We Love Born2be

Балетки – зручне взуття на всі випадки життя

Комфортні, модні і стильні – про що мова? Звичайно ж, про балетки! Це одна з найпопулярніших моделей жіночого взуття. Їх носять знаменитості, інфлюенсери, бізнесвумен і дівчата, які піклуються про свою оригінальну зовнішність і універсальне повсякденне взуття. Балетки дуже стильні, чарівні і одночасно жіночні. Незважаючи на те, що вони не завжди викликають WOW ефект, як шпильки, вони отримали мільйони прихильниць по всьому світу, які охоче використовують їх в літніх стилізації. Треба визнати, що безліч таких образів дивують своєю оригінальністю, елегантністю і практичністю. З чим носити балетки? Чи підходять балетки до сукні? Для кого цей тип взуття?

З чим краще поєднувати балетки?

Жіночі балетки – це універсальне взуття. Чому? Вони відмінно виглядають в компанії повсякденних, типово міських і елегантних стилізацій. Вони незамінні навесні і влітку в якості модного доповнення практично будь-якого стилю. Можеш сміливо надіти їх разом з джинсами і білою футболкою oversize. Повсякденний образ прекрасно доповнять темно-сині балетки з модними аплікаціями – стразами, перлами або бантами. Коли на вулиці спекотно, одягни джинсові шорти, вільний топ на бретелях яскравого кольору – жовтого або оранжевого – і білі балетки. Комплект ідеально доповнить велика сумка. У такому вигляді сміливо можеш піти на пляж або прогулятися по місту. Модний образ також створиш, поєднавши легку туніку і легінси, додай до цього взуття з квітковим мотивом.

Балетки і сукня – ідеальний дует на всі випадки життя

Сукня і балетки – улюблене поєднання багатьох жінок. Цей дует допоможе створити оригінальні стилізації для будь-якого випадку. Він відрізняється витонченістю і універсальністю. Для роботи зроби ставку на стримані кольори – прекрасним вибором стануть чорні, темно-сині, бежеві або пастельні балетки, які відмінно вписуються в офісний дрес-код і поєднуються з цілою палітрою кольорів. У більш діловій версії підійде наряд, що складається з чорної сукні міді з прямим низом, приталеного піджака і сірих балеток. Відмінною ідеєю є вибір лакованого взуття, яке підкреслить офіційний, елегантний характер стилізації. Підбери стильну сумку-портфель – вона прекрасно доповнить професійний образ успішної жінки. На кожен день балетки можна сміливо поєднувати з елегантними і більш спортивними сукнями. Це золота серединка між кросівками та шпильками. Балетки більш елегантні, ніж спортивне взуття, і більш зручні, ніж високі підбори. Хоча тут слід пам’ятати, що все повинно бути в міру – тобто не варто надягати балетки разом з спортивними шортами і футболкою або витонченою вечірньою сукнею в підлогу. Грай з модою, але не перебільшуй. Хочеш створити стильний літній образ на кожен день? Одягни легку сукню в квіти з яскравими балетками – зеленого, рожевого або жовтого кольору. Якщо потрібен більш шикарний наряд, поєднай пастельну сукню міді з взуттям металевого відтінку – золотого або срібного. Прикраси і клатч, які будуть перегукуватися з кольором взуття – це модне потрапляння в десятку.

Балетки з гострим носком – ідеальний вибір, коли хочеш візуально подовжити ногу і зробити фігуру стрункішою. Жінки вибирають гострий носок і тоді, коли хочуть додати стилізації зухвалішого характеру. Ідеальний образ створиш з брюками-трубками чорного кольору і білою футболкою з V-подібним вирізом. Міський стиль відмінно доповнять чорні балетки і культова косуха під колір взуття. Не варто забувати і про аксесуари – сонцезахисні окуляри і великий шоппер доповнять ефектний комплект. Шукаєш жіночний стиль на кожен день? Немає нічого простішого. Ідеальною базою стане плаття міді, розкльошене до низу (А-силует) в чорному кольорі, яке освітлять бежеві балетки з гострим носком. Можеш вибрати балетки на зав’язках або з тваринним принтом, що стане родзинкою стилізації.

Чорні балетки – показник класики і шику

Чорні балетки - стилізації

Чорні балетки – це класика в жіночому гардеробі – вони універсальні і позачасові. Не дивно, що цю модель має в своїй шафі більшість жінок. Балетки в приглушеному кольорі – це відмінна база для багатьох стилізацій як на кожен день, так і для роботи. Їх сміливо можна використовувати в монолуках і в різнокольорових образах. Чорне взуття прекрасно доповнить стильний жіночий костюм і класичну сорочку з коміром. В такому одязі можеш піти на ділову зустріч – порадуєш всіх професійним і елегантним зовнішнім виглядом. На кожен день чорні балетки варто поєднати з білою сукнею – такий комплект ідеально вписується в модну тенденцію color blocking. Сумочка на ланцюжку і окуляри прекрасно доповнять міський лук.

Червоні балетки – стилізації для впевнених в собі жінок

З чим носити червоні балетки?

Червоні балетки – це пропозиція для сміливих жінок, які хочуть підкреслити індивідуальність за допомогою яскравих аксесуарів. Таку модель можна носити як на кожен день, так і в якості взуття для вечірнього образу. Потрібна романтична стилізація? Одягни плаття міді з оборками та підбери до нього ажурні балетки червоного кольору – чарівно і стильно. Таке вбрання – це ідеальний вибір для побачення. Для повсякденних виходів можеш носити балетки разом з джинсами і футболкою з аплікаціями або принтом.

Балетки – один з найбільш модних видів взуття останніх сезонів. Вони є доказом того, що зручність і стиль зовсім не виключають один одного. Їх оцінили не тільки жінки, але й дизайнери, які щороку пропонують нові версії і фасони культового вже взуття. Завдяки різноманітному асортименту, кожна жінка знайде ідеальну для себе модель. Цікаво виглядають балетки на зав’язках. Для кого створені моделі на зав’язках? Для кожної з нас, хто хоче підкреслити свій стиль. З балетками створиш безліч ефектних образів, тому сміливо йди вперед і насолоджуйся модою, шукай свій власний стиль!

Нові дописи