We Love Born2be

Байкерські черевики – хіт сезону! Жіночі стилізації з масивним взуттям в головній ролі!

Байкерські черевики – це справжній хіт осені. Якщо ти думаєш, що ця модель пішла в забуття, то ти помиляєшся! У цьому сезоні їх носять модниці і зірки світового класу, використовуючи оригінальне взуття для стилізацій різного характеру. Якщо ти в душі шанувальниця року і обожнюєш стилізації з характером, у твоєму гардеробі просто не може не бути мотоботів. Жіночі образи з таким взуттям виглядають оригінально і стильно, а, крім того, вони набувають особливого характеру. Вибери ідеальні байкерські черевики і стань іконою стилю. Не знаєш з чим носити важкі, масивні черевики? Не хвилюйся, ми підкажемо, з чим їх поєднувати, щоб створювати оригінальні та не неповторні стилізації, які порадують і тебе, і всіх оточуючих. Переконаєшся сама, що з легкістю зможеш поєднувати їх з більшістю одягу зі свого гардеробу.

Як носити байкерські черевики? Масивне взуття в нових інтерпретаціях

Мотоботи рекламуються найбільшими будинками моди у всьому світі. З цієї причини вони отримали величезну популярність не тільки серед модниць, впливових осіб або знаменитостей, але і серед жінок, які цінують модні та оригінальні аксесуари. Дизайнери постійно придумують нові версії класичних черевик – чудовим прикладом цього є мотоботи. Щорічно вони з’являються в нових інтерпретаціях і дизайнах – прикрашені пряжками, шипами або ланцюжками. Байкерські черевики також відрізняються підборами або підошвою. Завдяки цьому кожна жінка може знайти ідеальне взуття, з урахуванням власних потреб. Модель, яка підкорює подіуми та світові будинки моди – це байкерські черевики з привабливими шипами і пряжками, які додадуть стилізації феєричного характеру. Вони дуже стійкі, створюють враження важкого і масивного взуття, хоча насправді дуже зручні і забезпечують комфорт, навіть якщо ти носиш їх цілий день. Найпопулярніші чорні черевики – це справжня класика жанру. Однак це не означає, що ти повинна обмежити себе цим кольором. Можеш вибрати бордову, сіру або темно-синю модель. Не менш цікавими є мотоботи кольору хакі.

З чим носити черевики з пряжками? Кращі стилізації для майбутнього сезону

Байкерські черевики з пряжками – це класична і одна з найбільш гарячих тенденцій останніх сезонів. Ця, здавалося б, груба і важка модель чудово доповнює різні стилізації. Важке взуття з пряжками чудово виглядає в поєднанні з джинсами. На кожен день додай до штанів топ і теплий светр. Доповни стилізацію пальтом з грубої тканини і шоппером. Якщо ти хочеш створити образ у стилі smart casual, підбери тканинні штани з модними потертостями і сорочку оверсайз. Такий наряд доповни мотоботами з загостреним носком і пряжками і шкіряною курткою. Ефект «вау» гарантований!

А як щодо поєднання сукні і мотоботів? Цей дует вже нікого не дивує, навпаки – викликає захоплення. Пам’ятай, що небанальні поєднання зараз дуже популярні. Яку сукню надіти до масивних черевиків? У тебе багато варіантів: можеш зробити ставку на маленьку чорну сукню, сукню-олівець,  у формі трапеції або легку модель максі. На кожен день вибирай трикотажну спортивну сукню, яку чудово доповнять важкі черевики. Образ можна завершити косухою або джинсовою курткою. Якщо ти любиш експериментувати з модою, одягни довге плаття з анімалістичним принтом – це може бути зміїна шкіра або леопардові плями. Стилізацію ідеально доповнять масивні черевики з пряжками і ланцюжками. Не забувай про аксесуари! Капелюх з широкими крисами, сумка на ланцюжку і цікаві прикраси доповнять твій ефектний лук. Такий образ прекрасно підійде для кожної модниці. Збираєшся на вечірку? Роби ставку на класику – маленьке чорне плаття буде чудово виглядати в будь-якій ситуації. До нього підбери важкі черевики з пряжками на високих підборах і сумку-саквояж. Ефектні прикраси і шкіряна косуха завершать твій рок-образ.

Байкерські черевики, всупереч загальноприйнятій думці, є надзвичайно універсальним взуттям, яке створить гармонійний дует не тільки з джинсами або елегантними брюками, але і спідницями. Вони є прекрасною пропозицією для майбутнього сезону, оскільки ідеально відповідають дощовій атмосфері. Однак це не означає, що їх не можна носити в теплі літні дні. Стильний образ можна створити, об’єднавши байкерські черевики, короткі джинсові шорти і футболку оверсайз. У прохолодні дні можна накинути на плечі косуху. Такий образ буде ідеальним як для зустрічі з друзями, так і для походу на фестиваль або концерт – все, що тобі потрібно зробити, це вибрати правильні аксесуари.

Мотоботи повертаються кожен сезон, як бумеранг, на подіуми і світові вулиці моди. Жінки їх люблять – вони не тільки зручні, але також дуже оригінальні і стильні. Дизайнери постійно пропонують нові інтерпретації цього взуття. Завдяки чому ми щороку можемо знайти нові моделі, які приємно дивують своїм незвичайним дизайном. Цікаво виглядають не тільки черевики з пряжками або ланцюгами, але і з шипами. Не знаєш, з чим носити черевики з шипами? Цей декоративний елемент чудово підкреслює рок-образи, надає їм особливої оригінальності. Однак, незалежно від того, яку модель ти вибрала, можеш бути впевнена – образ з байкерськими масивними черевиками змусить тебе виділятися з натовпу. Поєднуй улюблену одяг і мотоботи так, як тобі подобається найбільше! Ти вже знайшла модель своєї мрії або, можливо, тільки починаєш пошуки? Дізнайся, що ми підготували для тебе в інтернет-магазині Born2be. Тут ти знайдеш безліч оригінального взуття, яке ідеально доповнить будь-яку стилізацію! Яку модель вибереш в цьому сезоні?

Нові дописи