We Love Born2be

Як швидко і без проблем звузити штани?

Занадто великі штани – поширена проблема. На жаль, готові речі не завжди ідеально на нас сидять, дещо доводиться доробляти самостійно. У цьому випадку єдиним правильним рішенням залишається підгонка їх під свій розмір. Як звузити штани, щоб досягти бажаного ефекту? Скористайся нашими підказками!

Як зменшити штани в талії?

Тобі потрібно звузити штани у талії? Можливо, ти не знаєш, як вкоротити джинси? Якщо у тебе вдома немає швейної машинки або, можливо, ти не вмієш нею користуватися, тоді найкраще звернутися за допомогою до швачки. Це не входить в твої плани? У такому випадку, ми підкажемо тобі, як звузити штани в талії без шиття! Найпростіший спосіб – носити ремінь. Це гарантія того, що штани не будуть спадати з твоїх стегон. Досконалою альтернативою поясу також стане спеціальний гумовий стягувач, що застібається на кнопки. Два його кінці ти фіксуєш на петельці штанів, обираючи відповідні петельки, і підганяєш їх до необхідного розміру.

Як звузити штанини в штанах?

Не маєш поняття, як звузити штанини? За загальним визнанням, у цьому випадку потрібні певні навички шиття. Також багато залежить від шва, з яким маєш справу. Однак не забувай, що якщо звузиш штанини занадто низько, зайва тканина буде непривабливо збиратися в складки, а якщо зробиш це занадто високо, то штани будуть занадто щільно сидіти у цьому місці. Коли шов захований всередині, немає жодного стібка і т. д., тоді виверни штани навиворіт і спробуй намітити шпильками (обережно, не вколися!) те, як повинні сидіти штани. Залишилося тільки зробити правильний шов.

Як вшити штани зі стрілками?

Вшити штанини зі стрілками можна приблизно так само, як описано вище, – наскільки дозволяє шов штанів (як і у випадку зі звичайним варіантом, шов повинен бути захований всередині, без видимих стібків). Однак, перш ніж приступати до шиття, зверни увагу, чи не занадто довгі штанини. Дуже часто в цьому випадку тканина збирається в складки і вони здаються занадто широкими. Не забувай, що будь-які штанини, незалежно від типу штанів, повинні бути однаково завужені з обох сторін.

Як звузити спортивні штани?

Завужування спортивних штанів (за умови, що їх шов такий же, як і в раніше обговорюваних випадках) засноване на тих же принципах. Складки з’являються, якщо внизу штанин є характерні для таких моделей манжети. В цьому випадку правильним рішенням буде звернутися до професійної швачки, яка якісно зробить свою роботу і тканина не буде збиратися над манжетами.

ЗАПАМ’ЯТАЙ! Спосіб завужування штанів багато в чому залежить від типу шва. Якщо збираєшся зробити це самостійно, не поспішай, добре наміть місце ушивання. Адже, якщо зробиш це занадто щільно, можливо, в кінцевому підсумку штанина виявиться дуже вузькою. І не бійся експериментувати. Треба тільки мати бажання і не поспішати. 

Нові дописи