одязі, тому тепер давай подумаємо, що робити з чорними тканинами. Методи будуть якось відрізнятися? На щастя, плями з чорного одягу можна видалити так само, як і з кольорового. Однак, перш ніж пробувати будь-який з представлених нами вище методів, обов’язково спочатку випробуй їх на непомітній частині матеріалу – кожна тканина може реагувати по-різному. Гарантуємо, що ти залишишся задоволена ефектом!

Також перевір, як усунути плями антиперспіранту з одягу.

Нові дописи