We Love Born2be

Балетки на зав’язках – зустрічай наймодніші стилізації сезону

Балетки – жінки люблять їх за універсальний стиль і неймовірний комфорт. Це модель, без якої багато хто з нас не уявляє собі літнього образу. І добре. Вони жіночні, романтичні і повні чарівності. Балетки присутні в моді вже багато сезонів і щороку з’являються в нових, оригінальних версіях. Справжнім хітом є балетки на зав’язках, які отримали визнання серед інфлюенсерів, трендсетерів і модниць усього світу. У сучасному виконанні балетки на зав’язках з гострим носком надають образу характеру і оригінальності. Вони стануть в нагоді для створення ефектних стилізацій для різних випадків.

Для кого створені балетки на зав’язках?

Шнуроване на нозі і щиколотці взуття спочатку було створено виключно для балету. Однак сучасні моделі практично нічим не нагадують екіпіровку професійних танцівниць зі світової опери. Балетки з ефектними зав’язками використовують жінки різного віку – прихильниці і повсякденних луків, і приглушеної елегантності. Незвичайні ремінці або стрічки – це також відмінний спосіб, щоб підкреслити свою індивідуальність. Балетки на зав’язках представлені як з круглим носком, так і з гострим. Другий варіант підійде в тих випадках, якщо хочеш візуально зробити фігуру стрункішою і трохи подовжити ноги. Тонкі шнурки дозволять зробити образ більш жіночним і романтичним – вони підкреслять гарні щиколотки і гомілки.

Балетки на зав’язках і сукня – феноменальний дует

Балетки на зав’язках і сукня – улюблений жіночий дует. Таке взуття відмінно поєднується з будь-яким фасоном сукні – від короткого міні через міді і до максі. Балетки стануть ідеальним доповненням до легких або більш приталених суконь – вибери ту, яка тобі більше до душі! З універсальними балетками створиш чарівний образ на всі випадки життя. У версії на кожен день, став на взуття приглушених тонів – чудово підійдуть чорні балетки, які будуть відмінною основою для суконь як спокійних кольорів, так і більш яскравих мотивів. Якщо поєднати їх зі спідницею-олівець міді, то вийде ідеальний наряд для роботи. У вечірньому варіанті підійде також біла туніка – одягни її разом з золотими балетками і отримаєш ефектний образ гламурного характеру. Для більш важливих подій, наприклад, весілля, вибери розкльошене плаття до колін пудрового рожевого відтінку, пастельні балетки і сумочку під колір взуття. В результаті отримаєш не тільки модну стилізація, але і надзвичайно комфортну – зможеш танцювати до ранку і не відчувати втоми, що не раз трапляється зі шпильками! Балетки на зав’язках металевого кольору – це те взуття, яке також стане в нагоді на свято. Модний образ отримаєш, якщо вибрати в якості основи маленьке чорне плаття і освіжити стилізацію яскравими аксесуарами – золотими балетками, сумочкою-клатч і біжутерією. WOW ефект гарантований!

Як зав’язувати балетки? Оригінальні способи урізноманітнити стилізацію!

Стилізації з балетками в головній ролі

Балетки можна зав’язати декількома способами. У класичному варіанті шнурки або стрічки можна акуратно зав’язати навколо щиколотки, підкресливши її красу. Можеш також захопити гомілки – як у випадку римських босоніжок. Це дозволить не тільки акцентувати увагу на струнких ногах, але також створити ефектний образ, який не залишиться непоміченим. Для того щоб створити максимально жіночну стилізацію – вибери світлі балетки з атласними стрічками!

Балетки на зав’язках назавжди увійшли в список must have кожної жінки, яка цінує оригінальні і стильні аксесуари. Зручні, комфортні і, перш за все, неймовірно жіночні балетки підійдуть для багатьох образів як на кожен день, так і на вечірку. Однаково добре виглядають моделі металевих відтінків. Цікаво, як носити золоті балетки? Всупереч ефектному зовнішньому вигляду, їх можна використовувати не тільки разом з святковими нарядами, але також повсякденними і елегантними. У наступній статті ми розповімо про наймодніші стилізації з золотими балетками в головній ролі.

Нові дописи