We Love Born2be

Асиметрична спідниця – хіт в жіночому гардеробі. Дізнайся про наймодніші стилізації на різні випадки

Спідниця, безсумнівно, є одним з найбільш жіночних предметів одягу. Стильна, класична і завжди модна вона є основою для багатьох стилізацій на різні випадки. Однак, якщо ти шукаєш ефектну модель – зроби ставку на асиметричну спідницю. Така модель, безсумнівно, підійде кожній жінці, крім того, це безперечний хіт, який завойовує все більше прихильниць. Їх носять жінки, які цінують класичні рішення, а також прихильниці модних тенденцій. Тепер виникає питання, що надягти до асиметричної спідниці і з чим її поєднати, щоб виглядати дійсно стильно. Є кілька пропозицій модних луків з асиметричною спідницею в головній ролі!

Кому підійде асиметрична спідниця?

Асиметричні спідниці були в моді ще кілька сезонів тому і відразу завоювали величезну популярність. Нічого дивного в цьому немає, адже вони відрізняються своїм оригінальним фасоном! Це абсолютний must have в гардеробі кожної стильної жінки. Кому підходить асиметрична спідниця? Модель з короткою передньою і довгою задньою частиною – це чудова пропозиція для всіх модниць. Така спідниця допоможе красиво підкреслити стрункі ноги, а також акуратно приховати широкі стегна і виступаючий животик (особливо, якщо вибереш модель із завищеною талією). Жінки з фігурою, що нагадує перевернутий трикутник, також повинні звернути увагу на цей крій – він дозволить чудово підкреслити талію і відвести погляд від широких плечей. Спідниця зі шлейфом особливо рекомендується дівчатам, які люблять привертати до себе увагу. Одягнувши цю модель, у тебе немає шансів пройти непоміченою. Саме тому, не потрібно більше сумніватися – сміливо купуй ефектну спідницю і використовуй її для різних випадків!

Існує багато варіантів асиметричних спідниць. Можна надіти міні-спідницю з довгою задньою частиною, міді або максі. Ця модель буває з різними співвідношеннями довжини шлейфу до передньої частини, а також у багатьох кольорах. Крім того, можеш вибрати асиметричну спідницю з фатину або шифону, зі складками, розрізами, драпіруванням або плісировкою. Вибір дійсно величезний! Завдяки цьому кожна жінка знайде ідеальний для себе крій, з урахуванням власних потреб. Спідниця зі шлейфом однозначно сподобається прихильницям красивого взуття – такий крій ідеально підкреслить стильні туфлі. Така спідниця не закриває, а навпаки, дозволяє демонструвати взуття – так що сміливо можеш одягати до неї виразні босоніжки із застібкою на щиколотці. Пам’ятай також, що асиметрична спідниця найбільш ефектно виглядає в русі – вона буде чудово розвіватися на вулиці й добре гармоніювати з рухами тіла в танці. Саме тому це ідеальний вибір для весілля, випускного вечора, вечірки або прогулянки.

З чим носити асиметричну спідницю? Порадимо!

Спідниця, однозначно, є одним з найжіночніших предметів одягу. Класична модель, безумовно, є в кожному жіночому гардеробі – як у жінок, що цінують позачасові рішення, так і в прихильниць модних експериментів. У нас є чудова пропозиція для справжніх модниць. Якщо ти хочеш відчути себе привабливою і в той же час стильною і модною, то асиметрична спідниця – це ідеальне рішення! Такий крій – чудова основа для щоденної стилізації, для роботи і для особливих випадків – сімейних свят, весіль, хрестин та вечірок. Асиметрична спідниця прекрасно доповнить луки в стилі бохо, гламур, рок, але також французький шик і гранж.

Якщо ти прихильниця стилю бохо, то роби ставку на бежеву спідницю зі шлейфом і обов’язково з драпіруванням. До такої основи вибери замшеву косуху з бахромою, ботильйони на підборах, сумку-мішок, і капелюх – таким чином, ти створиш шикарний образ, в якому не зможеш пройти непоміченою. Якщо ти обожнюєш гламурні луки, вибери асиметричну спідницю сріблястого або золотистого відтінку. Квінтесенцією такого лука будуть аксесуари – ефектний, блискучий браслет і сережки, сумочка на ланцюжку з аплікацією з біжутерії та золоті ультражіночні шпильки. Якщо ти прихильниця хижих рок-образів, то чорна спідниця з довгою задньою частиною і ефектним драпіруванням буде ідеальним варіантом. Зможеш додати характеру свому рок-образу, якщо одягнеш позачасову косуху з модними заклепками і шипами, ботильйони на підборах і шкіряний рюкзак – стильно і з характером. Однак, якщо тобі подобаються дівчачі, романтичні луки – одягни плісировану спідницю пудрово-рожевого кольору з довгою задньою частиною. Не забудь про аксесуари, вони стануть ніжною основою твого образу – шикарний клатч, босоніжки на танкетці і бант, вплетений у волосся. Лук в стилі смарт-кежуал можеш створити з допомогою сірої асиметричної спідниці в поєднанні з білою футболкою, містким шоппером і лоферами або балетками. У прохолодні дні можеш накинути на плечі однобортне пальто меланжевого відтінку. Класика і стиль самі по собі – ця стилізація є квінтесенцією паризького стилю. Кожній з нас іноді подобається експериментувати з модою і створювати оригінальні образи. Вибери чорну спідницю і сорочку з принтом і коротким рукавом. Основу стилізації ідеально доповнять довгий кардиган і мотоботи. Одягнувшись так, ти точно будеш привертати захоплені погляди. А який образ вибереш в цьому сезоні ти?

Яку блузку надіти до асиметричної спідниці? Топ-комбінації для різних ситуацій

Асиметрична спідниця – ідеальна основа для багатьох стилізацій. Вона прекрасно доповнить повсякденний лук, але також підійде для вечірки, весілля, або новорічної ночі. Без сумнівів можеш одягати її на роботу та офіційні зустрічі. На кожен день вибирай асиметричну спідницю інтенсивного кольору – синього, зеленого або оранжевого. Такий низ стилізації відмінно доповнить класична футболка з v-подібним вирізом, яку ти заправиш в спідницю. Міську стилізацію прикрась джинсовою курткою. В залежності від погоди, одягни кеди або ботильйони. Спідниця з довгим шлейфом – це також прекрасна база стилізації на роботу. Для офісу орієнтуйся на приглушені кольори і класичні рішення. В ідеалі – сіра асиметрична спідниця-плісе, яка буде чудово виглядати в компанії білої сорочки. Можна зробити ставку на модель з коміром або на стрічку під шиєю, яку ти сформуєш у бантик. Елегантний вигляд доповнить піджак темно-сірого відтінку і ділова сумочка.

Асиметрична спідниця – це також прекрасна основа стилізації для особливих випадків, наприклад весілля. Для сімейного заходу краще, щоб нижня частина стилізації була в пастельних тонах. Асиметрична спідниця чудово виглядає в пудрово-рожевому варіанті – жіночно і романтично. Доповни цілісність образу корсетом з модним квітковим принтом і прикрасами. При створенні образу на святкування новорічної ночі роби ставку на ефектний низ – асиметрична спідниця з цікавим драпіруванням стане прекрасною основою. На вечірку вибирай інтенсивний колір – бордовий або темно-синій, з яким світлий верх буде ідеально контрастувати. Можеш вибрати корсет блискучого, металевого (золотого або срібного) відтінку або елегантну блузку з ніжного матеріалу. Делікатні прикраси і сумочка завершать твій лук. У такому вбранні ти обов’язково підкориш свого обранця!

Нові дописи