We Love Born2be

Як ходити в туфлях на підборах і не відчувати дискомфорту – робимо незручне взуття зручним!

Чи є більш сексуальна модель взуття, ніж туфлі на шпильці? Нам здається, що немає. Це взуття додає стилізації не тільки сексуальності, але також робить фігуру стрункішою і подовжує ноги. Тому не дивно, що кожна дівчина, незалежно від стилю, має хоча б одну пару в своєму гардеробі. З року в рік дизайнери демонструють їх на подіумах під час своїх показів. Наймодніші моделі цього сезону? Сміливо можеш зупинити свій вибір на версії з пластиковим каблуком-стовпчиком, неонового кольору, прикрашеній бахромою або 3D-аксесуарами. У твоїй шафі обов’язково повинні бути туфлі на шпильці класичного бежевого або чорного кольору.

Чому саме високі підбори? Крім того факту, що це один з найшвидших способів прибрати (візуально) пару кілограмів, це також необхідний елемент елегантних образів. На іспит, весілля, вечірній банкет… незалежно від того, який спосіб життя ти вибираєш, рано чи пізно стильні туфлі тобі обов’язково знадобляться.

А якими правилами варто керуватися при виборі туфель? Перш за все, подумай, коли вони тобі можуть знадобитися. Якщо ти досить рідко використовуєш їх в своїх стилізації, зроби ставку на класику. Чорні та бежеві туфлі простого фасону – це те, що повинно бути у кожної жінки! У тебе вже створена своя міні-колекція модних шпильок? Тоді пошукай чогось оригінального, модного кольору або з ефектним каблуком. А як щодо комфорту? Це тема цікавить всіх жінок! Ми пропонуємо найкращі методи, які допоможуть перетворити з незручних туфель взуття, в якому сміливо можеш провести цілий день.

Чи можуть високі підбори бути зручними?

Що зробити, щоб туфлі на шпильці були зручними? Це питання, ймовірно, досить часто крутиться в голові багатьох дівчат. Чи можливо взагалі, щоб такий стан речей мав місце? Відповідаємо: звісно! Як це зробити? Почни з пробної ходьби. Що це означає? Перш ніж вийти в нових туфлях на шпильці в місто, походи в них вдома. Часто буває так, що взуттю потрібен час, щоб пристосуватися до форми ноги. Якщо ти хочеш купити стильні туфлі на підборах, але ще думаєш, яку модель вибрати, рекомендуємо саме шкіряні версії – вони найбільш схильні до розтягування і пристосування до форми стопи.

Що ще можна зробити, щоб туфлі були більш зручними?

Як ходити в туфлях на шпильці, щоб не відчувати дискомфорту і болю в ногах? Повторення – мати навчання. Сприймай це буквально. Тому, перш ніж надіти взуття на високих підборах, трохи розімни м’язи. Болі, які супроводжують ходьбу в високому взутті, пов’язані часто з напругою литкових м’язів і розтягненням м’язів стопи. Крім того, перш ніж зробиш ставку на ефектні туфлі, потрібно визначитися з висотою каблука. Якщо щодня ти ходиш у взутті на низькому ходу, не потрібно відразу ж вибирати 10-ти або 12-ти сантиметрові туфлі на шпильці – вибери більш низький каблук, в якому будеш відчувати себе впевнено. Варто пам’ятати, що найбільш природне положення ніг забезпечує взуття з каблуком висотою від 2 до 5 сантиметрів. Якщо все ж одягнеш високі шпильки, прихопи з собою балетки, щоб можна було перевзутися, коли твої ноги втомляться.

Що зробити, щоб туфлі на шпильці не натирали?

Чому ефектні шпильки – це так незручно? Почнемо з того, що дуже часто за дискомфорт відповідає неправильно підібраний розмір. Тому, перш ніж вирішиш вибратися в місто в нових туфлях на шпильці, переконайся, що вони тобі за розміром. А що робити в ситуації, якщо взуття великого розміру і зісковзує з п’яти під час ходьби? Якщо туфлі тобі трохи великі, встав в їх носики вату або шматочок мочалки. Можеш також спробувати метод з водою і феном. В чому суть? Намочи акуратно туфлі на підборах (але не занадто сильно, тому що це може їм нашкодити), а потім висуши їх з відстані близько 20 сантиметрів. Коли вони вже сухі, перевір, чи підходить тобі розмір. Ще ні? Повтори всю процедуру. Ефективним і найбільш популярним методом є використання спеціальних вставок. Можеш купити в магазині шкіряні або силіконові подушечки, які не тільки трохи зменшують взуття, а й роблять ходьбу більш комфортною. До всього іншого, вони також запобігають ковзанню ноги у взутті. Крім того варто запастися зап’яточниками. Корисними можуть виявитися також колготки з візерунками, завдяки яким взуття не буде спадати з п’яток.

Твої нові туфлі на шпильці виявилися занадто маленькими? Тут у нас також є кілька способів, як їх розтягнути. З чого почати? Найбільш поширеним методом є розношення взуття в грубих шкарпетках. Якщо у тебе немає на це часу, вклади в взуття газету, згорнуту в грудочки і залиш на ніч. Вранці взуття, безумовно, буде трохи ширшим. Що ще можна зробити? Налити води в поліетиленові пакетики і розмістити їх в туфлях. Потім поклади взуття в морозильну камеру і залиш там на кілька годин. При замерзанні вода збільшиться в обсязі і трохи розтягне туфлі. З тісним взуттям можна впоратися і парою. Яким чином? Закип’яти воду в каструлі, а потім «погрій» над нею взуття. Наступним кроком буде розношення вологого і розігрітого взуття (для кращого ефекту роби це в грубих шкарпетках). Любиш нестандартні рішення? Використай молоток. Як? Постукай їм по п’яті зсередини взуття. Також пам’ятай, що в продажі є багато пінок та спреїв, які, завдяки своїм властивостям, зроблять матеріал взуття більш сприйнятливим до трансформації.

Щоб уникнути мозолів на ногах від туфель, можеш звернутися також до фахівця з ремонту взуття. Майстер за допомогою спеціальних інструментів розтягне взуття або додасть ремінці, якщо туфлі занадто великі. А які способи ти знаєш, щоб зробити високі підбори зручнішими? Поділися з нами своїми ідеями!

Нові дописи